Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Daria daca ai la indemana ia un metoclopramid,emetiral sau colebil(daca se mai gaseste)La mine functioneaza toate trei f bine...sanatate.Ai mancat ceva si ti-a picat rau?
Fetele sa nu ma puneti absenta,ca de citit v-am citit,am vazut pozele,pup toti copilasi...dar efectiv simt ca am prea putin timp si prea multe de facut.Agitatia mare e acum cu nunta la care suntem nasi sambata viitoare asta pe langa cele de zi cu zi(a se citi servici din ce in ce mai solicitant si stresant)....plus o raceala crunta cu dureri de gat,tuse urata,dureri de toate alea,dar ma recuperez(evident ca tot prin munca)...plus ca mi-e un dor nebun de Alex dar in halul in care sunt nu am curajul nici macar sa ma gandesc sa ma duc sa-l vad....uffff,nu vreau sa va intristez si pe voi
Ema ai grija de tine!
Pup inca o data copilasii si revin....(sper ca de data asta nu-mi mai da erori ca-l arunc pe geam-calculatoru')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

buna seara
Noi am fost la plimbare,asa de cald si frumos a fost!!!Am gustat si noi nisip,ne-am jucat cu copii,am mancat la aer liber,a fost foarte relaxant.eu tot cu nemincatul,de fapt am mincat dar putin,citeva incghitituri ca mai mult nu intra.am bagat si fortat,dar am varsat asa ca prefer sa maninc cit pot.Suplinez insa cu glucoza la greu.
Daria,deci nu poti sa maninci sau ce maninci vomiti?despre Sac ma bucur,al meu nu doarme fara.sanatate multa.
Adema e acelasi link,dar pozele mele sint pe a doua pagina da la Ricardo octombrie.
http://community.webshots.com/user/doraly105
ma duc sa spal copii si sa-i culc.Va pup

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna seara si de la noi.. ma rog, numai buna nu e.
de cateva ore alexandra vomita, a vomitat cand am ajuns la bunici, in masina, in jet si pe gura si pe nas de m-a luat cu lesin cand am vazut-o. apoi a vomitat din nou cat am stat acolo, pe drum spre casa, acasa... are si febra, si un inceput de diaree. de mucisori nici nu mai spun, ca ei incepusera deja sa o chinuie de cateva zile.
acum a adormit, dupa 100 ml de apa cu glucoza, doua picaturi de metoclopramid si putin laptic de la mami.
o seara buna tuturor.

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara

Ema, mananca macar fructe...alea mai contin ceva vitamine.Foarte frumos ce a spus psihologul acela cand erai tu micutza.Am citi fraza de cateva ori.Esti plina de surprize...tare trist ce ti s-a intamplat.

Adema, noi suntem bine....de unde stii ca plecam?da, plecam pe la sfarsitul lui noiembrie.Mergem s-o lasam pe Andreea la bunici ca noi sa ne putem inchia socotelile cu Germania
Cat dureaza o intoxicatie alimentara? se trateaza cu ceva?Am impresia ca Andreea a facut toxi-infectie de la niste oua care i le-am dat sambata dimineata.Are pete rosii pe corp....cele mai multe sunt pe picioare si mai ales la genunchi.a vedem cum se prezinta maine dimineata...si poate mergem la dr.

Andreea, am vazut pozele cu noul look...arati foarte bine
Dana(roller)te-am vazut in tineretile tale...n-am observat nici o schimbare (adica a vrut sa iasa un compliment...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Ueee, nu prea nimeresc eu cu webshotsu ala ... pozele sint in albumul de octombrie !
Si multa sanatate si la mamici si la bebici bolnaviori !!
Ema, ma bucur ca esti bine !!
Liaaaa, pe unde umbli ? Da-ne un semn ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Marcela,nu stiu ce sa zic,du-o maine la doctor,i-ai dat ceva nou sa manince?Si ric a vomitat acum citeva zile in jet la 2 secunde dupa masa de prinz,tot ce mancase,dar atit.la noi a fost ca a mancat prea mult.La voi e si cu alte simptome si repetat.Asa ca mai bine s-o vada medicul.
Felicia,numa pete,fara alte reactii?n-a vomitat sau diaree?personal nu cred ca e toxinfectie si de la ou,ar fi mai nasol,zic si eu,nu o lua de buna ca nu ma pricep nici eu prea tare.Suna pediatrul si intreaba.fructeHmmmm,sa nu le vad,de fapt sa nu vad nimic momentan.Tu ce faci,maninci mai bine sau imi tii companie la inanitie????Eu nu ma sui pe cintar ca mi-e frica,si mai sta si Mario cu gura pe mine.du-te si te uita in oglinda cita esti!!!astazi m-am imbracat in maro,ceva mulat si-mi spune:Nu stiu de ce am impresia ca atunci cind te apleci la Ricardo o sa te rupi de la mijloc.mai bine i-ati alta culoare pe tine ca te subtiaza si mai tare maro-ul.dar am mancat apoi cu copii hagel pe paine,stii ce-s alea nu?si n-a mai zis nimic.Si acum am mancat rice de alea pe care am uns brinza.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna seara! (la voi e seara???)
Am intrat un moment...
EMA: muulta sanatate!!! Ai grija de tine! Macar pentru tine, cea cocheta si pentru comorile de acasa. Si lasa amintirile urate in urma... Sincer, nu merita! O experienta traita este o experienta incheiata! carpe diem, pliiiizzz!!!
Felicia, thanks.
Marcela, multa sanatate Alexandrei. Banuiesti cauza starii asteia?
Adina multa sanatate si tie...

Nu intrebati ce caut la ora asta... Ma dau mama responsabila... da' mi-e un dor de cupilu' meu... ooooffff, ooofff....

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza.
Ema, imi pare bine ca esti ok acum. ce medicatie ti-a dat? presupun ca acum trebuie sa iei ceva vitamine. chestia asta cu lipsa poftei de mancare la tine nu mai trebue sa se agraveze. poate functioneaza un sistem de mincat "ceas". gandeste-te ca sunt medicamente si trebuie sa le iei. fa-ti portii mici la cele 3 mese principale si mananca cu ai tai. proteine, fibre, glucide si lipide. precis o sa ai sfaturi de la un nutritionist si el te va ajuta sa iti faci un meniu strict. te imbratisam cu drag!
Marcela, daca are inceput de febra si diaree este foarte posibil sa fie vorba de o enterocolita. cred ca mergeti azi la medic dimineatza. sanatate multa!
Simona R, nu stiu unde sa iti zic de incaltari....la magazinul minunat de la fila ai incercat? daca vad ceva sau imi vine vreo idee te sun!
la noi e lapovita acum si doar 32 grade....ingrozitor!edit: 3 grade!
va urez o saptamana calda si frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata.
incep prin a pupaci copiii bolnaviori da` si mamele c-am vazut ca sunt vreo doua bolnave.
si copiii mei is cu nas infundat, ionut dimineata se plingea ca-l doare gitu`, ilinca m-a miriit toata noaptea si acu-s intr-o ata...
olivia, absentezi la greu, de ce? la fel si andreeab, d-na bibi, asta din ce-am observat asa, la prima geana...
alice, l-am vazut pe gizmo, pupici
roxana, la 32 grade cite zici ca-s la tine, ma urc in tren si vin la constanta
nu poci ca sa leg doua cuvinte, m`ac sa-mi inserez in vena niste aburi de cafea, azi tre sa functionez la capacitate maxima, is cu doi cupii acasa...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Am intrat ca sa va urez o spatamana excelenta cu bebei sanatosi si mamici de asemenea .

Am cumparat si eu pampers din aceias Let's go ! si a cam facut pipi pe afara , poate ca am gresit ca i-am luat acelasi numar cu cei normali pe care ii folosim .
Voi i-ati incercat ? Cum vi s-au parut ?

Iza are un obicei f prost in a buzunari oamenii , indiferent unde , in casa sau afara . Si unde asa eram la cumparaturi iar ea opera in voie pe tanti de linga noi noroc ca nu s-a suparat ; si evident intii ia telefoanele mobile.

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie 2004
http://community.webshots.com/user/oanavilcu

Mergi la inceput