Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 2
jadi spune:
bb al meu adica frichinel popescu asa cum il denumesc nu mai doarme ziua decit tura de pina la ora 10-11, dupa aceea in parc dar somnul este delicat, daca oprim caruciorul se trezeste si apoi cind ajungem acasa pina la ora 18-19 nu doarme deloc desi este obosit frint. Astazi am intirziat un pic cu baita, ii daduse mama 30 ml de lapte din bibe pe la ora 17 si i-am facut baie la 19... drept pentru care a supt 6 minute, a urlat un pic si a adormit in brate. Asa ca am copil care doarme dar nu a mincat
.
M-am muls 125 ml din titi dreapta pentru care are o repulsie totala ( am ajuns sa o dau la alaptat cu silicon protector ca sa i se para mai mare), am pus la frigi si acum avem program de voie pina se va trezi de foame.
Eu una sint multumita de el ca doar nu o sa doarma toata ziua si noaptea doarme imediat dupa fiecare alaptat si asta pe la 4 ore.
Ia ca sa trezit!
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Tonnia spune:
Jad, la multi ani pentru Vladutu!
Karmenutza, nu i-am facut proba suptului, doar m-am muls si am obtinut 60 ml(pe care nu i-a vrut cu seringa/lingurita).
Astazi a fost ceva mai bine, vedem la noapte.
Miflore, dans, dans, dar despre tine nu ne mai spui nimic?
jadi spune:
Multumesc Tonia... miine poimiine va vedem si pe voi la 1 luna!
Raluca eu am fost azi in parc. Unde pina astazi erau mamicile chiorchine pe banci, azi la ora 1 nu am gasit pe nimeni, pustiu pustiu. Numai un camion de la profm drept pentru care am tras concluzia ca azi e concert pe acolo.
Eu am imbracat copilul cu ce sta prin casa si anume, body cu mineca scurta si pijama (costumas din ala cu picioare cu tot) si i-am pus salopeta de iarna, destul de grosuta cu gluga. Pe cap a avut o caciulita care se leaga sub barbita si cu o caciula tip bucatar peste. In minute avea manushelele pe care le poarta si prin casa insa salopeta fiind pentru 6 luni ii era mult mai mare asa ca nici vorba sa ii iasa miinile afara. Dar nu am stat decit jumatate de ora, mi-a fost frica sa stam mai mult. Eu cel putin m-am imbracat la fel de gros si sincer imi parea rau ca nu mi-am pus dresuri, mi-au inghetat tzurloaiele... dar am avut caciula pe cap, hehe.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Ioana75 spune:
Salut fetelor
!
Azi am umblat mult prin oras, am fost si mi-am luat un teanc de tzoale de la TCM
. Apoi am umblat dupa vaccin, am identificat niste farmaciste dragute care au promis ca luni suna la toate depozitele dupa Infanrix Hexa. Faza naspa e ca luni dimineata e ultima sansa sa faca ala gratuitul, si daca nu-mi aduce nici un depozit farmaceutic vaccinul, ramine fata fara vaccin
. Pe strada cu carucioare eram singura mama iresponsabila cu bb afara. Aici a fost 1 grad la amiaza, am iesit cu caciula si manusi. Dar cum sa nu scot copilul la aer?!?
Anunt pentru
: marti e 1 noiembrie, hai feteleeeee

!
Ioana &
Miruna
sofia_misicu spune:
Bonsoir!
Credeati ca am nascut?
Nici vorba. Am intrat sa imi iau la revedere! Maine ma internez cu speranta ca o sa nasc. Din pacate nu sunt optimista pentru ca am facut TOT posibilul sa nasc insa nu am nici macar o contractie.
M-am mutat in casa noua si nu am momentan internet decat prin dial up asa ca scriu repejor.
Va sarut, succes celor putine care au ramas ca mine si ne vedem dupa marele eveniment!!!
Sofia fix 40 (wow, nu credeam ca o sa spun asta vreodata)
Poze
Ioana75 spune:
oana, distractie placuta la botez!
sofia, sa-ti fie de bine mutatul; tinem pumnii sa te internezi cu folos
!
marlena, asteptam poze. Da mai, copiii astia au un simt in plus, de isi dau seama cind nu le mai acordam atentie
.
Fetele, va anunt ca firma mea e serioasa si mi-a dat un salariu in plus la nastere conform CCNM. Daca vreti sa fim colege, sau aveti cunostinte interesate de www.schlund.ro/joboffers/" target="_blank">astfel de joburi, astept CV-uri pe mail
.
Ioana &
Miruna
Bic spune:
Vero, hai ca-ti tin pumnii sa nasti odata!!!
Sofia, nici a mea nu vrea sa iasa... of.
DPN 31.10.05 
Antoanela23 spune:
Seara buna fetelor,
Sofia, bafta multa, tinem pumnii si facem galerie. Cred ca e foarte bine la tine in burtica daca dupa tot ce ai facut bebe nu da nici un semn ca vrea sa iasa.
La fel si pentru celelalte burtici "restante", va urez sa nu mai aveti mult de asteptat si sa nasteti usor.
Noi am fost azi pe afara cu bebe, la Brux a fost soare si 20 de grade, neasteptat de frumos pentru sf de octombrie.
Aseara sotzul s-a razboit psihologic cu bebe si cand era gata sa cedeze, a castigat, adica dupa o serioasa repriza de urlete, bb a adormit in patul lui pentru aproape 4 ore, apoi s-a trezit, a papat si a adormit iar tot la el, pana la 10 dimineata, a fost prima noapte de acest gen.
Sa speram ca va fi mai bine de acum incolo, ca si cand are chef de rasfat, nu mai e nimeni ca el.
Va pup fetele, duminica placuta,
Anto si bebe Victor (8 oct 2005)
RalucaCostiurin spune:
Ioana, jos plaria, nu te dezminti! mai rar persoane care sa vanda ponturi de job in ziua de azi...
Jadi, pana la urma noi n-am mai iesit nicaieri, ca l-am asteptat in zadar pe tati sa se intoarca de la piata, unde a prins un blocaj de sa innebuneasca! si cu ditai libarca, nici nu ai vreo sansa sa te strecori sau sa faci cale intoarsa, asa ca pana sa vina el, a venit ora mesei iar si s-a ales praful de bunele intentii.
Oricum, asa ma gandeam si eu sa imbrac Radul. Cat despre mine, trebuie sa ma invrednicesc sa scot hainele de iarna - ce m-o incapea din ele la cele 10 kg in plus amintire - ca am ramas la garderoba de gravida de vara.
Si eu sunt fan TCM, intru saptamanal pe site-ul lor sa vad ce sa mai urmaresc pe aici; au deschis unul pe Vatra Luminoasa, maricel.
Cand sa ma laud cu victoria personala de 90ml storsi la un muls!! vine Jadi si ma dezumfla, auzi, 125ml de la un san!!
Radul meu a serbat o luna prin somnic, a dormiiit! nu-l condamn, c-am adormit si eu cu el. M-am trezit la un moment dat, unde sprijineam cu degetul suzeta, acum eram cu el in aer si copilu' proptit cu obrazul in suzeta.
Am imortalizat o serie de zambete de Radu, din cele rare si fff valoroase (editie de colectie!); cand se invredniceste tati sa le adauge in webshots, va dau de veste!
Am serbat cu mere coapte si m-am dedat si la un carnat, ceea ce ma face sa privesc cu indoiala cei 90ml de laptic; dar sunt storsi cu truda, asa ca o sa-i manance cu orice risc!
Raluca, mama Radului
Poze