Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Fetelor am pus cateva poze de la botez.
Apar si eu prin vreo 2 poze imbracata in costum rosu,..o sa revin si cu alte poze peste cateva ore.
Din pacate nu apar in nici o poza alaturi de Alexandru.

Marlena & Alexandru http://pg.photos.yahoo.com/ph/marllene2k2/album?.dir=/2b0c *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Voi sarbatoriti 1 luna a puiutilor, Sa va traiasca! Sa se faca mari si sa fie sanatosi!
Noi sarbatorim ca a impliniit fata 3 kile! Aseara am cantarito inainte de baita, in pielea goala si are 3100 g! Mare realizare!
Scuzati lipsa cratimei la "cantarit" dar tastatura mea nu mai vrea sa bata liniuta . I sa pus pata!
Sofia, succes si bafta!
Vero, Latrishia, soon, soon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Marlena, frumoase poze si hainitze!

Si noi stam cate 2 ore afara, infofolitzi bine.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata!
Iaca ca ne-am trezit si noi si nu mai vrem sa dormim neam!
Frichinel se frichineste, nici titi nu mai maninca cum trebuie... se scoala de foame, papa 15 minute tacticos si dupa rigielile de rigoare nici ca vrea sa mai vada titi, bibe sau altceva! Doaar suzi de care e indragostit!
Azi noapte ma enervasem ca avea o treaba cu suzi si nu dormea la ora 5 jumate asa ca am smuls-o si a adormit! Cica suzi de dormit, as zice ca e suzi cafea de stat treaz... pe de alta parte, daca e adormit, il pot amagi cu suzi inca 1 ora de somn.

Bafta multa fetelor care nasteti!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Frumoase poze Marlena! Sa va traiasca micul crestin!
Am vazut ca aveti prosop la fel ca al nostru! Noi ieri am descoperit ca in gluga prosopului era o jucarioara care fluiera daca o apesi si noi in frecam cu gluga de fiecare data pe cap si copilul urla de mama focului si noi ziceam ca nu ii place la imbracat, cind colo era prostia aia din plastic care il deranja! Sper sa nu fi cauzat rau copilului si am 2 prosoape de genul asta, sper sa imi aduc aminte sa tai prostiuta si la al doilea prosop.

Azi a plecat mamaie 1 si am ramas noi doi singurei cu bbul! Pina miine la prinz, sint tare curioasa cum se comporta cu noi si mai ales cind o sa ii facem baie, prima data singuri!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Toata ziua sta cu suzi in gura. Inclusiv dupa ce ii dau de mancare. Si la voi? Si scoate la saliva .... Nu cred ca e foarte indicat. Poate se satura cu saliva si de aia nu-mi papa cat trebuie.

Asa nervoasa is pe caruciorul cumparat de noi. Nu-i de nici o treaba. De la Baby Care. Nu pot nici bordurile sa le urc sau sa le cobor, ca sare manerul.

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Am mai pus cateva pozici in albumul 2 luni, cu Petra care trage de o jucarie. Incepe sa apuce cu manutzele. Crestem!!!!
Ieri asa ma tragea de tricou....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna dimineata la pranz!
Am pus si noi ceva poze noi - cu Radu zambind.
Ne laudam cu 4.400, vreo 720g crestere de la minimul avut.
Marlena, frumusel foc Alexandru, dar nici mamica nu-i mai prejos.
Codruta, mama-mama ce fata moderna, animal print la toale, hehe! degeaba, eu tot fata as fi vrut....
Am copil cumintel, papa, ragaie, molfaie la suzi si adoarme. Sa vedem pana cand....
Mi s-a blocat un canal si am ditai galma la un san.... asta-mi trebuia. Stau cu cald si ma pompez, si trebuie sa si gatesc ceva... of!
Radul meu plange cand il stergi pe cap chiar daca n-are jucarii prin prosop! (auzi, idee!) Dar lui nu-i place nicicum spalatul pe cap.

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

la spartul targului... Mai aveti un locsor pentru inca o bebelusa de octombrie? V-am urmarit noi mai demult dar cum aveam un DPN tarzior (pe 31 octombrie) nu am indraznit sa scriem ca prea eram in urma si prea mititei. Insa Alexandra Anna a avt excelenta idee sa vina mai devreme, la 38 de saptamani, pe 13 octombrie. Avea 4,600 kg, 55 cm si Apgar 10. Acuma, la doua saptamani are 4.800 kg si e tare lacoma.

Am vazut ca mai sunt pe aici bebelusi ce s-au nascut maricei (peste 4kg), cum ii hraniti sau cum i-ati hranit la inceput? exclusiv alaptat sau le-ati mai dat si supliment de lapte praf? Alexutza a primit o completare la inceput, acuma nu-i mai dam decat lapte 'de om' dar tot sunt stresata ca nu-i ajunge mai ales ca se cam agita seara.
Eee, si as mai avea io si alte intrebari dar sa incep incetisor
Hai totusi sa mai pun una simpla: cum ati facut cu taiatul unghiutelor? cand si cum? forfectuza speciala sau pila de unghii? Merci, gata, acuma mai astept pentru urmatoarele intrebari

Sofia, bafta, tinem pumnii si te asteptam sa treci (si pe) la "coltul vesel" dupa ce nasti

la toate mamicile si gravidutele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata la amiaza!

Am venit de la vizita prin magazine, bineinteles ca nu m-am intors cu mina goala, mi-am mai luat niste tzoale. Asta e un lucru tare bun aici: preturi asa de mici, nici nu pot sa le compar cu cele din Mall. Caciulite pt bb la 1 RON.

marlena, sinteti frumosi. Poate ne vedem pe faleza cind o sa merg in vizita la socroshenie.

Eu ma chinui sa-i dau 20ml de ceai cu 5 ml de calciu cu biberonul. In prima zi am folosit bibe Avent, a racnit ca din gura de sarpe; a 2-a zi am folosit Nuk, parca a mers mai usor; azi nu a mai vrut nici Nuk, am folosit lingurita Chicco; noroc ca exista multe marci, si mai avem doar 7 zile de calciu si scap de chin.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput