Mamici de martie-aprilie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 15
adar spune:
Pai mai burtoaselor, adeca vrati sa ziceti ca io chiar fitita am ???? Atunci e meserias....da ce zice tata, mai exact bunicu lu bebu cand afla??????? Oh, e treaba lui, nu?
mai fetelor, ma doare capu de nu mai pot....si am control de la ITM...da voi vedeti ce tare imi pasa, nuuuuu??????![]()
Hai pup, si...TINA, eu am cat vreau eu, da??? Daca vreau, de maine am 20+...ha, ha, ha...zi si tu ca am calculat cu un calculator vechi...
ca io am dr. in varsta...![]()
http://community.webshots.com/user/adarr103
ama_kaly spune:
Laura Ioana sa ai tu fetita si eu baietel!!acum eu nu stiu daca asa e..sunt atatea care se spun..eu v-am intrebat pe voi.mie insa mi-a zis mama ca la mine a avut burta mai mare decat atunci cand a fost insarcinata cu fratele meu..si eu dau de baut daca e baietel!!Laura dam amandoua o data..cu toate ca tu probabil vei afla inaintea mea
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
14+ si
din burtik
Delia21 spune:
Lumysti,asa surpriza mi-ar placea si mie,adeca dupa ce mi-au zis doctorii ca este baiat si defapt sa am fetita;Eh,acu,ce-o fi,sanatos sa fie in primul rand!Dar uite ca unora li se chiar intampla!
Laura-Ioana,cred ca asa ar trebui sa procedez si eu cand isi ia mandrul meu nasucu la purtare.Pana una alta,fugiram in Florida 3 zile la soare si a fost binisor.Bebitu misca mai tot timpu si ma bucur sa-l simt.Discutaram despre nume si....de data asta o sa fiu rea,o sa pun copilului ce nume imi place mie,o sa aleg 2-3 si treaba lui de o sa-i placa vreunul,nici nu ma intereseaza.Fetelor sunt un pic ingrijorata pentru ca azi,acu,stand in fata calculatorului,...incepu sa imi curga sange din nasuc asa din senin.Oare care sa fie cauza?Stie careva ceva?
andan spune:
Delia, stai linistita ca nu e nici o problema. E din cauza congestionarii si vascularizarii mai puternice a mucoaselor (deci inclusiv a mucoasei nazale)in sarcina. E normal si nu ai de ce sa te sperii. Probabil ca nu va fi ultima oara cand ti se intampla, asa ca nu te stresa.
fata stresata
17+
Delia21 spune:
Andan,mersi scumpa de rapuns.deci sa nu-mi fac griji.S-a oprit in 3-4 minute.A trecut.Of,de cate ori mi-am propus sa ajung la Oradea si nu am ajuns.Am o colega de liceu si foarte buna prietena maritata la Alesd care tot timpu imi spune sa vin pe la ea si nu apuc.
Catrinel 17,eu visez si....poate se si intampla sa pot zbura de sarbatori catre casa sinsper sa nu zbor doar cu gandul;Mi-am facut rezervare de acum cu plecare pe 21 decembrie si intoarcere pe 5 ian, si o sa platesc biletu cu 2 saptamani inainte de plecare,asta in cazul in care zice doctora mea ca este totu in ordine cu bebe mic si cu domnu col care deocamdata este lung si rezistent,sper sa ramana asa.Se vorbea de kilograme;Eu am 4 in plus si mi-e teama ca e cam putintel dar doctora zice ca sa nu-mi fac griji caci bebe este in parametrii si deci este bine.L-am pus pe tati sa-mi faca pozici weekendul asta si am stat cat mai in profil,am papat bine inainte,ca sa-mi se vada si mie ceva ce-ar semana cu o burtica de gravida in 5 luni+.Si sa vad cum ma descurc zilele astea sa pun pozicile la album ca sa ma vedeti.Abia apuc sa mi se vada si mie asa ca sa nu mai fie dubii ca sunt burticoasa caci acu cand ma laud la lume ca am prunc in pantece,zici lumea"a,da,parca se vede ceva ceva acolo ".Eh,lasa ca ne facem noi mari
Ciuf,al meu este american,bine corcitura cum sunt mai toti,are 4 bunici de origini diferite(irlandez,englez,german si jewish).Ma rog la Dumnezeu sa fie totu bine,il duc pe la prieteni cu copii si mai familisti din fire si bat sheaua sa priceapa calu ca sa nu zic bou.Eh,avem si momente ,zile bune,nu sunt toate de cacao si poate daca as fi si eu un pic mai diplomata si as stii cum sa-l iau....sti cum au fost astia crescuti pe aici ca ei sunt grozavii pamantului si nu suporta sa auda altceva,mai ales in cazul lui fiind singur la parinti.Deci mergeti la Vegas.Sunt curioasa cum o sa-ti placa.Am fost si noi in ianuarie si a fost dragut,mi-a placut,dar nu pot sa zic ca vai...ce minunatie.Mi-a placut ca am vazut cateva shouri,printre care mi-a placut enorm cel live al lui Celine Dion si am ramas cu un oarece regret ca nu am zburat sa vedem si canionu de care am auzit ca e o minunatie.Sa va distrati si sa impartasiti si cu noi!
andan spune:
Delia draga, n-ai de ce, sper doar ca te-ai linistit. Si daca totusi dai cumva prin Oradea, da de veste si punem de o mini intalneala.
17+
Delia21 spune:
Tina,frumoase nume ati ales.
Andan,binenteles ca as da sfoara in tara daca as ajunge si prin patile acelea.Daca ai fetita venim la anu in petit,ne primesti?
Laura Ioana spune:
Ama Kaly eu sper sa aflu sambata, cand merg la eco 3D.
Delia foarte bine procedezi, cu mersul la prieteni cu familie, iar daca asta nu functioneaza pune
pe el!
Serj, fetele care mai aveti puiuti acasa, ziceti: cam de cate body-uri ar fi nevoie, ca am inteles ca nu au nevoie de multe.
Laura
19+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
Lady_Hawk David e un super nume de familie.
Serj multumesc de sfaturi.
Adar am inteles sa traiti.
Delia ma bucur ca iti plac numele.Sa stii ca numele au fost alese de mine.Sotul chiar daca a cartit pe mine nu m-a interesat.
Laura Ioana uite-ma aici sunt.!
Fetelor declar acest capitol INCHISSSSSSSSSS!
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!