Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Toanca, daca n-as mai dormi pe partea dreapta atunci ar insemna sa nu mai dorm deloc!!! Si eu am auzit de la fete ca preferabil ar fi pe partea stanga dar mi-e tare greu sa ma obisnuiesc pe partea aia!

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, am uitat eu sa-ti raspund , dar si eu am o pofta de mancare ceva de speriat.
Incerc sa ma abtin, fiindca si asa m-am facut cat toate zilele.

Ce-o fi cu Astery ?

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ziua buna la burtici

Am terminat cu serviciulCa de obicei am fost doar eu cu Giorgos, tata ma intreba mai devreme daca mi-a dat italianul vreun bonus sau daca face vreo masa in cinstea meaHa, ha, ha!!!!Cred ca nici atunci cand nasc nu o sa dea ceva simbolicEu sant multumita ca voi sta acasa,bebelinul meu nu stie ce e program de somn dupa ora 6.00, sper sa ma lase sa dorm, sa se obisnuiasca incet, incetAzi m-au sunat de la magazin sa imi spuna ca setul pt. patut il voi primi sapt. viitoare pt. ca nu au in stoc modelul ales de mine deocamdata.
Denisa super frumoase hainutele, patutul este superb se cunoaste ca este trainicPe mine m-ai dat gata cu leaganul, sa vezi cat de util o sa iti fie,conteaza foarte multO sa te simti nasol astazi in urma noptii nedormite, poate pleci mai devreme acasa si te culci
Catalina bine ca poti manca ciocolata, eu ma limitez doar sa le miros
Diana bine ai venit printre noi, sa aveti un bebelin sanatos si frumos
Janine chiar esti fotogenicain poza eu vad ca arati foarte bine
Toanca pe mine cui ma lasi? Nu ai doar tu probleme cu mancarea
Fetelor eu dorm mai mult pe partea stanga, daca stau pe dreapta incep si arsurile, ca sa nu va mai doara soldurile, dormiti cu o perna intre picioare si una sub burta, o sa vedeti ca da rezultate!
Irina ce ai vazut tu la Denisa era monitor,o sa cumpar si eu dar unul mai simplu, la apt. meu cu 2 camere nu e nevoie de unul foarte performant
Giova te asteptam cat mai repede pe forum, pana atunci sa te odihnesti
Denisa la cat mai multe saptamani, simptome usoare
Pupici tuturor, am uitat ce ati mai scris si nu va pot raspunde

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor ultima mea intrebare ramine legata de lunile sarcinii...adica...daca 9 luni * cu 4 sapt. = 36 sapt. + 2 sapt. inainte de ovulatie= 38 de sapt. ce este cu ultimile 2 sapt. pina la 40? Nastem de fapt la 9 luni si jumate? Daniela lamureste-ma please!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Am mai scris candva despre asta: la primul contact sexual o sa ne fie foarte greu, ca si cum am fi domnisoare Incet, incet ne obisnuim,cand o facem nu simtim vreo diferenta ( de largime ) eu in schimb m-am speriat dupa ce l-am nascut pe Robert si m-am uitat in oglinda la " dansa " Mi sa parut ca arata altfel Dana tu ce spui?

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maraki, Daniela mai altfel in bine sau in rau? Apropo, e adevarata chestia ca te intreaba cit o are sotul ca sa stie cit sa te coasa? Cit o are cum, lungime, grosime? Hai ca m-am dilit! Macar sa stiu sa nu plec la spital cind o fi cu ea nemasurata!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 2 zile

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monika ma bucur ca de acum stai acsa si dormi si tu mai mult si mai bine. Poate nu e chiar asa nebun si italianul ala si se simte si el.
Si ai dreptate acum am vazut mai bine ca e monitor ma gandisem la cu totul altceva. Eu nu cred ca iau pentru ca am trei camere si sunt tot timpul acasa deci nu cred ca e nevoie.
Inca o data ma bucur ca ai terminat cu serviciul ala stresant.
Iuli tare faza cu baietelul tau.
Jg eu cred ( adica sper) ca ce s-a intamplat atunci cu mama ta nu se mai intampla acum .
Irina 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Eu nu am vrut sa vad cum arata imediat dupa nastere....Ideea este ca nu ramaneti largi deloc, dupa parerea mea e mai placut dupa nastere (binenteles dupa ce locul se vindeca complet). Eu vorbesc de nasterea naturala, nu stiu ce se intampla la nasterea prin cezariana!

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Inainte de toate vreau sa-i spun Catalinei ca-mi pare rau ca nu am venit la intalnire.Eu abia azi am avut acces la internet,de miercuri pana vineri seara am fost la alt sediu al firmei noastre unde nexam internet,doar telefon si abia acum 10 min cand am deschis DC am vazut mesajul tau Catalina.Ma oftic tare rau ca nu am venit sa cunosc si eu macar o mamica de la subiectul nostru.Poate cine stie dupa ce stau acasa(24.11.2005,sper eu) sa ne putem intalni macar o data pt.ca atunci voi avea si eu mai mult timp.
Vad ca sunteti bine cu toate si bebicii la fel.
Maraki super ca ai terminat cu serviciul.
Noi suntem bine si sper sa mai pot intra pe DC azi sau maine ca sunt singura in birou si am atatea de facut.

Pupici pe burtici la bebici.
Lacra,29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Catalina esti criminala... am lesinat de ras!!!! Sa stii ca in seara asta ma duc acasa si o masor neaparat!!!! Cu rigla, ca altfel nu mai pot...

J 25+

Mergi la inceput