Mamici de martie-aprilie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Catrinel, drum bun!Sa ne auzim cu bine!
Dananita, chir ma miram, de ce nu esti online.Eu zic totusi sa vb cu Dr. tau ala zapacit si dragut,ca sa stii nu de alta,daca e bine sau nu.Iar cu ceaiul de musetel nu stiam ca e daunator ca eu am tot baut!Dar musetelul ce mai are frate de e daunator in sarcina?!?!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tcelen, multumesc mult de sfat!

Tina dragut inteleg de ceee, dar zapacit?Ti-a gresit cu ceva?
Am vorbit iar cu el si a zis ca daca nu creste temperatura (ceea ce nu mi s-a inatmplat pana acum) sa nu iau nimic. Am voie foarte foarte multe lichide (+multe lamai) si daca tin eu neaparat si vitamina C de supt asta pana maine cand ma duc iar la el. Asa-s eu, mai pisaloaga

Cat despre musetel nici eu nu stiu ce e cu el!!??

Cred ca de maine intru in medical si o sa va citesc, dar o sa va scriu mai rar ca merge tare prost netul acasa. Asa ca va rog sa nu ma stergeti de pe lista ca sunt alaturi de voi

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

A, inca ceva. Nu dati cu pietre ca v-am spus ca sunt
Din mai multe surse medicale demne de toata increderea: In Romania a luat si ia in continuare amploare TBC-ul(a ajuns chiar si la "case mai mari") asa ca atentie sporita! Mai ales celor care circulati in aglomeratie sau care aveti contact cu publicul la job. Nu stati sa va vorbeasca nimeni in fata, sa va sufle, respire, tuseasca etc!! Ca tot e sezon, mai bine umblati cu un fular/o esarfa la nas/gura. NU beti si nu mancati dupa nimeni (chiar daca par surse de incredere!!) si spalati-va pe maini de fiecare data inainte sa mancati.

SANATATE!

Dana & Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

LAdy_Hawk, eu am laut cand eram in tara Elevit.Oricum si Elevit si Materna sunt foarte bune.Si se ia dupa micul dejun sau la pranz.Cand alegi tu, numai sa nu le iei pe stomacul gol!Te

Tinutzaaaaaa cate una singura dupa micul dejun si pranz...adica doua pe zi????...senkiu leidi pentru luminare!!!!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Dananita e foarte buna vit C, iar Strepsils numai de ala cu miere si lamaie.

Lady Hawk numai una pe zi, nu doua pastilute de prenatale (ori la micul dejun ori la pranz)

Laura 19+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FlorentinaE spune:

Aveti idee pana cand se face gravibinon-ul?Tare m-am saturat de injectii.
La Giulesti ,undeva la ecograf la dr.Albu era trecut un nr. de telefon.Il stie cineva?Trebuie sa-mi fac programare si nu mai stiu numarul.
Eco morfologica la cate saptamani se face?

FlorentinaE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Lady Hawk numai una pe zi, nu doua pastilute de prenatale (ori la micul dejun ori la pranz)

Merci Laura Ioana eu sunt la job si citesc si eu asa pe fugutza sa nu ma vada otravita asta de sefa mea...si am citit in loc de sau...SI!!!...Merci!!!!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by FlorentinaE

Aveti idee pana cand se face gravibinon-ul?Tare m-am saturat de injectii.
La Giulesti ,undeva la ecograf la dr.Albu era trecut un nr. de telefon.Il stie cineva?Trebuie sa-mi fac programare si nu mai stiu numarul.
Eco morfologica la cate saptamani se face?

FlorentinaE

Eu fac 1 Gravibinon /7 zile....
SI referitor la eco-morfologica eu stiu ca saptamana 22 e cea mai potrivita!
Pupici!

Io16+ cu bebu_mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Dananita cand am zis zapacit n-am zis cu rautate ma.N-a gresit omu cu nimic.E un bun meserias!Da e dragutzzz foc!Femeie maritata uite ce face!E de la sarcina!heheheh

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Buna burticilor,
Iaca am revenit si eu dupa o perioada de pauza facute din motive obiective. Va anunt cu mare placere ca bebe-ul meu e baietzel! (desi simteam ca e fetita...dar zau ca asta nu are nici o importanta.Sanatos sa fie orice ar fi!).Acum sunt in sapt.20+ iar maine mergem sa facem ecograful nivelul-B (Vita) unde-l vom vedea pe puiutz in toata splendoarea lui.
Chiar vroiam sa va intreb:cate kg ati luat?Eu pana acum am pus 10 kg.E mult?E putin?
Va doresc tuturor sarcian usoara si multa sanatate.
Pupicei
Poli

Mergi la inceput