Mamici de septembrie-octombrie 2005 (97)
Raspunsuri - Pagina 6
sofia_misicu spune:
Bau!!!
M-am intors cu burta cu tot! M-am infiintat dimineata la spital si am plecat la fel cum am venit: sigilata! Nu pare ca o sa nasc prea curand. Mi-e frica doar sa nu ii dauneze copilului sederea asta prelungita. OI sa iasa ca mainile spalatoresei, nu?
Doruletz bine ai venit! Ma bucur ca ai intrat in gasca noastra. Scandinavii sunt ei cei mai tari dar nu cresc copii la gramada ca noi...
Multumesc de urari. Le strang si le pastrez pentru mai incolo, cand o fi.
Se pare ca Hilde si Latrisha sunt puse pe fapte mai mari ca mine.
Ma duc sa mai fac o data curat prin casa, ca de carat am carat pana acum...
Bisu
Poze
mimsi spune:
Karmenutza, stai linistita, pozele le-am vazut si noi, nu numai tu. Scumpicica Catalina (scuza cacofonia).
Am si eu o intrebare: Alexia n-are nici o problema cu baita, dar... dupa ce am scos-o si se dezmeticeste ca de fapt s-a terminat incep niste urlete de zici ca nu-i adevarat. Se intampla si la voi asa sau eu sunt singura?
Mimsi si
Alexia(10.09.2005) http://community.webshots.com/user/AlexiaMaria2005
jadi spune:
Buna seara fetelor! 
Uitasem de salutul meu ,hehe.
Bb nu prea adormit azi dar a fost cumintel mai putin inainte de baie.
Cum nu aveam cum sa ii facem baie la 5 (ora 6 pina ieri), a resimtit oaresce schimbare in program si a protestat.
Pina la urma l-am imbaiat cu tati, prima data singurei, l-am mufat si l-am culcat. Doarme dus, din cind in cind scinceste... e obosit frint.
La fel si tasu, ca a carat caruciorul pe scari 6 etaje... nu merge liftul.
Mama a taiat unghiile bbului cu foarfeca de pielite... setul de manichiura luat special pentru bb e inutilizabil. cel putin acum.
Am incercat pampersii numarul 3, sint marisori dar nu il mai string asa de tare la picioruse... abia asteptam sa trecem la ei.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
gabiarama spune:
Ioana , multumesc! 
Intre timp noi am facut o iesire ,cu tot frigul de afara . Am fost de fapt si am luat masa in oras
.Toata lumea se uita la noi.Nu mai zic de Mihnea ,care se simtea acolo ca la el acasa (doar e restaurantul nanei sale
). Am crezut ca o sa imi treaca durerea de cap care ma chinuie de dimineata , dar m-am intors tot cu ea .
Ege e vorba de un salariu de baza de care beneficiaza mama la nasterea unui copil .Cei de la mine de la scoala habar nu aveau , dar am de gind sa insist .
Gabi
Poze
alinam spune:
SALUTARE LA MAMICI SI BURTICI!
in primul rand vreau sa multumesc tuturor pentru urari, noi ne-am intors abia azi acasa, dupa o luna de lipsa, abia acum au terminat curatenia la noi acasa.
felicitari tuturor mamicilor care au nascut intre timp!!!! si bafta burticilor .... va urez sa nasteti la fel de usor ca mine.
sper sa am timp sa recuperez ce ati scrie bebe nu prea ma lasa, are colici si in plus mai am multe de aranjat in casa.
despre noi ce sa va zic, intr-o joi spre vineri am inceput sa am contractii usoare, au continuat vineri, vineri seara am mers la spital, dilatatie 1cm apa nerupta, nu am vrut sa raman la spital, am plekat acasa cu burta cu tot, sambata spre duminika m-am cam chinuit, contractii dese si dureroase, duminika dimineata la ora 8.20 m-am internat, dilatatie 3 cm apa tot intacta, mi-au rupt apa , mi-au pus o perfuzieb si la 9.50 se nascuse deja VLAD IOAN natural fara epidurala, fara nimik, eu chiar am cerut sa imi faka macar mialgin, dar doktorul a zis ca nu e cazul ca nasc repede si asa a fost ... sincer nasterea mi s-a parut cel mai natural lucru care l-am fakut vreodata si am felicit ca nu am cerut cezariana, desi cand m-am dus la spital as fi vrut orice numai sa scap.
bebe e sanatos, frumos (o sa pun si poze) numai ca are colici cam naspa.
acum fug la bebe ca plange ......
raalucutza spune:
sunt o mamica de mai iunie 2006 si va tot citesc si ma bucur tae pt voi toate!de-abia astept sa ajung si eu in stadiu vostru......ca sunt doar in a 11a saptamna si tare greu mai trece timpul....va pup pe toate si multa sanatate voua si la bebei!
raluca
alinam spune:
cateva poze cu Vladutz
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinuta_b/album?.dir=6b26&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
karmenutza spune:
Buna dimineata!
Ce fac gravidutele noastre? Nasc? Nu au mai dat nici un semn.
Curaj! 

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f
latrishia spune:
Nratza mamici si burtik Sofia, ca Hilde n a mai semnat si imi permit sa cred ca naste. Sper sa fie asa, ii tin pumnii.Cat despre mine draga Sofia nu e fata mea mai harnica decat a ta, se pare ca i place acolo unde e, insa mie incepe sa nu mi mai placa asa mult cand incep contractii, dureri, plus scurgerea asta idioata care e din ce in ce mai abundenta.
Karmenutza, noi de curaj cred ca nu ducem lipsa, bebeii astia s cam puturosi nu stiu ce sa zic.
poze
codruta_grg spune:
Alina, dragutze hainite are Vladutz si el e flacau mare. Unde le gasiti? In Cluj nu gasesc nimic frumos. Toate sunt albe, roz sau albastre. Alte culori, tare greu gasim.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi