Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata la toata lumea
De fapt e amiaza deja dar nu am apuvat sa imi dau seama cand a trecut timpul.
Noi nu raportam nimic rau, Matei s-a refacut complet si mananca de rupe, nu a mai facut febra, nu ii mai curge nasul, in schimb e dat peste cap de schimbarea orei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Mamici, eu sunt singura nebuna care isi mai scoate copilul afara pe vremea asta? Stefi iese in fiecare dimineata, in jur de 11, macar 1/2 de ora, dar am primit "reclamatii" de la soacra-mea si de la sot ca nu mai este nici un copil in parc sau pe afara. Si saraca Stefi cica este foarte nedumerita de ce este parcul gol. Plus ca de vreo saptamana nu vrea sa mearga pe jos afara, numai in brate vrea. In casa nu are nici o problema cu mersul, sambata am fost la Mall si a mers fara probleme, dar afara nu vrea.

Poze nu am reusit sa vad prea mult, am vazut pozele de Hallowen (cred ca ma mancat ceva litere, dar mi-e foame) ale lui Pupi, e un dulce si jumatate si pe Andrei Florin al lui Alice l-am vazut. Tare simpatic in funduletul gol Restul sper sa recuperez.

In legatura cu mucii, stiu ca sun ca o moara stricata, dar cand o vad pe stefi un pic mucoasa ii dau citeva pufuri de spray de mare (ii si place), seara inainte de culcare o frec cu un pic de spirt camforat pe piept, spate si pe la gat, iar peste noapte las candela cu ulei de eucalipt. Pina acum, multumesc lui Dumnezeu, nu am trecut de faza cu mici, cu exceptia febrei, dar atunci a fost fara alte simtome. A si pentru tuse, recomand miere cu lamaie (daca vor copii sa inghita) sau cataplasme pe piept cu miere. Incercati pentru ca nu are ce sa le faca rau.

Multa, multa sanatate si o saptamana usoara.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am scris un mesaj si l-am pierdut!

Asa ca mai pe scurt acum , ca am de lucru, trebuie sa-mi pregatesc orele de maine:

Le urez sanatate piticilor bolnavi (Alexandra, Stefan, Maria, Ionut)! sa le treaca repede!

Adina, bine ai revenit!

Simona, te imbratisez sa-ti fie mai usor la serviciu! Prima zi e mai grea, o sa vezi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hihihi, faina faza cu buzunaritul ! Andrei trage gagicile de fuste sau de haina, mi s-a intimplat de citeva ori pe strada sa agate vreo femeie ! Chiar intr-o zi eram la posta sa ridic un colet si cum nu aveam cu cine sa las carutzul afara, l-am carat pina inauntru si la un moment dat copilul meu, plictisit de atita asteptare, a prins cu mina fusta unei doamne mai in virsta care a replicat ca ea nu este mama lui si ca nu este frumos sa faca asa, ca bine l-au invatat parintii ! Mama, ce era sa ii spun, dar m-am abtinut, dupa care mi-a parut rau ca am tacut din gura! Ce ma superoftica mamashele astea pline de pilde de acest gen !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Ca tot vreau sa scriu si mereu dau send inainte sa apuc - Rain, ce mai faceti ? Sper ca sinteti bine, tu si moatza !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Ce ma enervez ca nu pot sa vad poze de la birou...

Si eu continui sa scot copilul afara destul de mult - adica 1 ora jumate - 2 dimineata. Si bunicile mi-au spus ca nu prea mai sunt copii in parc, dar ce vor face cind va veni iarna si vor fi minus nu stiu cite grade? Vor tine copiii tot in case?!
Dr. imi spunea ca sa-l scot max 1/2 ore pe zi cind e mucios si e asa rece afara - dar eu sunt de parere ca trebuie scos afara oricum, sa se aeriseasca si el...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

am vazut si citeva pozici noi, pupam gizmo cu fundu` gol si raducu.
lia, ce mai faci? de la utilma discutie nu ai mai dat pe aici, are vreo legatura? n-ar trebui....
roxana, ai mei is muciosi, am scris, ionut se plinge de git, lui nu-i merge cu nurofen, ma gindeam sa-l trec pe sumetrolim, ce zici? si daca da, cit ar trebui sa-i dau? are 5 ani si vreo 20 kg

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Carmen, eu i-am dat lui Andrei sumetrolim la indicatia medicului, cite 4 ml dimineata si seara pe stomacul gol si a fost foarte bun, in sensul ca si-a facut efectul bine, zic eu !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si Tudor iese in fiecare zi, mai putin cand e ploaie, sau vant puternic. In rest, oricat ar fi de frig, iese dimineata cu soacra-mea, si uneori dupa-masa cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

misto faza cu buzanaritu`

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput