Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
Astazi am fost la intilnirea cu fetele si prietena noastra gravidutza nu a mai ajuns fiindca s-a internat dimineata in spital, noi am asteptat sa aflam vesti, am sunat la spital sa intrebam daca a nascut dar nu dau info prin telefon, sotul ei are celularul inchis fiindca nu te lasa in spital cu el on, asa ca in seara asta stau de garda sa astept vesti...cred ca pina la urma, din cauza atitor emotii ale nasterilor din jurul meu am sa nasc si eu ..hai ca glumesc, eu ma simt perfect de bine!
Pupicei tuturor,
Ina si bebelusha emotionata 34+
Siminaf spune:
Ina, tocmai ce am primit mesajul cu nasterea Mayei lui Monet! Si iar am plins de emotii! Ca si la citirea mesajului despre Lavi si Natalia! Cred ca o s-o tin toooot asa, intr-un plins, ca eu tare ma emotionez la nasteri.
Cind am mai asistat si eu la nasteri, la toate imi dadeau lacrimile, pentru ca este ceva absolut minunat si superb! Si ca sa nu izbucnesc de-a dreptul in plins, sa sperii mamica si bebeul, imi infigeam unghiile in palme! Mama, ce de semne aveam in palme!
Bun venit printre noi bebelusilor!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Bic spune:
Simina, fii barbata, tu.
Monet, felicitaaaariiiii.
Nu-mi vine sa cred. Imi functioneaza inca paranormalul. Ina stie ca i-am scris in e-mail azi dimineata, cind nu mergea DC-ul, ca avui un vis de dimineata, din ala de care cica se implineste, cum ca ai nascut si ca am aflat de pe forum!!! Mai, ce vizionara sint.
Hai care sinteti vizionare cu mine?
Ce ziceti, pot sa ma duc miine la teatru intr-un oras care e la vreo 100 km de noi/ o ora jumate de condus??? Sau nasc si eu miine?
DPN 31.10.05
Ina869 spune:
Simina, Bic ce bine ca sinteti pe-aici, nu ma simt singura!!
De atitea emotii ma simt coplesita si desi am dormit doar citeva ore asta-noapte si sint alba la fatza ca varul, incercanata si obosita, nu se lipeste somnul de mine...of!.
Bicule in functie de ceea ce simti tu...nu vezi ca totul este imprevizibil, aseara Lavi02 statea la clatite si noaptea au apucat-o durerile facerii (.. de la bal la spital...).
Tu te simti in stare sa mergi acolo? te simti bine? esti singura in masura sa decizi in funcite de cum iti este. Pune si varianta ca ai naste...ai cum sa ajungi inapoi la tine la spital in timp? sau poti sa nasti si acolo?
Fetelor va doresc o noapte foarte buna si sa va odihniti bine!
Ina si bebelusha adormita 34+
meems spune:
Monet, felicitari!!!!!!!! Daca mai astepta baby Maya inca o zi, s-ar fi nascut dintr-o zi cu mine. Sa-ti traiasca!!
Meems 32s+
IrinucaR spune:
Ce de mamici!!!!!
Felicitari!! Dragelor, refacere rapida si bebei sanatosi si mancaciosi!!!
Noi spunem in continuare prezent! Am avut o saptamana infernala de serviciu, dar spre marea incantare a tuturor Andrei a fost cumintel si a ramas 'la purtator'...
Miercuri am fost la control, odorul era foarte bine in burticuta, am ramas la varianta: cezariana pe 3 nov. Pentru asta, trebuie sa fac 2 injectii cu Celestone (se pare ca il apara pe bb de efectul anesteziei) si sa imi iau un antibiotic Axetin, sa il am la mine, caci se pare ca ce se da in maternitate este apa de ploaie.
In rest, ma simt excelent, imi dau seama ca puiul nu prea mai are loc sa se zbenguie. Sunt pregatita sa nasc oricum si oricand... Ce e scris si pt noi, fericiti le-om duce toate
Ii voi lasa sotului meu adresa de yahoo, sa va anunte cand am nascut si alte detalii...
Pupici la toate!!!
IrinucaR 37++ AMR 5 zile
www.irinucasisoru.3x.ro
Siminaf spune:
Maine, adica simbata, merg la doctor sa discutam cind o scoatem si noi pe bebelina, ca nu mai pot!
Sint atit de umflata, incit nici picioarele nu mi le mai pot indoi, cred ca pina si articulatiile mustesc de lichid! Ineluse masura 9 le-am dat jos cu greu, daca le mai tineam 1-2 zile cred ca trebuia sa ma duc sa le tai. La fata arat ca obezele de pe aici, de fapt cu totul le bat pe multe, care nici macar nu-s gravide.
Iar "burtica" a ajuns de fapt o burtoaie, de nici nu mai pot respira. Daca ma duc la WC (scuze), imi creste tensiunea (cred, ca mi se face rau) si inima o ia razna (eu luind tratament de 3 ori pe zi). OFOFOFOFOF!!!!!!!!!
Tocmai mi-am masurat burticosul - are 125 cm circumferinta, masurata la nivelul ombilicului (mi se pare ca acolo e cea mai barosana). Nu cum se masoara inaltimea fundului uterului, ci pur si simplu circumferinta burtoaiei mele, in picioare stind.
Maine, daca nu ma opresc astia la spital, direct pt. cezariana, va scriu ce si cum! Eu sper sa nu ma opreasca de maine, ca mai avem 2-3 lucruri de rezolvat.
Pupici pe burtici si la bebici.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
alexandrina spune:
Buna dimineata si un week-end minunat!
Monet, ai nascut? Repejor acasa ca ai multa treaba de facut
Totusi ia-ti o mica vacanta sa apuci sa te bucuri de noua minune.
Multa bucurie in viata sa ai din partea fetelor tale!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
alexandrina spune:
Si un text dragut:
- Si tu crezi in viata de dupa nastere?
- Desigur. Dupa nastere trebuie sa urmeze ceva. Probabil ca ne aflam aici tocmai pentru a ne pregati pentru ceea ce urmeaza.
- Ce prostie! Dupa nastere nu urmeaza nimic. Si, de altfel, cum ar putea sa arate?
- Nu stiu exact, dar desigur ca va fi mai multa lumina decat aici. Poate ca vom umbla pe propriile picioare si vom manca cu propria gura.
- Ce tampenie! Nu se poate sa umbli. Iar ca sa mananci cu gura, chiar ca ar fi de ras! Doar noi mancam prin cordonul ombilical… Insa ia sa iti spun eu ceva: putem exclude viata de dupa nastere, pentru ca deja acum e prea scurt cordonul ombilical.
- Ba da, ba da, cu siguranta va fi ceva. Insa, probabil, ceva mai altfel decat ne-am obisnuit aici.
- Pai de acolo nu s-a intors nimeni. Odata cu nasterea, viata se termina, pur si simplu. De altfel, viata nu este altceva decat o permanenta inghesuiala, in intuneric.
- Eu nu stiu exact, cum va fi, daca ne vom naste, dar desigur ca o vom gasi pe MAMA, iar ea va avea grija de noi.
- Pe mama? Tu crezi in mama? Si dupa tine, unde ar putea ea sa fie?
- Pai oriunde, in jurul nostru. Doar traim in ea si prin ea. Fara ea, nu am fi deloc.
- Eu nu cred asta! Eu nu am vazut nicicand, nici un fel de mama, asa ca e evident ca nu exista.
- Dar, uneori, cand suntem in liniste, o auzim cum canta, simtim cum mangaie lumea din jurul nostru. Stii, eu cred ca viata adevarata ne asteapta abia de acum incolo!
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
pischi2003 spune:
Buna dimineata!!!
Felicitari MONET, e super!!!
Alexandrina, super discutia din burtica a bebelusilor.
Un weekend super la toate
Mihaela 35+