Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 5
maraki spune:
Bombonica mi-ai adus aminte ca trebuie sa imi cumpar chiloti de gravide
Eu am purtat aproape numai tanga si voi avea nevoie de chiloti mai barosani cat o sa fiu lauza.De bebe sa stii ca eu il simt ca se misca mai mult pe jos, a crescut destul de mult si e normal sa il simti asa jos.Nu te gandi la nastere prematura ca nu e cazul
De taiatul ierbii
mai bine te faceai ca ploua, din moment ce nu ati convenit asa, nu avea ce sa spuna
Pupici,sper sa nu te mai simti atat de rau si sa nu mai 
p.s. Alina am uitat ce am vrut sa scriu, stiu ca faci ceva dar am uitat ce
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Bombonica- sanatate maxima si uita de nastere prematura si de iarba taiata,aic`i se mai paoet taia inca,azi e asa de frumos 14C si soare si maine la fel,vreau si eu in backyard sa scot aracii de al rosii si ce rosii or mai fi..
Am adus mobila,salteaua super si cu setul de pat, ura
,dar abia pe seara Dragos monteaza ca acuam e pacat sa nu spele masinile si sa faca ordine in garaj,la ce soare e afara..
Asa ca maine sper sa am ceva poze pt voi..
O sa gatesc si eu peste pe seara si Monica- stiu si eu d echiloti,eu tot tanga port si de sutiene speciale. La tine salteaua de la patutz nu vine cu folie din aia speciala sa nu se ude,ia vezi, noi asa am luat-o azi, si nu o dau jos,o imbrac cuc earsaful respectiv si o sa mai iau unul de rezerva pe linga ce-mi aduce mama.
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Am ajuns si eu acasa de la cumparaturi. In final nu mai fac nici un fel de prajitura. M-am lenevit de tot dupa-masa asta.
Irina cea mai ieftina lenjerie de pat pe care am gasit-o era la 25 de euro si cuprinde : cearsaf ( normal, fara elastic) , fata de perinuta si inca un cearsaf care se pune deasupra ( peste patura sau pur si simplu asa sa acopere patul ). Astept sa ma duc si la un Carefour care au preturi mai mici, dar nu am aici in orasul unde stau, am sa ma duc cat pot de curand. Deocamdata am luat doar un cearsaf elastic din acela cu plastic ca sa nu treaca pipi. Mai astept , cum vad ceva la oferta o sa iua. Oricum la 5 euro , la voi , cearsafurile sunt super .
Bombonica , uite
. Cum te mai simti ? Sa stii ca si bebita mea tot jos misca. Aseara a avut program de tumbe de la 12 la 1 noaptea. Si azi cand veneam de la cumparaturi pur si simplu ma durea vezica, probabil s-a asezat pe ea cu capul.
Ana
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
Ana_m spune:
Auziti, dar chilotii ce trebuie sa ni luam trebuie sa fie foarte mari ? Mult mai mari decat ce purtam de obicei ? Si tampoane din alea enorme , de la farmacie trebuie luate? Ca banuiesc ca la supermerkat nu sunt , sau ?
Ana
29+
maraki spune:
Ba da Denisa, salteaua se cumpara invelita in plastic, deci nu trebuie sa o scot? Abea astept pozele de maine
Mai am doua zile si gata cu sv
Ma duc si eu in pat ca de dimineata de la 6 nu m-am intis deloc
Pupici la fetele de peste ocean
Ana ce scumpe sant lenjeriile in Spania! Eu am comandat cu 40 € si are si baldachin in schimb lipseste cearceaful( are doar pt. paturica )
va pup pe toate, pe maine
28+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Bombonicaaaa spune:
Ana_M ,Maraki merci !
Apropo de chiloti mari scriam ceva mai devreme ca i-am achizitionat deja dar nu eram sigura daca i-mi vin asa ca i-am probat azi ...
se pare ca am cumparat parasute nu chiloti 
Doamne fereste de un vant mai puternic ceva i-mi pun chilotii cei noi si sunt in siguranta ca ii umfla vantul si-am zburat 
Asa ca fetelor aveti grija ce va cumparati si cat sunt de mari ca eu m-am ars !
Oana
30+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Ana_m spune:
Bombonica, ma iau cu tine de mana
!! Si mie mi-a adus mama din Ro, ceva enorm ( si ii ziceam ca chiar asa ma vede ca voi ajunge ?)
Dar poate asa trebuie sa fie , foarte mari, ca sa intre tampoane mari ?
Ana
29+
andiaroro spune:
Frumos la intalnirea de gravidute.......chiar va invidiam
,dar iata ca cineva m-a auzit si mi-a facut si mie parte de asa ceva.......neprevzut. Avem niste prieteni f buni cu care ne chinuim sa ne vedem de vreo 8 luni la un resto.mereu se intampla cate ceva si amanam-mai mult noi eram vinovatii cu lucrarile noastre prin casa.aseara nu am mai avut scapare (primisem ultimatum)si cand am ajuns in resto surpriza mare........
si unii si altii asteptasem sa en vedem ca sa anuntam ca vom avea un
bebelus
.Asa ca am stat si eu la taclale "pe viu"cu o graviduta de ianuarie-nu poate intra pe forumul nostru ca nu stie romana. Cei mai amuzanti au fost taticii .......cum isi povesteau ei trairile,ce simt cand pun mana pe burtica. ba in franta exista un forum "interzis mamelor",special pentru tatici si asa am aflat ca pe acolo bantuia sotul meu cot la cot cu Bruno, fara sa stie unul de altul........asa ca fetelor va dau un sfat: data viitoare luati si taticii cu voi ca sunt f implicati si amuzanti in acelasi timp .........ce bine-mi pare ca am si eu acu pe cineva cu care sa schimb impresii si cu cine sa-mi vand ponturi.......culmea e ca ne facem si ecografiile in acelasi loc!
pe aici se poarta chilotii jetabili.........de fapt numai asta iti cer la maternitate.
Denisa,cred ca numai ai rabdare.........abia astept sa vad pozele.
Sunteti harnicute cu bucataria.......Mie imi face mare placere sa gatesc si cand ma gandesc ca peste vreo 2 saptamani voi avea o bucatarie in care absolut totul va fi nou nu imi mai incap in piele de bucurie..........de cand asteptam eu momentul asta.........vorbind despre bucatarie mi-am adus aminte de ceva f amuzant de aseara.de unde stateam aseara nu sevedea f bine tablita cu deserturi( mai era si scris de mana) si ma trezesc cu prietena mea ca ma intreab amuzata:ce desert e asta "placenta" cu mere?
a incercat si i-a placut f mult.......
chiar m-am gandit la tine umtimele zile, irina.
va pupicesc pe toate si am duc sa ma intind............ca de dormit
......poate maine aseara
ana 23+
utocatalina spune:
Neata fetelor
...e frig si urit afara
, dar nu-mi pasa pentru ca azi imi vine sotul...URA!
Abia astept, desi stiu ca o sa ajunga diseara sau chiar la noapte...abia astept sa-i arat lucururile Biei
, pe care le-am triat dupa lunile la care pot fi purtate...am hainute de la 0 luni la 1 an
....dupa care le voi baga in pungute si le voi duce tot la mama, sa le spele in decembrie
, cind o sa poata....ma bucur ca se reface repede, si deja nu mai sta in pat, ca nu are stare
....Maine ma duc la analize
...auziti la hemoleucograma trebuie sa ma duc nebauta, nemincata, ca nu mai tin minte?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
28+ in cap ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
Chiar ca e frig afara! Si trebuie sa ies la cumparaturi ca sa fac mancare. Si m-am trezit si dimineata, se pare ca am inceput cu insomniile.
BOMBONICA, in legatura cu chilotii, eu mi-am luat din mai multe locuri mai multe marimi si doua perechi dintre ei imi sunt mici deja. Asa ca mai bine ca ai luat mai mari ca ne mai ingrasam noi pana nastem.
CATA, o sa aiba ce spala mama ta! Oricum, poate sa spele deocamdata doar hainutele de nou nascut, nu chiar pe toate.
Fug sa ma apuc de treaba daca tot m-am trezit asa devreme. Si s-a si dat ora asta inapoi si noi am uitat si Gabi aplecat la servici cu o ora mai devreme.
Vreau sa fac de papa azi ca nu prea mai am mancare.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos