Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna dimineata !
Vad ca nu sunt singura care am insomnii. M-am culcat la 1 azi noapte si la8 ( de fapt 7 dupa noua ora) eram treaza.
Ana, tu si prietena ta a-ti vrut sa va faceti surpriza reciproca si uite ce surpriza a iesit intr-adevar !!
Alina , tu ce gatesti astazi ?
Eu azi am scapat de gatit. Plecam intr-o mica excursie, de fapt mergem sa ii arat la mama orasul unde am stat inainte, o sa cutreieram pe acolo, pe urm avreau sa mai mergem pe la niste prieteni care stau pe acolo aproape. Asa ca pe la 11 o sa plecam si ne intoarcem seara.
Cata sa vezi ca poate si sotul o sa iti aduca ceva, ca sa iti faca o surpriza !

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Neata zic si eu dupa o noapte cam nedormita.
Si daca ati stii din pricina cui! Pe cand sa ma bag in pat, azi noapte pe la 12, vad ditai gindacul fugind de colo colo si tusti sub pat. Mi-a fost nu atat teama, cat groaza ca s-ar putea urca pe mine cind dorm. Am incercat vreo ora sa-l fac sa iasa ca sa-l plesnesc, dar pace buna. La un moment a iesit, am vazut ca seamana cu un greiere (avea niste antene!), insa era imens. Sau asa mi s-o fi parut mie. N-am apucat sa-l pocnesc, prin urmare am dormit cu lumina la hol aprinsa, sa se vada in camera. Nu ma intrebati de ce m-oi fi simtit mai in siguranta asa ca habar n-am. Azi va trebui sa-l vinez.
Vad ca afara e insorit, desi presupun ca e tot frigut.
Cata esti o fericita ca iti vine sotul. Chiar te invidiez. Eu, dupa 5 saptamini singurica, mai am de asteptat inca 3. Dar ii e si lui tati asa de dor ca a zis ca nu ne mai lasa singurele atita timp niciodata.
Si mie imi place cel mai mult rochita rosie. Si cu pantalonasii aia rosii, scurti si bufanti, Bia o sa fie adorabila.
Si noi am facut ieri 28 de saptamini.

Irinel 28+ si bebe Ilinca Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata burtici cu bebici!
Eu nu ma plang, dorm relativ bine deocamdata, cu mici exceptii gen amorteli, intepaturi ba prin splina ba prin ficat care la schimbarea pozitiei trec din fericire, plus nelipsitul drum la baie, deocamdata doar odata merg pe noapte! Am visat ca eram la munte si ma dadeam pe partie pe burta! Abia astept sa dorm si eu normal!
Denisa, Maraki eu stiu ca se scoate folia de plastic pe salteluta ca altfel fac bebelusii aprindere la plamani! Va dati seama ca in primele luni ei stau numai pe spate si daca stau pe plastic nu se aereaza bine si din cauza asta se incing!
Nu va mai plangeti atat de chilotoi fetelor ca ii purtam doar putin timp! Pe la noi chilotii aia se numesc "moartea pasiunii"!
Ana super surpriza v-ati facut tu si prietena ta! Nu stiu cum ati rabdat atat timp si nu v-ati dat de gol la telefon!
Alina spor la cumparaturi si la facut mancarica!
Ana_m distractie placuta azi, sper ca la voi vremea este frumoasa ca la noi este un frig si asa de urat!
Cata, chiar asa poate-ti mai aduce si sotul tau cate ceva! Sigur nu trebuie sa bei nimic si nici sa mananci cand faci analize de sange! Si pe mine tare ma enerveaza chestia asta, de fiecare data ma duc cu cate un suc la mine si cava de mancare ca dupa sa nu ma apuce lesinul!

daniela 25+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burticute,
Merci pentru sustinerea cu socrosenia, vad ca nu sunt singura care nu vrea sa ii vina socrosenia pe cap dupa nastere! Vorba prietenei mele, barbatul ideal e cel orfan de mama, eventual si de tata!
Fetele care avem baietei, asa cotoharle om deveni si noi cand or creste copiii? Ca eu mai bine ma spanzur decat sa devin asa!
Frumoase poze de la intalnire, sunteti niste frumoase toata, sa nu fie de deochi! Frumoase burticute! Sper sa mai faceti intalniri de astea pana nastem si sa ajung si eu sa va cunosc live.
Cata, frumoase hainute, sa le poarte Bia sanatoasa!
Denisa, cum e mobila Emmei, ai adus-o? Vrem pozeeeee!
Alina, bine ii faci hotului aluia de sofer, reclama-l la OPC, mama lui de hot! Sper sa se rezolve cazul, ca la noi cum merg lucrurile...
Ieri am fost la eco, eco normala nu complicata, l-am vazut pe bebe, tot baietel e, tot putulica are, asa ca banuiesc ca nu mai exista indoieli ca nu ar fi baietel. E normal dezvoltat, are de toate, dar era un puturos, nu voia sa miste, abia a miscat o manuta cand a pus tati mana pe burtica si a vorbit cu el. Are 1.350 grame la 30 de saptamani, dr. de la eco a zis ca e normal si ca totul e bine. Chestia nasoala a fost ca stateam intinsa si ma chinuiam sa vad monitorul de la ecograf (era eco de aia cu trimitere de la dr. de familie, deci nu aveam si eu ecran pe care sa il vad pe bebe) si brusc m-a apucat o stare de rau de genul ca am inceput sa transpir, ameteam si nu prea mai auzeam bine. M-am ridicat putin, am baut apa si mi-am mai revenit. Pe urma m-a apucat iar cand m-am asezat, noroc ca terminase dr. ce avea de facut. Mi-am revenit relativ repede, nu am zis nimic pe moment decat ca ma apasa bebe nu stiu unde si ca de aia m-am ridicat. N-am vrut sa il sperii pe sot, mi-am revenit pe urma si i-am zis afara, cand am iesit si cand mi-am revenit de tot in aerul rece de afara. Habar nu am de ce am facut asta, o fi fost de la pozitie? Acasa pot sa stau pe spate dar nu mult timp, dar acasa oricum nu ma apuca raul asa, asa ca la eco probabil aia o fi fost. Voi ati patit faze de astea?
Dupa eco am inceput sa colindam la Magazinul Titan, am luat toate etajele la rand, am vazut o groaza de hainute de bebei, carucioare, mobila pentru noi. Pe urma am fost la Cora, am mai cumparat cate ceva si am ajuns tarziu acasa. Iar azi m-am prezentat pe forum, ca de obicei.
Va pupic acum, ma duc sa pap ceva si intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 30+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am reusit marea performanta sa-mi fac pedichiura singura...bine, cred ca pentru ultima data, ca nu cred ca peste 2 sapt. mai reusesc...a fost greu, dar sunt bucuroasa ca am putut...acum m-am spalat si pe cap...si operatiunea asta e grea...inainte ma spalam de 2 ori/sapt....acum reusesc doar 1 data, dar bine ca macar mai pot...m-am pensat, m-am aranjat!Irinel las ca trece timpul repede si acusi trec si cele 2 sapt. si apare sotiorul...Anda si noi am fost foarte fericite ca ne-am putu intilni...a fost super si toate am ramas cu amintiri frumoase...nu stiu ce ai patit la eco, de ti-a fost rau...sa fi fost de la tensiune? Eu cind stau pe spate nu mi-e bine...nu am aer si stiu ca nici Bia nu respira cum trebuie daca dormim pe spate, asa ca incerc sa stau cit mai putin...Alina tare sunt curioasa ce faci de papa...eu nu am decit pui...friptura(sper ca nu cu gripa aviara) si nu mai fac nimik...ca sotul cred ca o sa treaca iar la regim dupa ce in Austria a infulecat numai cremwusti si cirnati...vad diseara ca a plecat cu 87 de kg si o sa vad cu cite vine!Daniela si Ana, Dan a zis ca i-a luat o jucarie Biei...abia astept sa o vad...pentru mine am cerut cicolata si cremwusti umpluti cu cascaval...Bombonica las ca bebe o sa mai stea in burtica citeva sapt. bune, chiar daca ti se pare ca ar vrea sa iasa mai repede! Apropo de rochita rosie din catifea...este pentru 6 luni si sper sa-i vina la vara...daca nu o sa fie cumva o grasana si o sa-i ramina mica atunci!Andiaroro eu prea harnicuta la gatit nu sunt...ma bazam pe mama pina acum, dar cum ea este in recuperare dupa operatie il astept pe Dan sa ma ajute la gatit!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ 1 zi

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki apropo de bebe sa stii ca eu nu prea il mai simt jos cu mai mult in lateral si chiar pe sus . Acum ma gandesc oare ce pozitie o avea?
Denisa nu stiu cu ce ai acoperita salteaua dar daca e folie de aia plastificata cred ac au dreptate fetele ca se incinge bebe de la ea si nu prea cred ca e indicata . Poate totusi este vorba de altceva.
Ana dc tot mergi la carrefour uita-te tot in raionul unde sunt hainute de copii, biberoane,... ca acolo ai sa gasesti si seturi de chiloti special pt maternitate , cearceafuri cu elastic pt saltea, aparatori pt patut, cam tot de regula.
Bombonica esti tare cu chilotii parasuta. Mai lasa-i ca cine stie peste 2 luni cum iti vin.
Ana da ce suprtiza frumoasa si ce placuta seara ati petrecut. Te cred ca de abia iti astepti bucataria noua .
Alina iar faci de mancare? Pai mai ieri ai gatit toata ziua.
Irinel bafta la "vanatoare" si hai ca nu mai e mult 3 saptamani.
Anda se mai intampla sa stii sa mai aistari de stea de regula doar cand stai culcata . Si mie mi semai intampla insa doctorul a zis ca nu trebuie sa ne speriem ca e normal . Ideal ar fi samai punem o perna in plus asa incat sa nu fin perfect la orizontala ci putin mai ridicate .
Catalina tot e bine ca ai mai putu sa iti faci pedichiura . Mie imi e si frica sa ma mai spal pe cap sa nu cumva sa alunec si sa mai cad si prin cap. Si eu stiu ca la analiza trebuie s amergi nemancata si nebauta.
Ioana nu stiu ce faci insa te asteptam pe net ca uite maine poimaine nastem si tu ne-ai uitat pe aici .
Irina 32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata burtici,

Aveti dreptate cu folia de plastic de la saltea, se scoate cred ca se pune ceva doar la nivelul funduletului bebeului, marimea unui scutec.Eu ma simt cam nasol deocamdata, am greturi, ieri am avut arsuri la greu, m-am trezit si noaptea ca simteam ca nu mai am aer din cauza lorAm devenit dependenta de siropFetelor am observat ca dupa ora 3 dimineata daca ma trezesc sa ma duc la toaleta, incepe si bebelinul sa miste si reusesc foarte greu sa adorm, dupa o ora si ceva.Dimineata la 6 cand ma duc la sv. misca puiul meu de nu se poateMaine este ultima zi de sv. pt mine
Catalina cati wursti si carnati au nemtii, mie tot ai nostri imi placTot cu gandul la crenwurstii de la Angst am ramas mai tii minte de cand?Data viitoare cand mai pleaca Dan sa-i spui sa iti aduca wursti albi, sant buni ( nu stiu daca ai incercat pana acum )
Fetelor mi-am adus aminte: ultima oara cand am fost la dr. mi-a luat sange pt. analize, nu am fost intrebata daca am mancat si bineinteles ca nu rezistam de la 6 dim.pana la 12.30 cand am intrat la cabinet, nemancata
Chiar nu se stie nimic de Ioana? Giova de maine nu intra pana nu isi pune net nu?

pupici

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Fetelor, am fost harnicuta azi, am mancarea pa aragaz, fac ardei umpluti, tocanita de ciuperci si salata de vinete. Si diseara cand vine Gabi trebuie sa fac mamaliga cu branza, cu oua si cu smantana, ca vine la noi cu partenera aia din Israel si vrea si ea sa manance mamaliga.
Eu am baut niste Santal de grapefruit roz ca mi-a fost pofta si am cumparat si acum am arsuri de la el.
ANDA, cu intalnirea chiar a fost super, mereu ma gandesc ce bine ne-am distrat. Poate daca mai organizam vreo intalnire o sa poti veni si tu. Ma bucur ca a fost totul ok la echo. Poate te-ai simtit asa si din cauza emotiilor.
CATA, cu analizele eu zic sa nu papi si sa nu bei nimic inainte. Cam asa se fac toate analizele de sange.
Fug ca mai am treaba, mai trebuie sa fac si ceva ordine.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Alina spor la treaba Ce harnicuta estiChiar nu mai stim ce sa mancam si sa bem din cauza arsurilo
Anda trebuia sa-i spui medicului cum te simti, poate iti dadea sa iei ceva, m-am gandit si eu ca poate din cauza tensiunii ai avut criza aia nasoala.

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetelor,
Ce harnice sunteti, si eu m-am trezit cum ar veni tt dupa ora veche, acuam sa dau ceasuriel inapoi asa cum trebuie.
Nu o sa am poze azi, desi cred ca o sa fac cateva cu lucrurile principale sau sa vedem, pt ca tati nu are timp sa monteze patul, pina la ora 1( cand mergem in vizita) avem altele de terminat si eu de gatit, spalat pe cap si maruntisuri, deci mai aminam pozele
Aseara am vazut Bridget Johnes 2, a mers, nu e asa de spectaculos dar e o comedie cu happy end!
Monica o zi fara arsuri si o s aiau eu pt saltea ceva special de pus doar in dreptul unde ar fi pampersul, o sa studiez si o sa intreb nasa care are 2 kids, la capitolul chiloti imi iau unii cu un nr mai mare, nu vreau sa innot in ei.
Ma duc sa ma spal pe par ca sa aiba timp sa se usuce, eu nu bag feonul in el.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput