Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

tot de la Lavi02, pt fetele care vor naste in acealsi spital cu ea:
Conditiile sunt bune, WC-urile accesibile, aproape de sala de travaliu, iar in sala de nasteri sunt paturi care se rabateaza, astfel incat se poate adapta pozitia de nastere. Chiar mi-a spus ca a reusit sa vada capul nataliei cand a iesit!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 33+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari Lavi02 sa-ti traiasca voinicutza si sa fie sanatoasa!
Refacere rapida si mult laptic pt o bebelina sanatoasa si mincacioasa!

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Taniutza multumim ca esti atit de prompta si ne tii la curent cu tot ce i se intimpla lui Lavi02 si daca cumva mai vorbesti cu ea te rog spune-i ca o pupicim si o asteptam sa vina repede acasa!

Ripley, Bic, Monet sinteti bine?
Cristina sper ca esti doar ocupata cu treburile gospodaresti...

Ina si bubulina ocupata 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu am avut timp sa raspund azi, dar am citit tot.

LAVI, FELICITARI SI SA VA TRAIASCA NATALIA SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!! Sunteti o familie perfecta acum!

Eu sunt bine, iar am dormit super noaptea, continui sa ma mir cat de adanc, cand am mers la pipilica pe la 7 imi era asa amrotita mana pe care am dormit incat de-abia o sustineam cu cealalta .
Semne ca nasc nu mai am azi, doar o tura de dureri de bazin pe la 11 de iar am crezut ca ma apuca, - apoi pauza, ma joaca copila mea cum vrea, ba ca iese, ba tzapa si se cuminteste. Ma simt plina de energie, si nerabdatoare.

Am vb cu Mandy si ieri, si azi m-a sunat ca sunt bine amandoi si cred ca deja sunt la ei acasa. Radeam cum vor face drumul cluj-dej cu 30 km/ora :) Ripley, 38 fix

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ripley, chiar ca te tine in priza domnisoara ta. bine ca esti voioasa, mie daca mi-ar facea asa, uite ies, uite nu ies, cred ca m-ar lasa nervii de emotie
fetelor imi trimiteti si mie, va rog frumos, pe new2005born2005@yahoo.com , adresa si parola unde ati pus voi poze si telefoane si alte alea? n-am fost atenta cand ati discutat si uite, acum i-as fi trimis un sms lui lavi02, de felicitare, si n-am nr. tel.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Iaca, dadura drumul la forum!

Lavi, cred ca esti prima si ultima care reuseste performanta sa mearga de la intalnirea de grup la spital.
Ai niste fetite de invidiat. Sa ai parte de cat mai multe bucurii din partea lor!

Ma cam mahnesc cand vad ce repede ajungeti voi acasa de la spital dupa nastere. Eu daca nasc normal si fara complicatii o sa-mi vad casa dupa 5 zile, si daca cumva aia a cincea zi e sambata mai stau inca 2 zile ca in week-end nu se fac externari decat daca e ultra-aglomerat. Si da, Bic, o sa-mi ia bebe-ul imediat dupa nastere, si o sa-l vad doar dupa o jumatate de zi la primul alaptat. Probabil ca atunci voi fi foarte obosita si mi se va parea suficient dar tot sper ca imediat dupa nastere voi avea momentul meu de apropiere cu puiul nou venit pe lume.

Se mai aude ceva despre fee?

33s + 2z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

alexandrina,de ce spui ca pe tine o sa te tina asa de mult la spital? ....asa ca curaj Aici in Germania iti lasa imediat copilu la tine si nu ti-l ia...sincera sa fiu nu stiu daca e bine sau nu,daca esti obosita poate e bien ca poti sa te mai odihnesti dar ufff pe de alta parte sant super fericita ca il pot avea langa mine ca e prea asteptatsi dorit.Nastere usoara fetelor !
Numa eu nu am smn la ora asta?37+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut, burtici si mamici!!

Felicitari Lavi02 si tuturor proaspetelor mamici. Sa la traiasca bebeii.
Dar vad ca avem tot mai multi bb-i, se cam apropie, nu gluma, marele final!!!!

Eu am fost in seara asta la control, se pare ca bb e tot fetita, are cam 2,800 kg si e bine!!! Am primit bilet de internare pentru cand vor aparea simptomele........ Brrrrr.

Va pup si astept sa vad cine e urmatoarea mamica!!!!

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pustiu rau la ora asta, vad ca rar stau in schimbul de noapte, si cand ma nimeresc e pauza mare....
Am fost la un fel de chef de ziua recoltei, adica motiv de strans de trupe la terasa unde mergem noi de obicei. Am stat doar 2 ore, era frig afara si focurile facute in butoaie nu au reusit sa ma incalzeasca, deh.... dc am beut suc si nu alcool ;)
Anul trecut la acelasi chef a fost super, am stat pana la 5 dimineata, e drept ca era si mai cald afara.
Fetele de peste mari si tari, nimic nou?

Ripley, 38

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor a nascut Monet!!!

M-a sunat sotul ei, mamica si Maya sint bine, a nascut la ora 6:30pm, micutza cantareste 3,430 kg. si 51cm. lungime!

Sa iti traiasca fetitza Monet, sa fie sanatoasa si norocoasa!!!

PS deci pina la urma te-ai plimbat foarte mult ca sa iasa mai repede ?

Pupicei o mie!

Ina si bebelusha foarte emotionata 34+( maine 35!!!)

Mergi la inceput