Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- am desfacut setul ca sa fac poze pt voi, sa vedeti cum trebuei patuztul, le bag la loc pina nasc, nu le tin in praf, si jucaria aia e incepind de la 5 luni pina l 2 ani, doar c atrebuia eu sa o rotesc pt priemel luni dar la 4 dimineatz ami-era greu, crede-ma..
Oana si mie-mi plac ursii, elefantei si catelusi ca jucarii..

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Denisa frumos patutul mi-a placut mult de tot. Cred ca o sa iasa super frumoasa camera lui Ema.Am mai vazut ceva dar nu am "batut" prea bine nu era monitor; nu?
Cata misto de tot jucariile. Mi-a venit si mie cheful sa merg acum sa vad ce au la fischer price ca jucarii.
Dana eu zic ca e normala reactia lui Oana vis a vis de "Sansana" dar cred ca dupa ce o va vedea se va obisnui repede cu ea si o va iubi mult caci copiii nu stiu sa fie egoisti.
Irina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Sa dea Domnul sa fie cum spuneti voi. Eu am inceput sa ma tem putintel din cauza problemei asta cu gelozia Oanei.
Cine stie daca va intelege ?
Vorbeam cu doctoritza mea de familie (fosta colega de-a mea) si-mi spunea cum a fost la ea - are 2 copiii cu diferenta de varsta asemanatoarea cu cea dintre fetele mele. Fetitza cea mare nici acum, dupa 1 an si jumatate, nu-l accepta pe fratiorul mai mic. Cica l-a batut rau de tot, acum se bat parte-n parte. M-a cam speriat....

Eu am pregatit pentru Roxana o lenjerie de patut alba, brodata toata. E foarte misto. In plus mai am lenjerii de patut de la Oana (cu ursuleti, cu stele si luna, cu copilasi, etc.).

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Dana si eu sunt destul de ingrijorata de cum se va comporta Alex cu surioara lui...pana acum nu da semne ca ar accepta-o, dimpotriva are diverse scenerii compuse , cum ca o pune in carut si o lasa in mijlocul drumului sa o calce masina! . Usor nu va fi!
Sper si eu ca o va accepta pana la urma, in timp, desi va fi destul de greu mai ales la inceput cand bebelusul iti capteaza mai toata atentia!

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

quote:
Originally posted by iuliiuli

Dana si eu sunt destul de ingrijorata de cum se va comporta Alex cu surioara lui...pana acum nu da semne ca ar accepta-o, dimpotriva are diverse scenerii compuse , cum ca o pune in carut si o lasa in mijlocul drumului sa o calce masina! .

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Brrrr, Iuli, teribil scenariu.
Macar pe Oana mea n-o duce capul la de-astea.
Eiii, asa e, sigur nu va fi usor.

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Fetelor, merci mult pentru aprecieri. Mie nu imi place deloc cum arat in ultima vreme - e adevarat ca nu m-am facut foarte mare dar e o diferenta enorma fata de cum arat de obicei.
Dana merci ca mi-ai pus poza pe site-ul mamicilor, noroc cu fetele ca eu nu sunt in stare sa-mi faco poza sa ti-o trimit. Despre reactia Oanei, pot sa-ti spun cum a fost la mine, desi poate nu e relevant pentru ca intre mine si fratele meu e o diferenta de 12 ani. Oricum, cand a ramas mama gravida cu el nu mi-a convenit deloc, in parte de gelozie cat mai ales frica de urlete de copil mic si alte prostii de genul asta. Dar a venit si ziua in care m-a trezit tata si mi-a spus "ai un fratior" si crede-ma ca pana in ziua de azi clipa aceea a ramas cea mai fericita din viata mea, am fost coplesita de un sentiment imens de dragoste si am inceput sa plang. Si l-am iubit enorm pe fratele meu desi in mare parte in primii ani de viata a cazut in sarcina mea sa-i dau lapte cu biberonul, sa-l spal la fund etc. Sentimentele fata de frati, ca si fata de copii, sunt animalice. Stiu ca exista si altfel de exemple dar sa stii ca acestea mai sunt generate si de parinti. Pentru ca pe mine m-au iubit in continuare la fel, nu s-au impartit sentimentele lor. Iar eu sunt convinsa ca esti o mamica exceptionala numai dupa felul in care te porti cu noi, fetele de pe forum, astea mai mici si mai nestiutoare.
Ca sa vedeti de ce m-a speriat ieri discutia cu mama: despre "taietura" de la nastere. Mama a fost taiata cand l-a nascut pe fratele meu si dupa vreo 10 ani, pentru ca scapa urina des, s-a dus sa-si faca reconstructie de perineu. Si chirurgul i-a spus ca e din caauza ca la nastere i-au taiat toti muschii si i-au cusut numai ultima fasie, cea exterioara, si de aceea s-a rupt din nou. Si m-a imbolnavit, ce sa va zic! O sa-l intreb pe Tutunaru sa vad ce zice, poate asa era acum 18 ani, acum o fi cusatura mai serioasa!
Sper ca nu v-am speriat si pe voi, daca stiti mai multe despre asta va rog sa-mi spuneti. A, si inca ceva - fetele care au mai nascut - ramanem la fel de "stramte" dupa ce nastem?

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

salutare burticute,
Denisa draga ai mai reusit sa dormi ceva pana la urma ?
Ursoica de ce sarbatoare vorbesti ? Ca si eu de trei nopti dorm groaznic. In fiecare ora ma uit la ceas, ma plimb la baie, ma fatai de pe o parte pe cealalta. Pe stanga nu pot sa stau prea mult ca ma inteapa inima. Cel mai bine dorm pe dreapta, dar in ultimele nopti nici asa nu prea merge ca am impresia ca o imping pe bebelina ca imi apasa groaznic o parte din stomac de vad stele verzi. Ca sa nu zic ca ma apuca carcei la ambele picioare odata si numa ma vedeti cum s-ar noaptea repede din pat ca sa stau in picioare ca asa imi trec. Daca mai continui 2 luni jumate in stilul asta tampesc. Si sunt o morocanoasa de n-am pereche. Vi se intampla si voua ?
Aici in Spania s-a nascut copilul Principilor ( al viitorului rege al Spaniei) . E o fetita si s-a nascut cu 2 sapt inainte , prin cezariana.

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Vai ce scenariu de groaza Iuli, al tau baietel este si maricel, deja s-a obisnuit sa fie odrasla preferata si acum crede ca nu va mai capata la fel de multa atentie!
Intre mine si sora mea este 1 an si 3 luni diferenta iar eu ii furam biberonul cu lapte asta pana s-a prins mama si imi dadea si mie unul, pe care il terminam insa repejor si tot atentam si la al ei! Si apoi cam asa a fost toata viata pentru ca niciodata lucrurile n-au fost impartite la doi, ea saracuta dandu-mi intotdeauna si ceva din partea ei! Acum imi pare rau, si nu mai sunt asa, dar atunci egoismul din mine prima din nefericire!
Janina esti tare, si eu ma gandesc la cat de "largi" vom ramane dupa nastere

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Iuli, baietelul tau e beton !!! De unde le vin oare asa idei ?
Maraki, cum a fost ultima zi la lucru ?
Ma doare capul de innebunesc, ma doare si burtica am de facut si treaba si uite ca nu am chef de nimic. Parca as fii
Am plecat la bucatarie .

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Se pare ca sunt singura care am problema cu mancarea......
Nici eu nu pot deloc sa dorm pe partea stanga......
Desi am inteles ca pe partea dreapta nu e chiar indicat.....

Toanca si Matei Alexandru 29+

poze

Mergi la inceput