Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Cata, nu mai pot de ras
Hai mai, chiar vorbiti serios???? Se fac "croieli" la comanda... pe dimensiuni? .. sau poate ceva de genul..."nr 16 talia I"

, Deea 26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Da, chiar...
Dar ar fi cool sa se poata, nu, fetelor? In fine, la cat de nerezolvati o sa fie sotii nostri cand o sa o vada din nou, nici nu mai conteaza...

J 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Eu am o sugestie !!! Sa fie trecuta in carnetul de gravida si o rubrica: Lungimea / grosimea "juniorului"
... sa fie trecute acolo langa grupa sanguina sa nu se incurce dr caci atunci dupa ce nasti, in euforia aia, cine stie ce dimensiuni ii zici doctorului ... te trezesti cu te miri ce "lucratura" de nu mai gaseste sotul intrarea

, Deea 26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata- doamne ai niste idei, cu marimea si restul, de era sa-mis tea mincarea in gat..doar nu esti la abstitentza de pe acuma..Oricum ai un dr T bun, deci nu vad unde e problema..
Daniela ma primit mesajul sia m executat..
Monica ma bucur ca esti acasa si sa nu mai ai gretzuri..leaganul e super si eu stand la casa pe 2 nivele, chair 3 cu basemnetul, imi trebuai monitor, l-am primit, asa ca nu strica macar pina pe la 9 luni..
Sunt cam obosita cu spatele, dar vad ca rezist inca.maine merg al masaj si aseara mi-a facut Dragos unul..

Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Iuli parul meu s-a revigorat in sarcina , nu-mi vine nici mie sa cred ce schimbare in bine am in general nu numai la par.
Cata mai punem noi la cale o intalnire daca ne ajuta si vremea .Eu sunt pentru.
Doamne m-am strambat de ras la faza cu masuratoarea...
uite nu m-am gandit la sta pana acum.
Toanca nici eu nu am luat nimic pt bb. Mama si sora-mea ma tot bat la cap ca nu e bine sa iei nimic inainte si nu m-au lasat sa iau nimic.Dar le-am aratat ce vreau sa nu aiba dubii cumva.
Janina ti-am trimis.

Anca 25+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Catalina, am ras cu-o pofta teribila. Esti de nota 10 !
N-am mai auzit pana acum sa te intrebe de dimensiunea "dumneaei". Poate ca vreun doctor nebun. Serios, nu cred ca se pune problema sa ti-o faca la anumite dimensiuni .

Maraki, din pacate eu am nascut prin cezariana, asa ca nu mi s-a parut "altfel". De fapt, nici n-am avut curiozitatea sa o vad, n-aveam de ce .

Daniela (25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Esti tare Catalina la faza cu grosimea . Pe mine nu m-a intreba nimeni!!!! Sa fi uitat oare???

Iulia 25+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

luna noua
multumesc pt ajutor. as vrea sa stiu cum imi pun si eu o poza cu bb de la eco, in listuta cu bebici in burtici.pe net stiu cum pun poze. da cum fac link aici nu.
multumesc si danei ene pt ca a pus greutatea bb in listuta
24 cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna fetelor, in sfasit m-am intors de la eco.
Bebele e bine, l-a intors pe toate partile, l-a masurat, e cu capul in jos, dar cica e relativ, se mai poate inca intoarce, si asa cum va tot ziceam..... e FETITA.
Acum mai trebuie sa-l conving pe sot sa-i gasim si nume!!! Cum el nu vrea sa stie ce e, ci cica nici eu sa nu intreb.... Cred ca de cantarit nu a mai cantarit-o! Nici prea multe nu mi-a spus, de fapt ca de fiecare data. E bine, uite capul manuta, aici e inima si cam atat. Eu eram asa fericita incat am uitat sa-l mai intreb ceva. E normal de mare pentru 24 sapt cat am, asa ca ceau si peste 5 saptamani!!!!!!
Cam asa merge de fiecare data, am primit fier, hemoglobina era cam mica. doar ca era sa pic jos cand am vazut cate kg am erau 63.8 iar saptaman trecuta m-am tot cantarit pe diferite cantare si nu depaseam 62.2. Cred ca nu era bun cantarul.
Acum va las ca am piedut o groaza de vreme palavragind cu sora-mea pe messenger, profit ca Daria doarme si David e inca la gradi, dar nici mancarea nu e gata si la mine in casa e ca si dupa uragan
Va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Multumesc mult fetelor pentru primire.
Tare rau cu diferenta asta de fus intre noi. Nu de alta dar ati scris atat de mult de la ultimul mesaj postat de mine incat acum dupa ce am citit tot am o varza in cap.
Dana, multumesc ca m-ai trecut si pe mine in albumul vostru. Doar o rectificare, ultima poza e la 25 de saptamani, dar cred ca si la 23 tot asa aratam.
Sa stii ca si mandra mea are scenarii de groaza in capsorul ala mic, ceva de genul ce a povestit Iulia. Ea si-a dorit asa de mult o surioara...si nu spun ce dezamagita a fost cand a auzit ca va avea un fratior. Degeaba am incercat sa ii explic ca majoritatea prietenelor ei au un fratior...Cateodata mi-e mila de ea cand o vad seara inainte de culcare ca ii dau lacrimile si ma intreaba serioasa de ce nu am luat pastiluta roz ca doar stiam ca asa se fac fetitele, ca doar ea m-a invatat.
In fine, eu sunt sigura ca se va schimba cand va apare bebe ca pe ea nu gelozia o macina cat faptul ca va avea un fratior.

Catalina, frumoase lucruri si jucarii. Si am ras cu lacrimi la postarea ta anterioara cu masaratul.

Denisa, frumos patut, stiu genul, e rezistent si tare fain. Daca nu aveam in cap un patut de la Target care are atasat un dulapior cu masa de infasat, probabil as fi optat si eu pentru asemenea patut. Si swingul e bestial, pacat ca nu stau prea mult bebeii in el. Dar e fain de tot.

Ursoaica, la ce sarbatoare te referi? Halloween? Daca despre asta e vorba se spune ca totul a inceput in noaptea de 31 octombrie cand niste localnici din Europa au vazut niste fantome pe strada. De atunci a ramas obiceiul ca lumea sa se costumeze in aceasta zi, iar copilasii sa mearga seara intre 6.00 si 8.00 la adunat bomboane de prin vecini. Prea multe nici eu nu stiu ca e primul Halloween pe care il serbam. Dar pentru mine ramane o curiozitate cum toata sarbatoarea provine din Europa si totusi e sarbatorita in America. Cat am stat patru ani in Belgia nu am 'simtit' aceasta sarbatoare.

De dormit, nici eu nu dorm foarte bine si asta din cauza bebeului. Cum ma asez pe o parte cum incepe sa umble, o senzatie tare nasoala. Incerc sa ma asez pe partea opusa se muta acolo. Singura pozitie in care pot dormi e pe spate, dar stiu ca nu e bine. Si asa ma chinui toata noaptea si dimineata ma trezesc nauca.

Mai revin mai tarziu, acum doar atat mi-am amintit din ce am citit. Va pupic pe toate.

Mergi la inceput