Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
LunaNoua spune:
Andreea, uite cum trebuie sa faci. Mergi la profil personal, si in casuta cu semnatura introduci linkul catre pozele tale de pe net, in formatul acesta:
[ url = " linkul catre pagina " ] poze [ / url ]
doar ca trebuie sa scoti toate spatiile din linia de mai sus si sa pui linkul catre pozele tale in locul dintre ghilimele.
Pozele in situl cu burtici le gestioneaza Dana_ene. Trebuie sa o rogi pe ea sa ti le treaca acolo.
Sper ca m-am exprimat destul de inteligibil
ca nu prea sunt coerenta in ultimul timp
Mai sunt si dupa o portie buna de ras, si acum numai la "dimensiuni" ma gandesc ![]()
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
dana_ene spune:
Diana, draga de ea, uite ca n-ai invatat nimic cum e cu pastilutza roz... si doar te-a invatat. Doamne, ce dragutza e !
Fac rectificarea cu nr. de saptamani.
Mira, uraaa pentru fetitza ! O sa completez site-ul !
Andreea, nu inteleg foarte bine cum e cu linkul de care vorbesti ?
Mai da-mi cateva explicatii, vreau sa te ajut.
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Denisam spune:
Diana- stiu ca e fain si genul de care zici tu de la target, noua ne vien dreser-ul in 2 saptamini si are top=ul flat, si acolo pun saltelutza de schimbat dar mi-a palcut ca e din lemn, la fel ca patutzul ca si culaore si are 5 randuri de sertare, deci e util..
Mira, uraaa 
pentru fetitza - o sa-i ajungem pe baiezti, sunt sigura..
sa fie sanatoasa si mincacioasa!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Ha ha...ma bucur fetelor ca v-am descretit fruntile de luni
....adevarul este ca eu am avut o tentativa sa i-o masor acum cam o luna, dar nu am stiut ce e mai bine sa folosesc...centimetru sau ruleta???
Si oricum mi-am zis sa mai astept pina in preajma nasterii, ca poate de atit asteptare, cum se zice i se lungesc urechile
...poate i se mai lungeste, cu un cm, cine stie, si nu vreau sa mi-o coase decit pe masura!
Acum serios....mi-a tras Bianca una sub coaste, de m-a lasat fara aer si am vazut stele verzi
....este pentru prima data cind da asa cu sete si deja mi-e frica sa nu o apuce iar
...care dintre voi a-ti mai luat-o asa pe coaja de le bb?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
diana12 spune:
Mira, felicitari pentru fetita.
Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Catalina, la prima sarcina ma lovea mandra direct in ficat. Nu iti zic de cate ori mi-au dat lacrimile de durere. Cateodata si noaptea ma trezeam plangand, credeam ca nu se mai termina...
Denisa, e si mai fain cu dreser separat, probabil e mai maricel decat unul cumparat cu patut odata. Dar noi din lipsa de spatiu nu ne permitem. Abia astept sa vad poze si cu dreserul.
LunaNoua spune:
Cata, bebica mea da foarte usor din cioane
Eu tot zic ca e "o lady" caci abia se simte o miscare acolo.. nicidecum o lovitura.
, Deea
26+
Pozele ale mele
toanca spune:
Fetelor deci ce naiba facem cu pofta asta asa mare de mancare......???????

Eu, daca ar fi dupa mine, as manca in continuu.....
Da de o fi asa mare foamea???
Cata, esti dementiala...
; eu nu am avut pana acum curiozitatea sa i-o masor....![]()
Referitor la bebe, si mie mi-a tras una la ficat vineri de am zis ca vad stele verzi ca in desene animate...
A trebuit sa ma ridic din pat....ca simteam ca nu mai am aer..
maraki chiar ca domnisoarele o sa ne simtim dupa?
Naspa: ca mie prima oara nu mi-a placut deloc...da mai bine decat sa fiu cat o "galeata"![]()
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
Denisam spune:
Deea- stai asa sa mai creasca un pic si bebitza ta, asa ziceam si eu pe al 22-23 de saptamini, dupa 26 a inceput sa loveasca mult mai puternic si e normal ca ei cresc si uneori si eu ma trezesc din somn cand da mai tare..depinde si de pozitia lor sau ce ii deranjeaza, nu..ca orice om, cred...Oricum e o senzatie faina, pe mien nu am deranjeaza
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
LunaNoua spune:
Toanca, sper sa nu mai fim din nou "domnisoare". Ca eu m-am simtit domnisoara vre-o trei ani. Mai bine sa ma lase dr necusuta 
, Deea
26+
Pozele ale mele
tanti spune:
Cata am ras cu lacrimi, vad ca iti prieste statul acasa
Apropo de lovituri aseara l-am simtit si eu pe Andrei pt prima data cred ca cu manuta sau cotul ca iesise ceva in afara si a stat putin asa si era tare, a fost o senzatie pe care nu pot sa o descriu at cand l-am simtit aveam mana pe burta
O seara placuta
26+