Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 8
Denisam spune:
Burtici,
Eu sunt chiauna, adica e 3 noaptea si nu pot dormi,amvent sa va citesc dar vad ca nu -ti scris.Cred ca de la dulciurile are le-am mincat laprietenii nostriin vizita, ca nusunt obisnuita cutort de ciocolata si prajiturele cu ciocolata si cocos, desi nu am mincat multe, dar si alea 3, dc is grele, asta se intampla, de...
O sa fac poze ori acuma ori cand vin de la job, ca ieri Dragos a montat patutzul inainte sa pelcam in vizita si sunt happy acuma
AM luat si niste tapet ca un border e pus pe peretzi in jurul lui si o sa mai iau si cu ale personaje din Disney- deocamdata am doar cu Pooh- ca mie-mi place mult..
Azi e halloween aici si o sa vina copii diseara dupa bobone sci ciocolata, suntem pregatitzi, abi astept la anul sa imbracam dulcineea in costum![]()
Diana bun venit!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Burtici- ce iniste mai![]()
Eu am facut treaba n weekend, mai ales in gradina cu niste frunze, le-am pus cu sotul in saci si ma dor salele si nervul pe un picor, nu stiu ce sa ii facuneori..
Mi-a facut Dragos masaj, trece pe moment, dar dc tau mai mult e nasol..Credeam ca dc vin la computer ma ia somnul, de unde..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
acina spune:
Buna dimineata burtici dragute,
Cata sunt super hainutele , sa le poarte Bia sanatoasa.Si bravo tie ca ai reusit sa-ti faci pedichiura singura.
Denisa imi place noua titulatura si ma bucur pt voi ca ati luat patutul pt bb.
Maraki mare problema cu gatitul asta diferit pe pofte, norocul meu ca Dan nu este mofturos.
Ana super surpriza pe care v-ati facut-o tu si prietena ta.
Anda sa-ti traiasca grasunelul si sa fie sanatos.Vorbeste cu medicul de starile tale.
Mira succes azi la eco. Te asteptam cu vesti.
Diana12 bine ai venit printre noi.
Giova multumim , chiar ne-am simtit bine la intalnire .Sanatate sotului tau.
Dana am vazut schimbarile de pe site, merci pentru completari.
Alina harnicuta ca de obicei...
Anca
25+
Pozele Noastre
Burtici
Denisam spune:
Gagici,
Am facut poze cu patutzul, leaganul cu muzica pina la 3 luni si ultimele hainutze, sunt in albumul- hainutzele Emmei, sper sa va placa..Cand o sa fi ecamera gata o sa fac pozele de final si le pun in lambum nou, sa nu va mai ametesc.A si am facut 28 de saptamini azi
.
Acesta este lnkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/sdenisam/album?.dir=d3c1
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
J G spune:
Neatza fetelor!
Sambata si duminica am fost la parinti, la Ploiesti. Dar a fost cam urat afara.
Deja fetele v-au povestit totul despre intalnire, eu sunt inca foarte incantata si sper sa ne revedem cat mai curand!
March ai dreptate, nu-mi place sa mi se faca poze. Nici nu sunt fotogenica deloc! si da, blugii sunt dinainte de a ramane gravi, erau foarte largi (gen hip-hop, acum de cand s-a ridicat burta vin la fix!)
Alina, ce m-am ofticat cand am citit ce ai patit la plecare! L-ai reclamat deja? saracul Gabi, sa plece el cu o ora mai devreme!
Catalina, Alina, am primit pozele, multumesc frumos!
Nu va mai zic ca am ramas socata cand am vazut ce culoare a parului naturala are Catalina (eu am crezut mereu ca e vopsita!) Sa poarte Bia sanatoasa toate hainele frumoase!
Denisam, super noua titulatura, si eu abia astept sa am puncte sa scriu ceva acolo! Sper ca ai reusit sa adormi... 
Maraki ai dreptate, nici nu stii cum le invidiez pe fetele care nu au sanii foarte mari, cum am eu. Mai dar e cam greu pentru tine sa gatesti separat pentru 3 persoane! Si la mine e cam ciudat ca sotul tine regim Monti si trebuie sa fiu foarte atenta, iar eu nu prea mananc de arsuri, si nenorocirea e ca nu am chef de gatit. 
Am inceput sa ma gandesc la nastere. Cam nasol. Am vorbit si cu maica-mea... nu ca m-a speriat dar, oricum.
Si mai e o faza nasoala. Dorm eu frumos pe o parte sau alta si mai nou au inceput sa ma doara soldurile. Voua vi se intampla?
Bee cum a fost la munte?
Hai ca m-am intins ca o placinta.
J 25+
iuliiuli spune:
Buna sa va sie ziua la burtici!
Am vazut pozele de la intalnirea voastra, sunteti SUPER FRUMOASE cu toatele, Acina zambeste tot timpul, Janina nici nu pari a fi insarcinata, Bee zici ca e o copilita, Alina esti frumoasa si burtoasa , iar Cata esti inalta si frumoasa !
Diana , bine ai venit printre noi, esti foarte aproape de DPN-ul meu de nastere si in plus tu ai fetita de 5 anisori si jumatate, eu am baietel de aceeasi varsta, tu astepti baietel...eu fetita! ![]()

Mira succes la eco astazi!
Catalina,, eu nu mai reusesc de ceva vreme sa-mi fac pedichiura, abia am reusit sa-mi tai unghiile si ...cam atat ![]()
Chiar vroiam sa va intreb, Catalina , Acina , Alina, aveti parul lung si frumos, nu va e greu sa-l intretineti?? Eu nu-l am asa lung ca al vostru si tot mi-e greu sa-l spal abia odata pe saptamana!
Revin mai incolo, am ceva de lucru....
pupicei
Iulia
25+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
Denisam spune:
Jeanina- mersi de apreceri, sper sa va palca pozele, am facut asa doar cateva,ca dupa ce voi lua covorasul si lampa si fc peretzii va fi si mai frumos..
Is inca treaza si e ora 5 am,nu cred ca mai apuc ceva somn pina la 6.30..
asta e..Emma acuam e cuminte, cred ca e desteapata si doarme..
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK
dana_ene spune:
Denisa, intr-adevar frumos tare patutul, lenjeria e absolut minunata (pacat ca pe aici n-am vazut asa ceva), air de leagana... ce sa mai spun... perfect
.
Petrecere frumoasa de Haloween !
Dragelor, eu sunt asa de obosita, ca as pune capul pe birou si-as dormi putintel
.
Ce ma fac eu cu Oana mea ?
Pana mai ieri spunea ca o s-o iubeasca TAIE (tare, adica) pe SANSANA (Roxana
). Dar o sa-i dea numai CIOCIORUL (caruciorul) TĪT (atāt).
Eiiii, macar atat, era ceva. Nu vroia sa-i dea nici o jucarie, nici patutul (cu toate ca nu mai face nani de multa vreme in el), nici biberoane, nimic altceva decat CIOCIORUL.
Acum, insa, s-a sucit. Nu-i mai da nici CIOCIORUL si spune ca nici nu se va mai juca cu ea
.
Ma asteapta zile grele, fetelor !
Daniela
(25+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Denisa frumoase poze. Exact la fel sunt si aici patuturi, chiar sambata le-am vazut.
Imi pare rau ca nu poti sa dormi, parca nu sunt obisnuita cu tine asa de dim. pe forum.
Abia astept sa vina si patutl meu si pe urma restul camerei sa pun si eu poze.
Acina mersi. Sper sa nu mai faca febra si sa se simta mai bine, ca nu am chef sa iau si eu raceala, again.
Lasa Dana nu dispera, e mica si inca nu stie. se va schimba cand va vedea papusica mica.
poze
gio
si bb Marco 29 +
Denisam spune:
Dana- mersi frumos
,ma bucur c ait palc, e din lemn 100%patutzul si se face si pat dublu cand creste dulcinnea!
Ona o sa-si revina cand apare Roxana, nu-ti mai fagriji,asa au ei o criza de gelozie acuma, asa a patzit si nasa mea si e 3 ani jumate intre fetitze.
Giova- sa ai spor la shopping,asta e dc nu pot dormi,o sa ma mai vezi pe aici.
Chair asa patuzt din lemn identic ai vazut,si care se face pat dublu? cam cat era unul si cu saltea si cu dreser,care la noi vine peste 2 saptamini?
Denisa
28+
Emma Andreea
BEBIK