Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
mysweetest spune:
Ioana si Alexandru a inceput sa faca kk mai rar adica 1-2 ori pe zi dar mult si iese pe deasupra pampersului
asa ca de maine trec la nr.4 la pampersi ca m-am saturat de hainute patate de kk.
Marlena &
Alexandru
*3 septembrie 2005*
Ioana75 spune:
mimsi, e frumusica Alexia cu gentuta
.
Marlena, sinteti primii care treceti la nr. 4, sa-mi zici cum e
.
Ioana &
Miruna
mimsi spune:
Multumim, Ioana! Sa stii ca avem mai multe culori de "gentute" sa le asortam in functie de toaleta ![]()
Mimsi si
Alexia(10.09.2005) http://community.webshots.com/user/AlexiaMaria2005
karmenutza spune:
Hai ca am incercat sa pun si eu niste poze cu Catalina. Nu stiu daca am reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
karmenutza spune:
Cred ca am reusit. Sau intru doar de la mine? Poate imi spuneti si mie daca se pot vedea.
gabiarama spune:
Karmenutza ai reusit!Frumusica foc Catalina !
Multumesc pt raspunsuri.
Ioana , stii cumva si nr articolului si aliniatul , asta daca nu cer prea mult .![]()
Gabi
Poze
doruletz spune:
merci mult de primirea frumoasa si de urari! si io ma uitai la poze (mai am insa multe de vazut), tare frumosi bebeii, vazui ca Miruna s-a nascut si ea cu mult par pe cap ca si Alexandra! io credeam ca toti ne nastem mai mult sau mai putin chei dar vad ca mai sunt si exceptii?! Din curiozitate: Mirunei i-a cazut parul ala initial si i-a crescut altul? sau l-a pastrat pe acelasi?
Si m-am delectat cu colaceii Alexiei! Mai vazui si pe Antoine, si pe Alexandru, si pe Catalina cu caciulitza ei! tare frumusei sunt toti, ma duc sa ma mai uit si la ceilalti colegi de generatie! ![]()
Merci de raspunsuri, o sa imi fac curaj sa-i tai unghiutele zilele astea, o sa va spui dupa daca a ramas cu toate degetele in urma acestei delicate operatiuni! ![]()
Vad ca voi le dati multe chestii, noua ne-au prescris deocamdata doar vitamine si fluor pe care le hapaim cu placere dimineata direct din pipeta! (Ioana, ai incercat cu seringa? desi 20 ml e cam mult pentru seringa). Oricum Alexa cea mancacioasa hapaie cu placere orice, san, biberon, medicamente, suzeta, manutzele proprii in lipsa de altceva... Uneori am impresia ca daca i-as propune o friptura sau niste sarmale le-ar hapai si p'alea (noroc ca n-are dinti, hehe
)
la toti
Alexandra
ege spune:
gabiarama si eu lucrez in invatamant.despre ce cerere este vorba??
ioana 75 eu am facut rost de infantrix hexa de la pediatra mea(1500000)
de cate ori pe zi tr sa faca kk un copil de 1 luna.apropo azi am implinit 1 luna,am luat tort....sarbatorim.aZI ege a fost cam agitaTA .o fi din cauza mea?am mancat 1 kiwi dimineata.
va pup
ege
Ioana75 spune:
ege, esti foarte norocoasa; pretul ala e primul pret, de distributie; la sensiBlu in bucuresti e peste 2 mil, iar mie in BT probabil o sa mi-l vinda cu mai mult de 2 mil. De l-as gasi acuma, nu mai fac mofturi la pret
. La multi an Egei!
KK poate sa faca de la 1 la nr de mese.
dorulet, recuperezi tare din urma
. Mirunei nu i-a cazut parul cu care s-a nascut, desi neonatoloaga a zis ca o sa-i cada; are par si pe urechi, si ala a zis ca o sa-i cada si inca nu i-a cazut; poate totusi o sa-i cada pina la prima intilnire
.
gabi, e vorba de art. 51 lit. c din CCMN 2005/2006, pe care il poti citi www.dsclex.ro/contracte/ccm_2005.htm" target="_blank">aici. Iar faptul ca CCMN trebuie aplicat se specifica in Codul Muncii (sint mai multe articole grupate pe la nr. 200 si ceva). Succes!
Ioana &
Miruna
karmenutza spune:
Doruletz, eu i-am taiat aseara unghiile, cu forfecuta de pieliti. Dupa baita, erau mai moi decat de obicei si am prins-o linistita. A stat foarte cumintica. Cand ii iei fiecare degetut in mana, sa tragi un pic inspre exterior de pielicica de la buricul degetului, ca sa nu o "agati" din greseala. Adica sa "eliberezi" unghia, sa nu fie lipita de deget. Succes!