Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina mie imi arata ca ai postat un mesaj iar cand intru la noi nu apare nimic, ultimul mesaj este al Denisei
Fetelor cam slaba miscare astazi, am niste greturi de nu stiu ce sa mai facTot imi vine sa mananc ceva sa imi treaca iar dupa ce termin tot asa ma simt
Astery da un semn de viata sa stim ca santeti bine

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Fetelor, va scriu si eu cateva randuri rapid, ca-s franta de obosita.
Am fost plecati mai toata saptamana, joi ne-am intors din Germania sambata dimineata am plecat din nou, cu toate drept sa spun nu mai aveam nici un chef, dar la noi aici e o ceata mai toata ziua de nu-ti arde de scos nasul afara. Si cum sotul meu nu vroia sa ramana deloc in ceata am plecat la cumnati si de acolo azi intr-un sat cocotat pe varful muntelui de unde vin ei. Aici se scrie pe toate actele si formularele locul de origine ca la noi lucul nasterii. A fost frumos si cald, dar Daria a facut din nou o reprezentatie ieri seara. Se trezeste nu cunoaste locul si incepe... si nu mai termina.
Maine am programare la doctor. Sper ca in sfarsit sa vad si eu ce este!! . O sa va mai scriu pe dupamasa cand ma intorc.
Va multumesc mult pentru urarile de ziua mea, urmeaza petrecerea cu prietenele mele.
va pup pe toate

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Seara buna fetele de peste ocean si noapte linistita fetelor din Europa.
Bantuid pe alt topic am vazut semnatura Danei cu "mamici de ianuarie-februarie", asa ca am intrat si eu sa vad despre ce e vorba. Si cred ca au trecut vreo doua saptamani de cand va tot citesc si tare bine ma simt printre voi. Asa ca am hotarat sa ma inscriu pe listuta voastra.
Deci, sunt Diana, mamica de fetita de cinci anisori si jumatate si viitoare mamica de baietel. Dpn-ul este 7 februrie.
Numai bine.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Neata' fetelor!
De azi avem o noua mamica printre noi. Mamica de baiat, asa ca nr baietilor creste in continuare.
Dana, Giova sa va modificati si voi listuta!

Bine ai venit printre noi Diana12 si sa-ti traiasca baietelul.

Fetelor ce inseamna sarbatoarea aceasta care a fost (nu stiu cum se scrie). Si daca cumva stiti ce putere/influenta are asupra oamenilor.
Eu nu am dormit absolut deloc, iar cand inchideam ochii vedeam numai tampenii.
Cred ca daca mai am o noapte alba ma urc pe pereti .
Si in plus am facut carare pe covor spre WC, nu mai trebuie sa-i pun copilului sageti fosforescente ca vede cararea facuta de mami inainte de a se naste!

poze

Ursoaica 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neatafetelor!
Cum ati petrecut weekendul?
Eu mai mult pe acasa.......
Sa aveti o saptamana usoara!

Toanca si Matei Alexandru 29+poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Ursoaica ok, modificam listele!!!
Bun venit pe Diana!!!!!
Cata super lucrusoarele Biei si multeeeee!!!
Deocamdata cel mai bine e sa vb. cu Dana sa-si dea mail-ul ei, ca eu de maine raman acasa si astia de la net inca nu m-au sunat sa-mi zica cand vin sa-mi bage netul. Deci voi lipsi cateva zile de pe forum. Sper nu prea multe.Si Dana le va pune ori intr-un album la ea la poze si ne va da numai link-ul asa frumos, care va fii trecut pe prima pag. a fiecarui capitol.
Denisa ma bucur ca ati luat patutul, am vazut si la noi asa ca al tau. Poate pui niste poze azi sa-l vedem si noi, mai ales eu, ca de maine sunt acasa.
Monica ma bucur, ca ti-a dat 2o zile concediu, sunt bune si alea, decat nimic. Uite ca nu sunt italienii chiar asa de rai!!!
Sunt fericita!!!! Am gasit patutul visat: este alb- lemn si cu delfini albastrii. Patutul este venit si-l luam sapt. asta, cand vom da si avansul pt. comoda-masa de infasat, dulap, etc., care vor sosi prin 10 dec., ca e mobila din Ungaria.
Este patutul pe care l-am vazut la Miniblu in iunie si la care mi-a ramas gandul, noroc ca l-a adus la alt magazin.
Aseara m-a anuntat sora-mea, ca s-ar putea in 2 sapt. sa vina cineva din Italia asa ca o pun pe cumparaturi. In primul rand sa-mi ia ceva camasi de noapte si paturici pt. bebe.
Chiloti am auzit ca ne trebuiesc mai mari ca sa incapa vata/tamponul. Eu inca umblu cu tanga, cu toate ca ar trebui sa trec la altii ca s-a facut un frig aici!!!! Ce bine ca ma mai cuprinde geaca de iarna.
Am o intrebare: Ce saltea trebuie sa luam pt. bebe: iarba de mare, fibra de cocos, burete? Buretele e cel mai ieftin, dar am auzit ca nu se recomanda ca transpira bebele. Eu, acum 25 ani am avut saltea din iarba de mare. Cea din cocos, costa 3 mil. jumate. Mi se pare enorm!!!
Hai ca m-am lungit destul.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata gravidute!
Bine ai venit Mira din concediu! Bafta azi la eco, sa intri sa ne dai vesti!
Bine ai venit Diana printre noi!
Nici eu n-am dormit bine Ursoaico, daca te consoleaza vreun picut, cu toate ca eu doar odata am fost la baie pe la 4 si de atunci ioc somn.
M-a cam durut burtica dimineata, la inceput niste intepaturi in dreapta si apoi o durere nu foarte intensa in partea stanga! Ce o fi asta? Mai doare pe cineva?

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am uitat.... offff neuronii astea: fetelor de la intalnire sunteti super in poze. mai ales Acina care a ras tot timpul.
Alina esti cu o sapt. mai mare decat mine? Acum m-am uitat. diferenta de 3 zile. dar ai burticul mai mare!!! Sau cel putin asa mi s-a parut din poze.
Cata se vede putin si pe fata, ca ai pus niste kg, dar in rest sunteti toate frumoase.
Nici eu nu am dormit foarte bine azi-noapte, deoarece sotul a avut febra si l-am dadacit, ca pe un copil mic. Mi-era asa mila de el, cum tremura langa mine.... sper sa nu ma intoarca si pe mine gripa.

poze
gio si bb Marco 29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici !

De azi dimineata tot lucrez sa completez site-ul nostru.

In primul rand, bun venit in gashca , Diana. Felicitari pentru bebe-boy .
Pentru restul fetelor, va nunt ca Diana este tot buzoianca , asa ca noi ne cunoastem deja.

Am completat la Bebeii in burtici (http://www.copilasi2006.3x.ro/Bebe%20in%20burtici.htm) cu pozele Janinei si Dianei, plus o poza noua pentru Acina.
Am completat, de asemenea, cu greutatile bebeilor Andreei si Deei (http://www.copilasi2006.3x.ro/Greutati.htm).

Mi-au placut la nebunie pozele de la intalnire. Frumoase foc mamicile ! Una di una ! Si niste burtici.... care de care mai bella .

Eu am avut un weekend plin, asa ca acum sunt chiauna.
Sambata seara am fost la o nunta, unde am dansat cat am putut de mult. E adevarat ca as fi vrut eu mai mult, dar biata Roxana se invartea prea mult si mi-am pus singura frana, ca sa nu-i fac vreun rau puiutzei mele.

Si pentru ca nunta la care am fost a avut loc la restaurantul unde vor face si viitorii nostri fini, ieri ne-am intalnit cu totii sa le povestim cum a fost si sa mai planuim nunta lor.

Catalina, ce minunate sunt lucrusoarele pentru Bianca. Superbe ! Rochitele sunt atat de frumoase, ah abia astept sa vad poze cu ea in toate frumusetile acelea.

Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neatza burtici

Daniela, probabil ca nu e nimic serios. Mai apar dureri asa, scurte. Daca persista, doar atunci sa iti faci griji.

Bine ai venit printre noi, Diana

Fetele eu va anunt cu mare satisfactie ca am reusit sa dorm o noapte intreaga. Nu am avut nici insomnii si nici arsuri. Cum am reusit? Mi-am pus o gramada de perne sub cap... si nu numai sub cap .. ci si sub spate, astfel incat am dormit cu partea de sus usor inclinata in sus. A fost foarte bine. Am citit despre asta intr-o revista si vad ca da roade. Cine are arsuri si insomnii poate incerca cu incredere

, Deea 26+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput