Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Adar si eu am vazut din prima pozele tale. Imediat ce ai postat primul mesaj cu pozici. Ce sa zic: ptiu, ptiu da' ce burtica maaaareee aaaaaaai!!!!! Pai a mea e jumatate! Esti o foarte frumusica si cu o burticaaaa suuuuper faina

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Io nu le-am vazut....

fetele, va pup cu drag, aveti grija de voi si de bebici!

ne-auzim sapt viitoare!!

Catrinel & bb mik

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pupam toate !

Dupa un weekend cu papa multa,nani(la fel) si musafiri ma simt obosita(culmea!!!!) si lipsita de vlaga.Si,tot culmea,dimineata aveam cu 4,5 kg mai mult(la 18 sapt si o zi).Dar problema este ca eu ma simt imensa!

Ama Kaly,exact de aceleasi dureri si intepaturi in burtica sufar si eu,tot ca si tine ma panichez,dar toata lumea imi spune ca este normal,ca se intinde uterul,bla,bla,bla.Si atunci,eu ma intreb(pe buna dreptate!) de ce se spune totusi ca ,,sarcina nu doare,,?
Eu iau in astfel de momente 2 No Spa odata,ma intind in pat(daca sunt acasa) si imi trece.Repet,2 si nu unul singur.Sunt permise 6 pe zi.

Lili,felicitari din suflet pentru ceea ce faci!Astia sunt romanii plecati in strainatate care fac cinste tarii!!!!!!

Lady Hawk mie dr. mi-a recomandat Elevit din momentul in care i-am spus ca mi-a iesit testul pozitiv(adica pe le 2 sapt dupa conceptie),dar surorii mele(care incearca sa ramana gravida) i-a zis sa ia inca dinainte de sarcina,pentru ca are si acid folic in compozitie.Si eu stiu ca vitaminele mai usor se asimileaza astfel,decat din alimentatie.

Catrinel,calatorie placuta fara peripetii si ...zdruncinaturi!Sper ca pleci cu avionul!!!!

Dananita incearca Homeogene 9 sau Tantum verde.Ambele sunt permise 100% si mie mi-au facut bine(nici nu puteam sa inghit).

Tcelen nu stiu ce dr. poate recomanda unei femei gravide aspirina!!!!Doar unul iresponsabil total!Draga mea,aspirina este supranumita ,,otrava sarcinii,, ,provoaca...nici nu mai spun ce bebelului,probleme cardiace(si tu stiu ca ai asa ceva)mamei si se poat ajunge la lucruri extrem de grave.
M-am enervet cumplit cand am aflat cum ti-a fost tie indicat sa te tratezi,de catre o persoana avizata.Ai grija!!!!

Polixeni sa-ti traiasca printisorul si se va bucurati se el!

Dragele mele va informez ca de 3 zile fac baie in cada,nu cu apa fierbinte si nici foarte lunga(sederea in cada) si mi-e bine.Nu mai tremur la dus si pot sta si eu intinsa si relaxata,ca-n vremurile bune.Si apoi adorm ca un purcel,dar unul curat si uns...cu toate alifiile.La propriu!

ANDREEA GEORGIANA +18 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

salve la burticute!!!
pai, adar tocmai vroiam sa-ti spun ca nu ne oftici.... si cand colo, am reusit sa-ti vad burtica!!!! nu fie de deochi, da ce-i dai de mancare la bb ca a \rescut asa????? cate sapt. ai? ca la mine e juma'!!!!
ei, lasa ca-mi pun si eu foto cu burtica!!!
catrinel DRUM BUN!!!! si sa va intoarceti sanatoase inapoi.
tina pai, tu dai sfaturi cu greutatile??? daca ti s-a urcat placenta gata, te duci la supermarket singura sa ridici kg??????
na, sa-ti fie invatatura de minte si sa-ti pui sotiorul la carat!!!
eu am lenevit in week-end, si tare bine a fost!!!! dar azi am reusit sa fac curat doar in 2 camere si mi-am lasat sufletul
uffa, greu se mai tine curatenia....
acum va las, ca mi-am convins sotul sa mearga cu mine sa schimbam masina de spalat, ca de.... se mareste familia si avem nevoie de una mai mare si mai performanta
pupici la toate, ne vedem maine (sau poate chiar mai tarziu)

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Catrinel, drum bun in USA, sa ai parte de un zbor fara probleme si bb sa fie cumintel acolo in burtica mamei. Te asteptam inapoi cu impresii si vesti bune. Cat stai plecata? Poate ai scris, dar oi fi uitat. Ca sunt cam cheauna de somn la ora asta. Luca m-a tot trezit, ba ca vrea cu mine in pat, ba ca vrea la el, ba ii este sete. Cert e ca nu am mai reusit sa adorm, ca simteam nevoia sa merg la baie, apoi imi era foame, dupa o juma de ora iar imi era foame, si am tinut-o in cheful asta pana spre dimineata.
Azi sotul imi pleaca in delegatie si trebuie sa ma apuc sa-i fac bagajul.
Ca vorbeati de Kg, eu am pus vreo 5 pana acum (15 sapt). Ma cam sperie ideea ingrasatului, dar ma si consolez ca la Luca am luat vreo 22 si am scapat de ele in final.
Dananita, spune-mi, te rog, doctorul ti-a spus ca ai voie ulei de peste? Ca am citit numai chestii grozave despre Omega 3. Sotul meu ia de mult timp, ca cica vrea sa fie destept. Si parca as vrea sa fiu si eu desteapta.
Delia21, imi pare tare rau ca ti-am rascolit niste amintiri urate. Dar sotul tau e roman? Eu sper ca venirea lui bb sa-l aduca cu picioarele pe pamant, daca nu, trebuie sa te gandesti bine ce decizie sa iei. Oricum eu iti doresc ca Dzeu sa fie alaturi de tine si sa te indrume cum e mai bine.
Fetelor, voi v-ati vopsit? Pe 4 nov. ma duc si eu la doctor si o sa intreb doctora daca este voie. Ca am citit prea multe pareri pe Internet. Si am hotarat sa fac cum imi zice doctora.
Noi la inc. l;ui dec. plecam in Las Vegas pentru 5 zile.Am emotii ca vom face drumul cu masina ca sa mai vedem si alte orase.
Gata, v-am pupat
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

andreeageorgiana nu ai dreptate cu medicii!
eu iau aspirinetta (ce-i drept, mai slaba decat aspirina) dar 1/zi tocmai la indicatia medicului gine. pt. a nu avea probleme cu ingrosarea sangelui si a nu face gheaguri la placenta. si daca mi le-a dat stie el de ce!!! si sincer iti spun ca am mare incredere in medicul meu!!!!
deci nu cred ca ar face mari daune o aspirina.
felicitari pt. baita!
pupici

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

andreea georgiana,nu cred ca ai dreptate,cu aspirina!!!eu am cautat si pe net atunci cand mi-a recomandat medicul!si scrie ca aspirina luata in primele doua trimestre ocazional ,nu face nici un rau bebelului!!http://www.desprecopii.com/info.asp?id=257iar eu am luat cate una pe zi timp de trei zile nu am luat o luna!!iar cu inima iar nu ai drepatate,pai tocmai ca la cardiaci se recomanda cate o aspirina cand ai dureri!http://www.ziua.ro/archive/2002/01/12/docs/2043.html

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Polixeni, eu m-am ingrasat 5 kg si sint in 20 de sapt si tot ma gandesc ca am pus prea putin, ma tot ingrijorez de una si alta.
Sper sa fie ok ...
Andreea 20 sapt.

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput