Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata si de la noi!

Noi am avut un weekend mucios - imi este asa de mila de el cind il vad infundat la nas si respirind pe gurita... Am sunat si dr. mi-a spus sa-i dau Nurofen de 2 ori pe zi, Ambroxol si Osccillococcinum (sau cum s-o scrie...). Prin urmare dimineata avem program de medicatie: pastiluta de Vigantolette, cei 10ml de Tonotil, 4 ml de Nurofen plus granulele homeopate...
In plus cu ora asta l-a dat de tot peste cap...gimnastica nu a putut sa faca la ora 9 ca de obicei pentru ca dormea pe el (in mod obisnuit el pe la 10, 10:30 dormea...)...

In rest, o noua zi de luni...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

'neata!!!
la mine este ultima zi de concediu ..de maine ..la munca !!!!
Ema , ma bucur mult ca esti mai bine ..sa ai grija de tine !!!pup
Multa sanatate la copiii bolnaviori !!!deasemeni pupam si mamicile bolnavioare ..sa treaca repede !!!!

Gabriela , sambata am fost in Cora si aveau lapte Parmalat !!!!
si eu am luat pampersii let-s go ....si nu as putea sa spun ca sunt asa incantata ..fata de cei de la Libero !!!!
pupici
o zi frumoasa si o saptamana pe masura

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineataaa !!
Mei, Roxana, eu eram deja cu un picior in trin cind am citit de cele 32 de grade ! Pina cind am ajuns la editare ... si mi-a trecut !
Si in Bucuretsi e o zi urita si mohorita, nu mai zic de friiiig !
Va doresc sanatate tuturor si ne auzim pe aici ... ca nu stiu daca iesim p'afara !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Si noi avem puiu' mucios...si cu o tuse coapta de mi se ridica parul pe ceafa cand o aud!

Az' noapte s-a trezit si nu a putut sa bea lapte, sa traga de suzeta, statea cu okii'n tavan si respira pe gura...ufufuf
Nu are febra, nu e molesita, da' frigul asta i-a pus capac...
Pai daca pe afara chiuie si inspira numa' aer d'asta rece, cum sa nu tuseasca...?!
E nebunie la noi cand se apropie ora de iesit afara, nu ne mai intelegem cu ea.
Adevarul e ca io's de vina...Pai muceshte cupilu' de trei saptamani si io nu-i dadui nimic...pe motiv ca numa' de la muci nu se intampla nimic?! Ete ca se intampla!

Hai ca am venit si io acilea sa ma plang....:)...Mergem dupa amiaza la nenea doftoru' sa ne reparam...:)
O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si ca vorbeati de Pampers let's go - si eu am vrut sa iau din acestia, ca noi folosim numa pampers, dar am gasit un subiect pe undeva pe la aprintii intreaba, parintii raspund si fetele de acolo nu erau incintate de produs, asa ca tot libero sint mai buni, ca am incercat si eu cu ei !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Tocmai am citi din urma - Ema, ma bucur ca esti acasa si ca te simti mai bine - am tras si noi o sperietura mare, mai ales ca suntem asa departe si nu te putem ajuta cu nimic... Nu iti spun nimic nou - sanatatea e cea mai importanta dupa mine - daca avem asta, restul se poate face... Multi !

Lia, nici nu stiu ce sa-ti spun - nici nu ma pot pune in locul tau ca sa inteleg mai bine prin ce treci - daca si cind o sa poti impartasi cu noi ceea ce simti - suntem aici! Daca te pot ajuta cu ceva, oricind!

Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

quote:
Originally posted by kity2004
Iza are un obicei f prost in a buzunari oamenii , indiferent unde , in casa sau afara . Si unde asa eram la cumparaturi iar ea opera in voie pe tanti de linga noi noroc ca nu s-a suparat ; si evident intii ia telefoanele mobile.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

si Radu are apucaturi de astea...De la Codrut al Ademei a plecat cu un cartus de imprimanta nou nout...l-am descoperit in geanta cand am ajuns acasa
Ema-ma bucur ca esti mai bine sanatate muuuulta
Si la noi e friiig, si copilul meu nu are inca incaltari de iarna.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
La mare

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor - am rezolvat cu laptele - cred ca au avut probleme cu importurile, dar acum s-a rezolvat si am vazut ca a reaparut in magazine. Eu mi-am facut oricum stoc si de acum incolo o sa am un bax acasa tot timpul ca sa evit surprizele de felul asta...

Am uitat sa va spun ca am avut un weekend cu lovituri - simbata am fost intr-o vizita unde a luat o cazatura destul de nasoala - a alunecat nu stiu cum si a dat cu capul de parchet; ieri a alunecat in sufragerie si s-a lovit cu obrazul de masuta din sufragerie - rezultat: un semn rosu pe obraz, sub ochiul drept. Mai pe seara alta cazatura - de data asta tot in sufragerie, linga canapea, a dat cu ceafa tot de masuta... Ma gindesc cind o incepe sa mearga singurel ce o sa fie - si acum o inteleg pe Lia care se temea pentru Danutz...

Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Am pus cateva poze mai recente.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

mandrelor nu va radeti de scrisu meu ca afara-s 3 grade si la mine in birou 10, ca e centrala defecta. asa ca scriu......cu degetele inghetate.
Oana si Ina, cool faza cu buzunaritul........o sa zica lumea ca asa i-a invatat cineva!

Mergi la inceput