Copilasi de iulie-august 2004 (127)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Carmen,trebuie sa-mi dai numai acordul.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

vad ca sunteti la nani,ma duc si eu sa incerc sa adorm.
noapte buna

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

salutic.
ce liniste pe aici, iaca is prima care postez, pe unde umblati pr frigu` asta?? brrrr, la noi e-un cancer.
ema, azi eram prin casa, oleaca de ordine...
sunt prin zona, merg sa mai vad celelalte subiecte

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hellou ! Aici e soaaaare frumos,acu am venit si noi in casa, ca e cam vint si nu am vrut sa doarma Andrei doua-trei ore la prinz in carutz afara ... Dar e bine, nu-i chiar asa de frig ca ieri !
Cineva intreba de masele, parca Daria, pai nici Gizmo nu are inca nici una ... are gingiile umflate amindoua in locul unde trebuie sa apara, dar nu vad inca nici un colt ! Oricum, sta in fiecare zi cu doua degete bagate in gura ca o morsa ... probabil il deranjeaza !
In casa e cald si bine, asa ca acum cit doarme sint pe aici ... bintuiesc pe net ... deh, ce sa fac ?
Pupici tuturor !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Si iaca distractia de simbata seara a barbatilor mei ...
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=472941344&photoID=489519345&security=PPuFFV

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

alice, nu stiu de ce, dar eu nu reusesc sa vad pozele...
Nici noi nu am gasit cizmulite de iarna. Doar niste ghetute imblanite, dar din piele intoarsa.In rest, ce e mai frumos e rosu sau roz
ema, te rugasem si eu de link-ul cu poza ta cu noul look! Poate te lauzi si la mine...
Am o prietena a carei fetita (3 luni) a facut cojite multe pe cap. Mai stiti ce era eficient pt. chestia asta?! Eu nu imi amintesc
pako, ce mai faci? Cand veniti in tara?
polux...

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alice, nu se vad pozele...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adema, inainte sa o spele pecap sa-i frece capsorul cu ulei de masline caldut, eventual chiar cu o perie de aia de pieptanant bebelusii, sa o lase asa, jumatate de ora, o ora si apoi sa-i spele capul. poate repeta chestia asta, numai sa nu o frece prea tare ca sa o irite.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

multumesc , philip!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutari si de la noi !
Io am avut o zi groaznica, toata ziua am "iubit" buda, daca nu as fi fost acu` cateva zile ziceam ca`i sigur cu oki, dar asa ... Nu va zic, singura cu Giulia, abia am stat pe afara cu ea
Ma ajutati va rog cu un sfat: ce naiba sa iau, nici ieri nici azi nu prea am mancat, azi in forta am bagat 1 cartof fiert ... cred ca e fierea, nu stiu, io nu am avut niciodata probleme.
Vestea bunaaa: Giulia mi-a dormit in sacul de dormit, nu stiu din ce motiv, dar i-a placut la nebunie sa zbrde asa prin pat, in sac

Mai las pc-ul deschis, poate e cineva prin zona sa-mi zica ce sa fac. Va pup pe toate, ma intind pe jos ca asa macar o vad si pe Giulia si-l astept pe thathiii al nostru ... care a plecat acu` juma` de ceas din Sibiu ...

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput