Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Lady-Hawk - asa zic si eu, dar inca nu vrea sa ne arate... sotzu nu e interesat, da tata tot baiat vrea....iat tembela de nasa a zis ca-l boteaza numai daca e baiat!!!! Ziceti si voi ce oameni nebuni, ca daca e fata zici ca are ciuma!!! Io vreau fetita, na, ca sa ii oftic pe toti....

pup fetili...
adar si bebel 18+

http://community.webshots.com/user/adarr103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Heeeelloooooo! Unde sunteti burtici?

Adar pentru gat poti lua vit C sau strepsils cu miere si lamaie, iar pentru nas poti folosi creionul nazal. Multa sanatate

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

'neata burtici!!!
azi este sarbatoare la noi, si nu se lucreaza (nu lucreaza altii...) asa ca pe tati la munci si noi stam acasa!!!
adar pai... eu mai mult bomboane, ciocolata si muuuult dulce mananc, ca fata mea cere , si tot nu am burtica ca a ta!!! da' lasa ca recuperam noi...
kim si laura ioana eu am cumparat doar botosei si caciulita (roz), din Austria (ca mi-au placut prea mult). inca nu-i cumpar hainute (chiar daca mi-am dat peste maini) decat dupa 7 luni.
dar din experienta mea pot sa-ti spun ca nu toate lucrurile care le vezi frumoase si sunt folositoare. noi la primul nascut, neavand pe nimeni sa ne sfatuiasca (eu nu mai am socri), am cumparat tot ce am vazut si ne-a placut, si nu este o cheltuiala usoara.
deci pot sa-ti spun ca de dulapiorul cu cadita inclus si cu sertare nu iti foloseste prea mult, mai ales ca in cadita asta niciodata am putut sa-l spal singura. exista o cadita cu forme (OK BABY) care se poate pune si pe cada si cu suportul ei daca ai doar dus) si vreau sa-ti spun ca este super. apoi cred ca in primul rand trebuie sa te uiti dupa carut (3 in 1) care sa aiba si scaun de masina (daca este obligatoriu si la voi).
adevarul este ca atunci cand intri intr-un magazin cu lucrusoare pt. copii iti vine sa cumperi de toate, chiar si acum cand ma iut la ele mi-ar veni sa mai iau ceva dar eu le-am pastrat de la baiat pe toate, si nu as mai avea nevoie de nimic.
fetelor, eu am inceput sa o simt bine de tot pe pufetta mea, mai ales dimineata si in general cand stau in pat.
voi v-ati hotarat la nume? ca noua ne este tare greu sa ne decidem...
pupici si o zi buna

21+

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Serj

'neata burtici!!!
azi este sarbatoare la noi, si nu se lucreaza (nu lucreaza altii...) asa ca tati la munci si noi stam acasa!!!
adar pai... eu mai mult bomboane, ciocolata si muuuult dulce mananc, ca fata mea cere , si tot nu am burtica ca a ta!!! da' lasa ca recuperam noi...
kim si laura ioana eu am cumparat doar botosei si caciulita (roz), din Austria (ca mi-au placut prea mult). inca nu-i cumpar hainute (chiar daca mi-am dat peste maini) decat dupa 7 luni.
dar din experienta mea pot sa-ti spun ca nu toate lucrurile care le vezi frumoase si sunt folositoare. noi la primul nascut, neavand pe nimeni sa ne sfatuiasca (eu nu mai am socri), am cumparat tot ce am vazut si ne-a placut, si nu este o cheltuiala usoara.
deci pot sa-ti spun ca de dulapiorul cu cadita inclus si cu sertare nu iti foloseste prea mult, mai ales ca in cadita asta niciodata am putut sa-l spal singura. exista o cadita cu forme (OK BABY) care se poate pune si pe cada si cu suportul ei daca ai doar dus) si vreau sa-ti spun ca este super. apoi cred ca in primul rand trebuie sa te uiti dupa carut (3 in 1) care sa aiba si scaun de masina (daca este obligatoriu si la voi).
adevarul este ca atunci cand intri intr-un magazin cu lucrusoare pt. copii iti vine sa cumperi de toate, chiar si acum cand ma uit la ele mi-ar veni sa mai iau ceva dar eu le-am pastrat de la baiat pe toate, si nu as mai avea nevoie de nimic.
fetelor, eu am inceput sa o simt bine de tot pe pufetta mea, mai ales dimineata si in general cand stau in pat.
voi v-ati hotarat la nume? ca noua ne este tare greu sa ne decidem...
pupici si o zi buna

22fix

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Serj zau ca ai dreptate si tentatia e mare la cumparat lucrusoare pentru bebe. Sper sa fac fatza cu brio primei intrari intr-un magazin cu lucrushoare pentru (pana acum nu am avut curaj sa intru, voiam sa fiu sigura ca sarcina asta merge bine)

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pfoai Adar..si eu care ziceam ca a mea e mare la 17 !Ce mai m-ai dat pe spate!Sa-ti traiasca prichindelul si tare mandra tre sa fi cu o asa burtica!CAt despre chilotii de baba nu esti singura!!La 40 de saptamani eu am zis ca o sa fiu deja o minge care daca se impiedica se duce de-a rostogolu pana se propteste in ceva!AA si inca ceva.Tu nu ai cum sa ai 18+ ca abia fac eu maine 18 fix!MAi calculeaza odata!Ai 17+!Insanatosire grabnica.EU nu stiu ce sa iti zic sa iei.
Laura Ioana si Kim, eu am inceput deja sa ma uit.Kim cat despre patut, am vazut unul foarte frumos si nu scump pe site-ul ala care l-ai pus tu aici.Cu toysrus.com, dar ce e drept eu m-am uitat pe .co.uk, unde ma intereseaza pe mine !Eu am stabilit cu sotu, sa incepem sa cumparam de luna viitoare.Am zis ca asa nu o sa se simta prea tare nici la buget daca luam in fiecare luna cate ceva si o sa ne fie si mai usor.Pentru ca pentru moment sunt 5 lucruri mari si late de cumparat.Patutul,caruciorul(de preferat 3 in 1),swing-ul,port-bebe si cadita pentru masina!Astea sunt de ajuns pana pe la 9 luni!Dupa asta o sa mai cumparam altele!
Andan, bine ai revenit.Foarte bine ai facut ca ai semnat condica!
Tcelen si Laura, vad ca eu ma simt mai bine.Nu mai am dureri in piept si am inceput sa respir normal.Multumesc de intrebare.Insa acum am alta problema.Vad ca de ieri mi-a aparut intre langa lobul urechii o galma, pare un cos sub piele dar nu stiu ce e, si pe zi ce trece se mareste.AM sa ma duc maine la doctor, sper sa nu patesc nimic chiar acum inainte de nunta.Deh stiti vorba aia cu "Toate bubele rele in ......"
Serj, eu nu am rezistat sa nu cumpar si am luat niste hainute cand am plecat din RO.CHiar am gasit o caciulita tare simpatica si cu roz si cu bleu si cu niste oite pe ea!heheheh !In privinta numelui eu m-am hotarat de mult, insa din pacate nu voi afla ce e pana la nastere!
Daca e o sa il cheme Nicholas David, iar daca e o sa o cheme Sarah Anne-Marie!
Cat despre magazine si eu as da iama in ele insa trebuie sa calculam orice lucru pe care il cumparam si sa ne gandim daca ii este folositor sau nu,pentru ca sincer nu avem bani sa aruncam cu ei pe geam.Nici eu nu am socrii, mama nu e aici...asa ca mare ajutor n-am,sunt singura singurica.Sper sa o scot eu la capat!Ca am niste emotii de ma urc pe tavan cateodata!
Va pup si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh
[Daca e o sa il cheme Nicholas David........

Hihihihi...si noi tot la Nicholas ne gandisem daca e baiat...numai ca la noi David e numele de familie...deci tot Nicholas David ar fi......

Pupici

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

ups... am vrut sa corectez ceva si am facut altceva
tina stiu cum este fara ajutor si nu prea ne asteapta zile bune, dar zic eu ca trecem si peste asat.
cat despre cumparat din catalog, eu m-am ars cu carutul si mi-am promis sa nu mai cumpar nimic fara sa vad cu ochii mei. asa ca eu nu v-as recomanda sa luati din catalog, mai bine faceti un drum mai lung (daca nu aveti in oras un magazin mare cu de toate) si alegeti din ce este expus.
de care cadita de masina, spui tina? ca un fel de ou? daca da, atunci mai bine alege scaun care sa tina pana la 13kg, ca oul nu-l folosesti atat de mult.
acum sunt si scaune care merg pana la mai multe kg, si au reducator. eu cred ca sunt mai bune astea.
iar de patut, eu l-am pus dupa 3 luni si tot disparea in el. asa ca acum, chiar daca patutul este deja, tot am sa o las in carut sa doarma ca este mai bine. chiar daca sunt si un fel de patuturi mici (ca un fel de geanta din stofa)de pus in patut, eu cred ca este o cheltuiala in plus si carutul ajunge.
ce pot sa va spun ca foloseste mult sunt body-urile, ca la inceput pana va dati seama cand trebuie schimbat, da pe afara.
cu numele ma tot gandesc si mi-ar place Ambra sau Sonia, dar sotul nu este decis, si celelalte imi plac si tare greu este. eu am facut lista si le-am dat-o sa o studieze ca s-au pus amandoi la ales.
pupici la toate

22 fix

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

tcelen si Laura Ioana nu ma mai doare burtik ma simt mai bine!insa joi ma duc la doctor sa vad ce si cum!va multumesc pt sfaturi si pt intrebare! parca incep sa observ si eu un picut de burtica..da tot mica mi se pare aveti poza cu burtica de la 14sapt? si e adevarat ce se spune ca burticile mai mari au fetite si alea mai mici baieti?ieri am intrat oficial in trimestrul 2!!!! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio14+ si din burtik

Mergi la inceput

Ama Kaly ma bucur ca esti mai bine. La mine abia pe la 15 sapt am inceput sa zaresc o idee de bilutza Si nu ma descuraja cu burticile mari si mici, ca a mea e micutza si, totusi, vreau fetitza Vreau, vreau, vreau!!!!!!! Bucuroasa voi fi si de aflu ca-i baietzel, dar daca e fetitza dau de baut

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput