Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
diana12 spune:
Toanca, pe mine ma apuca pofta doar cand am mancare in frigider. Atunci mananc in continuu. Dar daca bate vantul prin frigider imi trec poftele, mai ales ca eu sunt cea care trebuie sa mi le satisfac si de multe ori am o lene...
Dar ce e la mine ciudat e ca am pofta in continuu de ceva dulce, eu de obicei nu mananc dulce. Si nu dulce din magazin, vreau prajituri de casa. Nu mai spun ca de cand cu sarcina asta mi-am amintit de toate prajiturile mancate in copilarie...
25+ and
04/25/2000
toanca spune:
LunaNoua, vreo 3 ani????
Da de ce asa de mult?
Mie, din ce imi mai aduc aminte........(ca a trecut mult de atunci
) stiu ca nu mi-a placut si nu as mai vrea sa mai trec inca o data prin asa ceva.......
Dana tu ce ne poti spune in aceasta privinta?
Apropo....mie nu mi-a trecut deloc cheful de
; daca ar fi dupa mine as
in fiecare zi.
Exista oarece contradictii?
Stiu ca s-a mai discutat pe aceasta tema....dar nu prea am fost atenta la acel moment avand in vedere ca sarcina era destul de mica.....si nu imi faceam probleme.
Dana, din ce imi aduc aminte, parca tu ai spus ca ai facut
pana inainte sa nasti, nu?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
toanca spune:
diana12 la mine nu conteaza ca bate sau nu vantul prin frigider...
Eu tot as manca..
Si cum de regula nu prea se intampla sa bata vantu prin frigider

..bag in mine ca sparta!!!
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
LunaNoua spune:
Toanca, poi ... cam atat mi-o trebuit sa ajung la dimensiune, cred
Asa ca as prefera sa nu faca dr-ul vre-o ghidusie si sa o faca mica la loc
ca ma duc la el sa ma "impace" dupaia ![]()
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
Ah, si ... am uitat.
Contraindicatii pt hatza-hatza numai doctorul poate sa iti dea. Asa ca, Toanca, intrebarea moarte n-are.
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Denisam spune:
Fetele- e normal sa avem pofta de mincare mai mare, ca bebe creste si asimileaza mult acuma in greutate, deci ii trebuie rezerve de la noi. De dulce si eu am pofta uneori, dar vad c anu-mi face bine si o sa incerc sa bag doar fructe al greu si din cand in cand o bucatica mica de ciocolata simpla..Cica dc ai fetitza ai pofte de dulce, eu stiu..nu prea cred, cum nu cred nici sa nu iei haine inainte de nastere..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
toanca spune:
LunaNoua dr. nu mi-a zis nimic; ba din contra, am avut de facut analizele de trim. III (sange, urina si sectretie) si mi-a atras atentia ca pentru sectretie trebuie sa fiu "nehatzanta" vreo 3 zile inainte...
De unde rezulta faptul ca .....am liber la
, nu?
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
diana12 spune:
Deea esti totala. Am ras cu lacrimi.
Toanca, daca ai o sarcina fara probleme si nu ai interdictie de la doctor, poti sa
fara probleme. Gasiti pozitia care iti convine tie cel mai bine si nu ai de ce sa iti faci probleme.
Ma duc sa fac curat acum, sa bag avionul asta de aspirator in priza. Doamne, urasac aspiratoarele astea de aici, fac atata zgomot, zici ca decoleaza avionul cand ii dau drumul. Sper sa se fi trezit toti vecinii pe o arie de 200 de metri.
25+ and
04/25/2000
J G spune:
Toanca la mine e asa: la birou mananc tot timpul si de obicei numai prostii si dulciuri asa ca ma balonez si am niste arsuri de cand ajung acasa nu mai pot sa mananc nimic. Asa ca m-am scos.
Oricum, te invidiez pentru
, e super! Din cate stiu nu exista contraindicatii daca te simti bine.
Deea, cam nasol 3 ani... dar vorba ta, daca ti se intampla iar te duci la doctor sa te rezolve. Daca nu merge cu doctorul tau, ti-l recomandam pe T. Merge garantat! ![]()
Eu personal abia astept sa nnasc, sa ma repar si sa prestez din nou ca inainte. Si sa fac bai fierbinti si sa fiu slaba.
Maine fac 26 sapt... noroc ca trece timpul repede.
J 25+
Denisam spune:
Toanca- ai contraindicatzii la prestat dc ai placenta jos inserata ca mine, si eu nu ma abtin ca ma simt ok si nu am singerari si dc ai alte complicatzii ceea ce nu cred ca e cazul, in rest da-i bataie
- daca ai chef zilnic, GO FOR IT!
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!