Mamici de ianuarie-februarie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cata- sa poarte sanatoasa hainele, rochitzele arata de 6 luni, sper sa intre in ele,caci copii cresc repede, dar cum de ai cu albastru cand tu esti innebunita cu roz
Daniela, esti bine, ai grija de tine!
M aduc sa fac o supa, ca apoi vine dragos si vom merge sa luam mobila, eu nu vreau sa mai cumapr haien ca deja am destule, si toti prietenii m-au avertizat ca o sa ii cumpere si plus ca urmeaza soon baby shower cand de obicei primesti haine, jucarii si bani ca sa iei tu ce vrei, deci..La noi 995% din prieteni au fetitze, deci va dati seama cate haien putem primi si unele aproape noi , ca Nasei nuami eu i-am luat cu carul , acuam am deja cadourile luate pt Mos Cracn si Mos Nicolae. Eu la incaltari nu ma bag,ca e bine sa mergi cu copilul sa ii iei si plus ca lor le creste repede piciorusul si pina la 9 luni nu ai nevoei decat de botosei.
Weekend placut!
Monica si Irina ati venit de la shopping!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

AndreeaC, te ajut eu, dar trebuie sa imi dai amanunte. Nu stii cum sa le pui pe net sau nu stii cum sa ni le arati noua (in caz ca sunt deja pe net)?

, Deea 25+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Burtici, ati iesit la soare?
Va place noua titulatura
Astery- esti bine, ca nu ai datun semn de mult..

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ha...ma bucur ca v-au placut...acum sa vad unde le pun, ca trebuie sa eliberez niste rafturi la mine...Daniela daca ai vedea cit sunt de misto rochitele de ocazie,....aia rosie este din catifea, iar aia galbena este ca de printesa!Denisa, cum toate sunt primite de la matusa mea, de fapt verisoara care a nascut anul trecut o fetita, Raluca, multe sunt hainute care le-a primit Raluca, dar din cauza ca a avut peste 4 kg la nastere, nu a mai apucat sa le poarte, ca i-au ramas mici...asa ca nu a mai contat culoarea, desi ai dreptate sunt innebunita dupa roz, dar astea toate sunt asa faine, ca nu mai conteaza culoarea...acum de grija hainelor am scapat...si cind ma gindesc ca zicea ca-mi mai trimite un pachet, dar cu biberoane, recipiente pentru laptic, etc...abia astept...mi-a trimis si un borcan mare de crema antivergeturi, care imi ajunge acum sigur pina nasc, deci alta grija de care am scapat!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta28+ in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Cata faine lucrusoare, intr-adevar rochitele sunt cele mai dragute. Sa le poarte sanatoasa si sa va bucurati toti trei de ele !!
Denisa, ce crezi ca am facut ? In loc sa ma duc sa fac praji, am si pe urma .Mi-s cam buimacita acum , asa mi se intampla cand dorm dupa-masa. Nu stiu daca o sa mai fac ceva, poate fac un piscot simplu , deseara. Ne pregatim si noi sa mergem la vesnicele cumparaturi de sambata ( alimentarea pt toata saptamana).
Maraki, ce mai faci ? Bucataresti ceva ?

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina sant superbe hainutele toate mi-au placutSa le poarte Bianca sanatoasa si sa o vedem in poze cu eleChiar nu mai ai nevoie sa cumperi hainute deocamdata
Denisa cred ca te pregatesti sa va duceti sa aduceti mobila dulcineeiMisto titulaturatu chiar nu ai nevoie sa te grabesti sa mai cumperi ceva, decat sa le tii degeaba in sifonier si sa ramana mici.....
Fetelor eu am fost la cumparaturi si am luat si maruntisuri pt. bebelin, 1 biberon anticolici pt. lapte 0-6 luni, unul tot anticolici pt. ceai si apa, 2 suzete silicon 0-6 luni, 2 suzete latex 0-6 luni,pompita pt. nas,betisoare cu opritoare,ulei de la Bubchen, sampon,sapun pt. bebei,un pachet mare Pampers 3-6 kg, tampoane pt. sani,1 pachet cu 10 scutece plasticate( astea se pun sub bebe cand il schimb, trebuie sa ma invete Dana mai bine cum se folosesc) sant 60x60 .Toate maruntisurile m-au dus la 40 € si ganditi-va ca trebuie sa luam mai multe biberoane, cosmetice pt. bebei, sterilizator, pompa pt. sani....asta este....incet, incet Am uitat sa va spun, un biberon are desene roz pe sticla iar Giorgos a sarit in sus in magazin ca ce fac??? E gay baiatul nostru?Eu nu tin cont de culori si la biberoane, mai avea pe verde si nu mi-au placut
Fetele care ati fost la intalnire, ma bucur ca a iesit o seara reusita, santeti toate niste frumoase

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Aha, Maraki, deci nu erai la bucatarie ! La cumparaturi ! Ce fain, macar acum stii ca de o parte de maruntisuri te-ai scapat ! Si eu trebuie sa incep sa iau.

Ana 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ACINA, am primit pozele. Merci!
CATA, sunt superbe toate hainutele! Mi-au placut foarte mult! Sa le poarte sanatoasa Bianca!
29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana abea ce am terminat de scos cumparaturile din sacose, am eliberat si frigiderul,spalat oale, tavi, etc. O sa ma apuc sa fac mancare pt. Robert ( eu nu prea pot sa mananc cu ceapa si carne de porc) o sa fac o supa din 2 gaini, pt. Giorgos fac ceva la cuptor cu 2pui babani.Husband-ul meu este mofturos rau la mancare si trebuie sa le fac separat pt. fiecare( ce mananca Robert nu-i place lui Giorgos si invers) Acum mai sant si eu problema care nu suporta aproape nici o mancareVa dati seama fetelor ce e la mine in bucatarie

28+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ana-sa-ti fie de bine cu prestatul si sa ai spor si la piscoturi, dar ciocolata nu poftesti?
Monica-gata shopping-ul?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput