Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
gabiarama spune:
Hello , hello !
Am ramas singura in casa cu Tudorel .E prea frig afara si am renuntat la plimbare .A plecat doar tati cu Mihnea.S-au dus de fapt sa caute suzeta pt cel mic. Aseara a avut iar o repriza de plins.Am crezut ca i-o fi foame copilului , dar daca il puneam la sin tragea de citeva ori si cind se umplea gura cu lapte urla de mama, mama ...
De altfel mincase foarte bine inainte .Si acum e la mine in brate ,mufat la sin ,dar nu trage din ea tare .
Nu stiu ce se intimpla cu el , ca de vineri seara face kk moale si fara "solzisori", cum spunea Ioana .Nu face des ,de 3 ori ziua si o data noaptea . Intre trage o gramada de pirtzuri si doar pateaza de kk pampersul.I-am dat citeva linguritze de ceai de menta neindulcit ; acum astept rezultatul .Stiti cumva daca i-as putea da Smecta ?Are o luna si o sapt doar.
Codrutza , faptul ca saliveaza mult e semn ca incep sa ii creasca in gingie dintisorii .Pe la 3 luni e normal .De iesit or sa iasa peste alte citeva luni .
Nu lucreaza nici una dintre voi in invatamint?Sunt curioasa daca as putea beneficia de acel salariu de care vorbea Ioana .
Gabi , mamica de Mihnea si Tudor
http://community.webshots.com/user/gabiarama
Tonnia spune:
Hai Sofia!!!

Tin pumnii!
Bine ai venit, Doruletz! Eu i-am taiat unghiile cu forfecuta speciala, a mers foarte bine, iti recomand sa faci treaba asta in somn (al lui).
Marlena, mi-au placut pozele de la botez! Sa va fie de bine!
Aseara am dormit bine, o singura trezire la 4.30. Dar ziua a debutat iar cu mese multe, haotice. O fi dormit prea mult aseara..
Karmenutza, bravo pt cele 3 Kg!!! Gata, ai fetita mare!
jadi spune:
Bine au venit Doruletz si sa ai grija de grasuna!
Noi plecam in parc...
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Gabi, toate firmele/institutiile din tara asta ar trebui sa respect contractul colectiv de munca la nivel national. Fa cerere la servici, in care mentionezi articolul si alineatul, si nu au cum sa ti-l refuze ...
doruletz, bine ati venit la noi in 
. Sa-ti traiasca Alexandra Anna, e tare frumusica
. Miruna mea s-a nascut peste 4 kg, ii dau doar sin; de 3 zile ma chinui cu 20 ml de ceai, dar nu prea il vrea. Eu unghiile i le fac rar, cu unghiera pt bb si cu pila. Restul timpului sta cu manusi
.
Copilu' meu nu vrea suzi, si nici nu cred ca o sa o fortez sa o primeasca; in cartea roz scrie ca jumatate din copii cresc fara suzeta, poate o fi si ea prin jumatatea asta
.
Ioana &
Miruna
maddy77 spune:
Buna fetelor,
In sfarsit s-a trezit fata aseara pe la 19,a mancat un pic si am facut baita,apoi a dormit dusa pana la 24 si mai departe concertul de rigoare pana la ora 3,iam dat suzi vre-o ora si degeaba ca tot nu adormea..normal doar a dormit toata ziua..iam luat-o si a inceput sa urle,nu am mai vazut asa disperare,efectiv tremura dupa ea
.
Cand o pun la san,suge de cateva ori,da din picioruse si tipa ff tare,eu cred ca o doare burtica,ca de supt ar vrea ea,dar nu o lasa durerea,nu mai stiu ce sa-i fac
,ca nu mananca ca lumea.Poate stiti voi vre-o solutie??
Voi cate lingurite de debridat dati la copii,ca mie pediatra mi-a zis 2 pe zi dar nu mai stiu parca inainte de masa?
doruletz,eu ii tai unghiile cand doarme,cu forfecut de copii,cat despre alimentatie,deocamdata ii dau doar san,sa vedem cat ia in greutate daca nu o sa-i dau si supliment.
va pupic ..vreau sa o scot afara,o imbrac adormita![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos
nanadana spune:
Buna fetelor 
Marlen frumusel Alexandru 
Codrutafrumoasa printesa ta 
Sofia mult curaj 

Dorulet bine ai venit ,felicitari pt fetita si sa-ti traiasaca mare ,frumoasa si sanatoasa 
fetelor eu sint mai bucuroasa pt ca am fost vineri la dr si a dat roade mulsul+fiertul laptelui pt ca a inceput sa ii trecut icterul ,dar mi_a recomandat sa mai continuu inca 48 de ore asa si vad ca este din ce in ce mai bine 
dar de colici tot nu am scapat 
poze
Dana
Antoine
karmenutza spune:
Doruletz, bine ai venit printre noi! Sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoas!
Nanadana, de colici scapam mult mai tarziu, cam aproape de 3 luni 
mysweetest spune:
Gabi si eu am avut aceeasi problema cu acel salariu de baza..am facut cerere la serviciu, am mentionat articolul din Contractul colectiv de munca si nika.
Mai adaug niste poze acum.
Marlena &
Alexandru: http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/album?.dir=/2b0c *3 septembrie 2005*
Ioana75 spune:
Daca pina acum o saptamina Miruna facea kk de nenumarate ori pe zi, ei bine, imediat cum a implinit 2 luni situatia s-a schimbat; sint 48 de ore de cind n-a mai facut kk klumea; asa mai scapa de 2-3 ori pe zi la cite un pirtz. Nu ma ingrijorez, pentru ca nu plinge, nu se screme, doarme ca valiza si ziua si noaptea, ca si pina acum
. In cartea roz scrie ca pot fi si 2-3 scaune pe saptamina fara a fi considerat bb constipat.
Ioana &
Miruna
mimsi spune:
Salutare! Intru, citesc si mai rar scriu. Am vazut super pozici
(Marlen si Dorulet). Frumusei tare.
Fetelor, de ce ma pacaliti? Bebelina mea are acum 56 cm (fata de 47 la nastere) si parul tot nu i s-a facut valvoi si nici foarte cuminte nu este (de fapt ar fi dar tare o supara burtica). Incercam sa o tratam cu Sab simplex, dar uneori merge, alteori nu. (Debridatul la noi n-a avut nici un efect, Bonisan ii mai dau din cand in cand dar tot nu mi se pare ca face mare lucru, am luat si Gripewater cu girafa care dupa compozitie pare sa fie un bonisan diluat - parca a fost mai bunicel) Mai e agitata si de la faptul ca s-a obisnuit sa stea mai mult la aer si vineri n-am reusit sa o scoatem deloc afara, iar ieri n-am stat decat 1 ora. Azi am intentionat sa o scot dar deocamdata am sfarsit prin a duce landoul pe balcon - unde doarme de vreo 3 ore cu geamul larg deschis si imbracata de plimbare. Dupa ce se trezeste si manaca o sa iesim vreo ora in jurul casei.
Si acum ma laud: am pus si noi ceva poze. Ce-i drept, nu sunt foarte recente, dar vom actualiza albumul in curand, mai greu a fost cu facutul...
http://community.webshots.com/user/AlexiaMaria2005
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)