Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Tina,draga,inchide-l dar deschide si unul nou pupa-ti-as ochii tai de corcodusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Salutare fetelor

Ziceam ca va raspund la fiecare in parte, da' deja am facut scurta la dodoleata de stat in scaun si citit..asa ca va raspund in mare cam la ce am retinut.... ...adica nu fffff multe fetelor ca nu reusesc sa tin pasul cu voi.

Asa ca:
1.merci tuturor pt. felicitarile pt Maria....acum sper sa ramana Maria si pana la termen, sa nu ii cresca si anume stiti voi ce. Din pacate imi vine sa urlu, sa , capul doctorului pt ca am senzatia ca nu ne-a inregistrat nimic pe amarata aia de caseta video...si cand ma gandesc cate investigatii am facut ca o descreierata ca sa aflu ce caseta, cum, in ce fel si am mai dat si bani pt inregistrare.... Am incercat la trei aparate video si la vreo 5 televizoare... credeti ca e suficient????

2.unele dintre voi scriati despre BB vostri ca sunt cam puturosi...si eu credeam asa...pana aseara cand dupa o seara mai mi-a ars cateva de cred ca mi-a mutat si restul de ficati pe care ii mai am intregi. Mi se pare ca Kim se intreba cum simti....pai mai intai crezi ca ai gaze care iti falfaie prin burtica...la inceput asa ca de fluturas si dupa aia constati ca iti arunca mana de pe burta....oricum ai sa vezi ca e o diferenta....la mine a miscat (in fine, l-am simtit eu atunci) pe la 18 sapt.

3. tina, cred ca si in Zimbabwe e mai bine de nascut...acolo te ajuta intreaga comunitate.

4. ile77 ma mut in norvegia pana nasc...macar aia te mai ajuta... eu chiar daca sunt gravida, pt ca sunt asigurata la o anumita casa de asigurari nu beneficiez de mai nimic...o sa revin asupra chestiei asteia pt ca m-a revoltat enorm.
Sa stii ca fix " scapi" de punctele negre si cosuri daca e fata..eu nu prea vad diferente...asta daca e Maria si nu e un Marin.

5.am vazut ca a fost o discutie despre mancatul de ficat.... parerea mea este ca mai bine mananci din cand in cand ficat proaspat decat sa manaci de la conserva cu atatea chimicale... si eu stiu ca are fier nu vit A...morcovii si fructele care au culori galben, rosu, portocaliu au multa vit. A....si iarasi cred ca esenta este totul echilibrat si nu in exces.

6.lauraioana bravo cu sotul tau...barbatii sunt niste "animalutze" care trebuie dresate..... plus ca eu mai fac o chestie care il bulverseaza pe al meu.... i-am "dat" voie sa se uite...dar atat...ba chiar ii arat eu pe strada cate o tipa care arata misto...apoi un tip misto....incet incet i s-a luat...si tot asa..oricum e el din aluat bun ca altfel nu il luam

7.dananita si eu dormeam din cand in cand pe burta... dar acum numai sa incerc sa ma asez un pic pe burta ca incepe renvolutzia....imi da de stire imediat ca am incalcat teritoriul

8.tcelen si andreea georgiana cand aveam perioada de greturi si luam no-spa mai rau imi era...asa ca nu am mai luat pana cred ca prin luna a 4 a, aproape si atunci cand nu se mai poate...in rest imi calmez durerile pe care de obicei cred ca le aveam de la frig, tinand mainile pe burta acolo unde ma durea...un fel de terapie prin bioenergie..asa ma tratam cand aveam dureri de ciclu. Andreea, misto faza cu politistul...le-am citit-o si colegelor de birou....

Pana acum asta am reusit sa aflu..maine continuu ...daca nu mai scrieti inca 20 de pagini iar sefa e pe langa mine de nu pot misca un deget pe tastatura.

Va pup fetelor din toata inima...si bine ca voi ma intelegeti...ca cine nu trece prin toata "afacerea" asta nu prea intelege....

Sa aveti o seara super, mega, extra cu bebici cuminti.
21+

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey fetelor, ce pana mea mai cautati aici? Pai a deschis Tina alt capitol de cateva ore! Hai fuguta acolo!

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

asta vroiam si eu sa intreb LAURA IOANA!!!!!
FETELOR S-A DESCHIS UN NOU CAPITOLLLLLLLLLLLLLLLLL

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput