Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- noi scriam in acelasi timp- sa-ti fie de bine pt cumparaturi ,bravo, si asa e nu tin cont de culori nici la eu la biberoane si suzete- eu am niste cupoane pt cosmetice si pampersi, o sa merg sa le folosesc maiincolo, ca deocamdata am 3 biberoane, 2 suzete, sampon si sapun de corp, crema cu zinc de funduletz si sterilizator.. Pompa mi-a oferit-o noua o prietena, nu am luat-o de la ea ca sper sa nu avem nevoei, dar d cva trebui o sa iau.restul de maruntisuri o sa merg la sf.lui Noiembrie la un magazina Diaper Depot unde se agsesc de toate si ieftine, inclusiv cutece si tampoane meseriase pt noi.
Referitor la bucatarie, te inteelg cu gatitul, eu am noro ca Dragos nue mofturos, eu am dat-o pe suep si micnaruri cu carne usoara, nu mai vreau fainoase si cartofi si altele.
Azi am facut o suap de rosii cu taietzei si ou si voi face diseara sau maine dimineatza file de peste prins de noi si o ciorba de fasole pt sot, asta doreste, deci scap repede. Incearca si tu o supa,dar nu cu carne cu taietei sau fidea, sigur o sa o suporti,asa cred.Sau fa un ostropel de pui daca tot aia,ca si ala e usor si bun.
Spor la treaba!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- am uitat sa-ti spun ca da in amxim 1 h Dragos e acasa si mergem dupa mobila, astept cu nerabdare dar stiu ca va dura ceva ca trebuei montat patutzul si nue usor, find din lemn 100% si convertible, dar sper pina maine sa il monteze, chair dc e obosit, si apoi sa mergem si dupa grocery, ca de.

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Denisa, ciocalata am un intreg dulapior in casa. Mi-am facut stocuri. Mananc aproape zilnic. Acum a venit reversul : vreau ceva fara ciocolata
Maraki, spor la treaba ! Chiar ca ai de lucru sa gatesti in atatea feluri !!

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARAKI, spor la gateala! Si poate papi si tu! Si eu trebuie sa gatesc maine.
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Fetele ma bucur tare cand vad ca scrieti si in weekend si mai ales ca sunteti toate ok si in plina forma.
Frumoase pozele de la intalnire da nu pozele cat voi mamicile. Imi si dau seama ce copii frumosi o sa aveti...
Maraki ai facut cumparaturi nu gluma ca de obicei . Sieu trebuie sa o iau la trap ca nu mai tine.
Denisa sper sa iei mobila si sa o si montati azi ca te cred ca nu mai ai rabdare.
Alina ce frumoasa burta ai cred ca e cea mai mare dintre toate.
Ana vad ca si tu ai avut ceva "treaba" astazi. Ce ai mai facut cu lenjeria de pat? Eu azi am fost si m-am uitat de cearceafurile cu elastic pentru saltea si cel mai scump era 5 euro.
Catalina frumoase hainutele sa le poarte Bia sanatoasa.
Va las ca am de facut papa.
Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina si tu tot la bucatarieBine ca mai scrieti voi ce mai trebuie sa cumparam, de exemplu eu nu stiam ca sant cearceafuri care se pun peste saltea si la bebei, credeam ca sant doar cearceafuri normale si ceva special plasticat care se pune pe dedesubt sa nu se ude salteaua.De la Denisa mi-am amintit de crema cu zinc pt. fundulet Sa stii ca nu ma asteptam sa dau 40 € pe ce am luat astazi, le vedeam 3-4 euro ( mai putin pampersii ) si uite ca s-au adunatCred ca Alina si Ioana au burticile cele mai mari

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Fetelor, merci de aprecieri!
Sa stiti ca si Bee are burtica mare!
29+

Mergi la inceput

MARAKI, sa poarte sanatos bebelinul tot ce i-ai cumparat!
Si eu i-am luat azi lui Ayan un costumas pentru 3-6 luni.
Eu astept sa vina Gabi de la munte, cred ca pe la 10 ajunge.
Fug sa intind rufele si sa fac baie.
Va pup!
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Salutare fetelor!Ma bucur si eu ca sunteti active asa am si eu ce sa citesc Pozele de la intalnire sunt super iar gravidutele si mai si...
Vad ca v-ati pus pe gatit majoritatea ,eu m-am agitat ieri prin bucatarie asa ca am scapat de-o grija pe ziua de azi
Cu cumparaturile stati bine dupa cum se vede ,si eu am mers sapt. trecuta si mi-am mai luat ce-mi trebuie pt. bagajelul de spital, pijama(ca nu suport camasile),papuci ,chiloti (o droaie care sper sa-mi si vina)in mare parte am tot, mai trebuie capot si ceva peduri pt. sani si curaj mult daca as gasi de cumparat
Ma bucuram si eu de cateva zile ca ma simt bine ,chiar incredibil de bine si asta pana aseara cand mi-a iesit pe ochi
Nu mai vomasem de cateva luni dar aseara mi-a venit asa din senin ca aproape nici nu am ajuns la baie ,am luat-o la fuga din pat ca s-a speriat si sotul saracul,si am strans buda in brate mai tare ca niciodata ,nici nu aveam timp sa respir ca iesea si pe nas si pe gura...Si apoi ca sa fie tacamul complet dai cu dureri de sale de ziceai ca ma rup in doua (nu am fost in stare sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta fara tipete si urlete),burtica era tare ,am luat eu No Spa cam fara efect,dar va spun sincer ca eu ma vedeam deja in travaliu multumesc Domnului ca a cedat pe la 6 dim.
Nu stiu cum sa spun dar tare am un feeling ca bebelina mea nu mai are multa rabdare ea care misca numai pe sub sani si coaste acu' parca joaca pe vezica mea si de multe ori simt ca un fel de intepeturi (ca o durere) acolo jos...
Azi sunt ceva mai bine cu exceptia durerilor "intre picioare" care au revenit brusc ...asa ca avem in program sa ne facem frumoase si rapitoare acolo desi ma ia cu fiori cand stiu ce greu decurge operatiunea cu oglinda
Ma rog Domnului sa mai stea in burtic ca sincer nu-i momentul.

Oana 30+

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Tot eu sunt, a-ti terminat deja mancarica?
Mai fetelor am un car de nervi...la noi e destul de "toamna" afara, frunzele cad pe jos ,iarba s-a uscat iar un idiot care taia iarba pt. noi s-a gasit sa mai faca niste bani asa ca s-a apucat omul de taiat la iarba Pana am iesit eu afara ala taiase cam jumate...ca l-a trimis tacsu' asa ca nu am mai avut ce face si i-am dat $20 ...dar efectiv s-a plimbat cu masina aia de pomana ca eu una nu am vazut nici un fir de iarba taiat, ca de unde naiba sa-l taie daca iarba mea era lipita pamantului de uscata
Ce oameni batuti in cap... si mai de dau prieteni ca-s romani, ar lua astia bani de la tine si ca respiri...

Oana 30+

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput