Mamici de martie-aprilie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 11
Tina_Welsh spune:
Polixeni se zice ca pana in saptamana 20 normal ar trebui sa se ia maxim 6 kg!Acum eu nush ce sa zic.Eu am luat pana in saptamana 17, 15 kg!Asa ca tind sa cred ca la tine totusi e putin!Te
si inca odata felicitari pentru 
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
Laura Ioana spune:
Florentina gravibinonul se face pana la 20 de saptamani. Mai ai un pic![]()
Polixeni felicitari pentru fecioras! Sa fie sanatos si sa creasca mare
Catrinel drum bun si ai grija de tine si de fetita. Sa va intoarceti sanatoase!
Laura
19+
Puiutul meu
Lady_Hawk spune:
Polixeni eu am luat pana acum, la 16+ 4,5 Kg dar presimt ca o sa iau dublu in curand
, oricum nu conteaza bebu_mic sa fie bine!!!!....va pup!
Io
16+ cu bebu_mic
dananita spune:
Polixeni, am luat 5kg pana acum (20+, ca si tine)
Morfologica e bine sa se faca dupa sapt 17. Eu am facut-o la 17s3z ca n-am mai avut rabdare.
20+
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
adar spune:
Dragutelor...la cat de mult prestati voi in weekend (la scris ma refer, daaaaaa????????
), abia apuc sa citesc...dar: pup fetele bolnavioare pe care le doare cate ceva...pe mine ma doare capul si nu mai trece cu cafeluta...dar cica e normal, ca daca dupa o anumita varsta te trezesti dimineata si nu te doare nimik, inseamna ca ai murit...![]()
![]()
![]()
In alta ordina de idei, pup fetele sanatoase tun, pe care nu le doare nimic, si sper din tot sufletul sa nu le doara nici de acum incolo....
Mai pup si PERSONALUL D.C., care ne ajuta sa fim zi de zi impreuna si le multumesc pentru tot...inclusiv pentru revista mami de care sunt inamorata....
Apoi, multumim celor care ne-au laudat...si eu, ca orice mamica, am impresia ca al meu bebel e cel mai minunat din lume. Noroc ca am dat peste voi si ca va iubesc, iar aici ma simt in largul meu: intre mamicile cu cei mai minunati bebei din lume!!!

Acum, Tcelen, si restul burtoaselor care se dadeau mari pe aici, priviti in album poze cu burtica noastra la 18+ si ofticati-va.....
Va pupam cu drag,
adar si bebel 18+
http://community.webshots.com/user/adarr103
Tina_Welsh spune:
Adar, vezi ca iar ai incurcat sarmalele cu pozele.Nu ai nici o poza in albumul cu burtica!Te
Tina
and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!
dananita spune:
Adar ai o burtica frumoasa. Tu esti frumoasa! 
Toate aveti burticile maricele, numai a mea parca sta pe loc, nu creste!de ceeeee?
Dana & Alexandru 
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
adar spune:
Hi, hi...si la ce te asteptai Tinuto...??? Sa-mi iasa din prima??? Poate peste vreo doua-trei zile...![]()
![]()
![]()
Hai ca am vazut si eu ca nu mi-a iesit si mai incerc...dar ma doare capul de nu stiu cum ma cheama...
http://community.webshots.com/user/adarr103
dananita spune:
Adar, dar eu am vazut pozele. Asa aparea ca albumul e gol insa cu slideshow am vazut 3 poze (dintre care una cu o buuuurtaaa maaaaaare descoperita)
sa nu-mi spui ca nu era de actualitate si ca acum o ai si mai mare
Dana & Alexandru