Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
utocatalina spune:
Neata fetite....iaca si eu chiauna si sa va zic de ce...Dan a venit pe la 12 noaptea si a inceput desfacutul cadourilor, nu avea somn, si daca tot mi-a adus cremwusti umpluti cu cascaval, febletea mea, am mincat la 1:00 noaptea si am bagat si niste ciocolata...mi-a adus numai cu praline si lichior cum i-am cerut, un frigider plin...Biei i-a adus niste jucarii...le pun acum in album la "lucruri Bia 2"...a fost super entuziasmat de hainutele pe care le-am primit...daca tot am mincat la ora aia si nici nu am reusit sa dorm, am aminat pe maine analizele, ca nu mai avea sens....Janina si pe mine ma dor soldurile, in special stingul, ca incerc sa dorm cit mai mult pe stinga ca asa am auzit ca e bine....si esti fotogenica, pe bune!Acina, sper sa ne mai vedem toate macar inca o data pina nastem...prindem noi sigur inca o zi misto!Iar pedichiura, cred ca a fost ultima data cind am facut-o singura...peste 2 sapt. trebuie sa recurg la pedichiurist sigur!Alina, ce faci? Iulia parul il spal o data pe sapt...in poze il aveam nespalat, de obicei imi sta mai umfalt si frumos, dar nu mai reusesc ca inainte sa ma spal de 2 ori/sapt...de taiat nu tai din el, ca nu cade deloc si mi-e mila...Daniela ma bucur ca ai dansat la nunta...eu incerc sa ma abtin, desi tot timpul imi vine sa dansez, ca-mi place, dar ma abtin ca mi-e frica...Deea eu arsuri inca nu am...sper ca nu iasa Bia mai mult chiala, ca nu am arsuri!Denisa acum o sa ma uit si la poze, desi la mine pe monitorul meu de rahat nu o sa vad mare lucru!Giova eu am luat saltea din fibra de cocos...am dat 800.000 lei si am luat-o de la Barza!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
marchplayer spune:
Janina sa stii ca si pe mine ma dor soldurile de la atata dormit pe parti, de fapt eu dorm mai mult pe partea dreapta si deci in consecinta cu soldul drept am probleme!
Am avut si un cosmar azinoapte! M-am vazut goala intr-o oglinda si eram extrem de grasa si plina de vergeturi
, bine ca n-a fost decat vis ca la cum imi atarnau suncile si cu crapaturile alea de 4-5 cm as fi murit! Slava Domnului inca nu am asa ceva!
Denisa imi pare rau ca n-ai somn! Mi-a placut patutul si noile lucrusoare! Sa doarma Emma in el ca un ingeras!
Dana este super Oana! Cred ca te distreaza foarte tare! Ii trece ei egoismul repede cand o s-o vada pe Roxana acasa!
Deea, ce ma enerveaza cel mai tare la durerea asta este ca o simt mai mult cand stau in pat pe partea stanga, daca stau in picioare sau pe scaun nu ma doare nimic!
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Am reusit sa pun pozele cu jucariile de la tati...la "lucruri Bia 2"...apropo, Dan si-a luat un capot meserias ...i-am pus gind rau pentru spital si nu numai...este asa lung si lejer..exact pe gustul meu!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Giova spune:
Denisa lasa ca ma interesez. Aveau chiar si un site cu mobilierul. Daca-l gasesc ti-l dau sa vezi daca e la fel, ca tu stii mai bine.
Cata, tre sa mai caut si eu, ca nu se poate sa dau 3 mil. jumate pe o saltea.
Oricum de maine raman acasa, asa ca incep cautarile. Miercuri merg si eu la analize,: hemoleucograma si urina.
poze
gio
si bb Marco 29 +
Denisam spune:
Burtici, tocmai am pierdut un msaj in care va souneam ca saltele din iarba sau din fibra nu sunt indicate pt bebei, amstudiat mut si trebuie saltea ferma pt coloana bebeilor, nu moale, ca altfel se formeaza prsot coloana la cat stau ei pe spate si cat de mult dorm in primele luni..
Deci eu sunt de parere ca mai bien ceva de calitate si mai scump decat ceva ieftin si prost, ca ne-am dorit f, mult copilasii astia, deci merita efortul.
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
Cata, super lucrusoarele...
Sa le poarte sanatoasa Bia.
Citesc si ma minunez cate lucrusoare de copii ati cumparat voi.
Eu pana acum nu am cumparat absolut nimic.........mi-a bagat toata lumea in cap ca nu e bine.......asa ca....n-am nimic pentru bebe.
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Denisam spune:
Burtici, merg sa mai dorm 1h dc o sa pot, m-am pleostit, nu vreau sa ma gandesc cum voi fi al job, dar asta este..giova trimite-mi lnkul cand afli..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
marchplayer spune:
Cata, sunt frumoase jucariile luate de tati, mai ales ursuletul este "mortal"! Ai grija la frigiderul plin cu bomboane buuuune, sa nu le termini pana nasti
!
Denisa imi place mult leganutul muzical! Jucaria aia smechera cred ca este pentru vreo 2-3 ani nu? De ce ai desfacut plapiumioara si pernutele? Am inteles ca alea nu le folosim inca!
Si eu trebuie neeaparat sa-mi iau monitor pentru Ioana! Sunt geniale aparatele ale, mai ales ca au senzor de miscare, eu inainte credeam ca sunt doar pentru zgomot! Stupid me!
Jeanina si mie mi se pare ca esti fotogenica! Ce zici tu ca nu?!
daniela 25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
toanca spune:
Fetelor.....mie de vreo saptamana mi-e foame in continu

.......as manca non stop si mi-e tare greu sa ma abtin...
Voua vi se intampla acest lucru?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
dana_ene spune:
Catalina, frumoase jucariile. Ursuletul ai noroc ca nu-l vede Oana mea
, fiindca este topita dupa ursuleti (MOU-MOU cum le spune ea). Are fii-mea peste 10 ursuleti de plush si in general trebuie sa ascund din ei, ca altfel vrea sa doarma cu toti deodata, de nu se mai vede printre ei.
Sa se joace sanatoasa cu ele, ca-s tare-tare frumoase.
Janina, si eu cred ca esti fotogenica. Ce-ti veni ?
Sa stii ca iti sta super gravidutza
.
Eu ieri am avut un carcel la gamba piciorului drept de ma doare si acum locul. Groaznic !
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006