Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
LunaNoua spune:
Eu nu am foame mai mare. Si nici pofta de dulce. Si nici o pofta de fapt. Ma gandeam si eu ca bb ar avea nevoie de mai multa mancare in perioada asta, dar la mine nu s-a confirmat. Eu nu am mancat nici mai mult si nici nu am luat vitamine, si in schimb bb e cu 2 sapta jumate peste grafic la dimensiuni.
, Deea
26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
toanca spune:
JG ce sa-ti zic SI EU TANJESC DUPA BAILE FIERBINTI...
Pe mine ma uitai in cada: umpleam cada pana la refuz, puneam spumant si stateam acolo....cred ca si o ora.
Acum..dusuri scurte mai rau ca la armata......
Oricum, multumesc pentru raspunsuri fetelor...
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
LunaNoua spune:
Toanca, bb are tot ce ii trebuie. Surplusul de mancare il pui pe tine, nu e pentru el. E o vorba: In sarcina sa nu mananci pentru doi, dar sa dormi cat doi. Incearca sa te linistesti, sa dormi, sa iti gasesti de facut lucruri ce iti fac placere si te relaxeaza si o sa vezi ca lasi frigiderul ala deoparte ![]()
, Deea
26+
Pozele ale mele
LunaNoua spune:
De ce ziceti ca va e dor de baie? Sunt contraindicate baile fierbinti, dar o baie calduta .. cu spumant si tot ce ii trebuie nu e buna? Eu fac din astea mai tot timpul si ma simt excelent. Am intrebat dr daca e voie si mi-a contraindicat doar baile fierbinti.
, Deea
26+
Pozele ale mele
toanca spune:
LunaNoua sunt constienta ca surplusul de mancare il pun pe mine si nu e pt. bebe.
Dar culmea e ca mi-e mi-e foame si nu e doar un moft....am senzatia aia cand iti roade stomacul in gol...
De aia imi e f. greu sa ma abtin de la mancare...
Incerc pe cat posibil....mai ales ca pana acum am reusti destul de bine sa tin kg. in frau; de vreo saptamana am senzatia asta tampita...
O fi de la vitamine?
Acum iau elevit....
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
toanca spune:
Mie mi-a interzis dr. baile inca de la inceput...mi-a spus ca nu e bine sa stau cu fundu-n cada;
In aceste conditii, ca o fata ascultatoare ce sunt, de 7 luni fac doar dusuri...
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
LunaNoua spune:
Toanca, nu am idee daca e de la vitamine, ca eu nu iau. Pot sa iti sugerez sa incerci sa bei ceaiuri de plante cand ai senzatia aia nasoala. Bea ce iti place tie, dar fara ceai negru sau verde. Eu beau ceai de tei. E calmant. Dar tie poate iti place altceva. Si daca il bei cald si dulce mai amageste senzatia.
, Deea
26+
Pozele ale mele
toanca spune:
Luna noua o sa incerc de maine sa iti urmez sfatul sa vad daca da roade.
Plec si eu spre casa.
Va pup pe toate si ne auzim maine..
Toanca
si
Matei Alexandru 29+
poze
utocatalina spune:
Toanca eu am auzit ca dupa 28+ nu este chiar indicat sa faci sex...acum fiecare cum crede...eu ce sa mai zic, ca au trecut 2 luni de la ultima hita-hita!Dar eu mi-s mai prapastioasa din fire asa ca nu te lua dupa mine....Maine am program intens dimineata...analize si apoi ma duc dupa concediu medical..!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!

poze