Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

monet, felicitari!!
cristina, merci mult pt. adresa si parola. am adaugat si eu acolo datele si i-am putut trimite sms lui lavi02.
ripley, te asteptam cu maxim interes. eu sunt convinsa ca tu esti urmatoarea..

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

[red]Monet[/red], felicitari! Bebe Maya sa fie sanatoasa si frumoasa si tie refacere rapida!

Cine stie daca mai apuc sa intru azi si parca vad ca pana maine mai naste cineva...deja stau cu sufletul la gura!

Curaj si numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Buna burtici,
In sfarsit pot si eu sa deschid DC ca ieri mi-a fost imposibil!

Monet FELICITARI pt Maya!!!!!!!!!!!!

Am primit mesaje de la Fee, este tot in spital, sub perfuzie, o tin pana luni si atunci se decid daca scot bbele sau il mai lasa!Face si injectii pt maturarea plamanilor lui bebe.
Cam atat deocamdata! Sper sa fie bine si bebe sa mai poata sta totusi in burtica!

Noi azi facem curatenie ca...ne vin musafirii de maine! Yupiiiiiiiiiiii!

Pupici si o zi buna,

Alina si Bebitza Amalia 37+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

FELICITARI MONET!!! si toate cele bune!
Ma bucur din suflet de cate ori apare cate un bebe, a fost o saptamana plina si urmatoarea va fi la fel mai ales ca cel putin vreo 4-5 fete sunt deja programate la nasteri.
Anda, nu cred ca presimti bine, desi as vrea sa ai gura aurita.
Vad ca la mine e liniste din punct de vedere al senzatiilor premergatoare, deja parca simt ca se amana momentul, nu mai reactionez la dureri bruste ca nu vreau sa ma bucur prematur.... dupa cum vedeti la mine e un fel de hide&seek, sau vin da nu inca .
Si cum parea ca voi intra in top 5 nasteri si acuma ma gandesc ca nici top 10 nu mai e de mine .
Acum am venit de la casatoria civila a unor prieteni buni, sunt bosumflata ca un copil ca nu putem merge la nunta, dar ne este teama sa nu ma apuce pe acolo ca ar fi penibil. De aia stam acasa, toata trupa va chefui de zor, uf ca mor de ciuda Si atata au tot tras toti de noi si acuma ca sa mergem macar 2-3 ore. Insa de bun simt mi se pare sa nu folosesti jumate de meniu si sa ocupi pt 2 ore locuri care si asa sunt limitate si au taiat de pe lista initiala o gramada de posibili invitati. La chef e una, nunta e totusi altceva.
Alina, transmite-i la Fee toate cele bune!
Simina, bafta la dr si daca te opreste, ai sa-ti tii mai repede bebele in brate. Restul se pot rezolva si dupa, ce trebi mai ai :)
Bic, eu zic lasa teatrul la asa distanta, ca e bine sa fii pe langa cuib si spital zilele astea :)
Ina, pe cand imbarcarea socrelei? Vezi sa o duceti la aeroport cu vreo 3-4 ore inainte sa fiti siguri ca nu pierde avionul, Dne feri!

Ripley, 38+Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicitari mamicilor! ,vad ca va cam grabiti sa nasteti. Eu una mai astept-cel putin asa zic eu nu stiu ce o vrea ea! Oricum m-am emotionat rau de tot, cand vad ca in fiecare zi primesc mesaje ca a mai nascut cineva...asta inseamna ca se apropie si clipa cand voi naste eu , si-mi e teama rau! Sper sa trec cat mai repede si cat mai bine peste perioada asta si sa se termine totul cu bine, sa venim acasa amandoua sanatoase...Catutza 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monet-felicitari si bebe Maya sa fie sanatoasa si mincacioasa!
Bic- eu cred ca tu urmezi,nastere usoara si bebe sanatos!
Ina- stai calma inca vreo 2-3 saptamini cel putin,nu-i asa si cat mai multe saptamini. Cred ca putem sa facem un chat ca si eu cu somnul tot asa stau,ce zici?

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mult curaj Fee si nastere usoara!
Alina sa ai o revedere placuta cu ai tai! Sint sigura ca apetitul este mare deja si mama ta ti-l va satisface.
Ripley soacra-mea pleca marti seara si da, o sa mergem cu vreo doua ore inainte….ar fi prea mare socul ptr. mine sa mai ramina si doar o zi…eu visez la ziua de miercuri cind ma voi trezi, imi voi putea pune radioul sa cante cum faceam acum citeva luni bune…imi voi putea incepe dimineata cu zimbetul pe buze..
Denisam eu nici nu ma gindesc sa ma agit, vreau sa ma bucur de ultimele saptamani de sarcina care mi-au mai ramas si vreau sa se nasca in zodia Sagetatorului … Puteam sa chatuim cat vrei, eu am multe nopti de insomnii, dar stiu ca tu a doua zi te duci la serviciu…
Fetelor a nascut aseara tarziu prietena mea, s-a chinuit vreo 13 ore cu epidurala si in final a ajuns la cezariana, amindoi sint bine, flacaul are 4,450 si 52 cm si de abia astept sa-i vad asa ca Anda, prezumtia cu copilasii mari care se nasc din parinti mari este eronata, prietena mea este chiar micutza de statura si a nascut un monstru de bebelas…( tatal copilului este si el mic de statura).
Fug fiindca am treburi multe astzai, plec la cumparaturi, apoi vreau sa comand un aranjament floral ptr. prietena mea, este simbata mortilor si vreau sa ajung pe la niste prieteni sa dau de pomana, am de gatit, dupa-amaiza mers la spital,curatenie, etc. Ma bucur ca o sa am o zi plina!!

Ina si buburuza harnicutza 35 ( fix!!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ina- weekend placut si productiv si sa te bucuri de inca cateva saptamini fara socrela!Deci daca ai burta mare ca mine fac un monstru de bebelina ca kg? Eu sper ca nu, ca eu am avut al nastere 3,6kg si Dragos 3,5kg asa ca sper sa fie pina in 4 kg
va pupam

PS Da-mi pe PM adresade chat, te rog

Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Meems, daca am inteles bine, iti uram:

La multi ani plini de impliniri!

Fetele care aveti id de Yahoo Messenger, treceti-le in datele de pe nov_dec_2005 daca sunteti de acord sa primiti invitatii la cate o conferinta de grup.

Am citit o poveste a nasterii de curand unde mamica zicea ca a adunat 45 de kg pe perioada sarcinii. Cred ca la "Nasterea pe glob".

33s + 3z

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, inca un bebelus!!!!
Dau un paste aici la mesajul sotului anei maria, poate nu toata lumea isi verifica mailul!

Ana maria sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi si fericiti!

"Buna fetelor
Pe data de 27 oct orele 14,30 a venit pe lume RADU CRISTIAN CIOC, de 3,5 kg si 51 cm.
Cezariana a decurs bine , fara mari probleme , si a fost surprinsa pe pelicula de la cap la coada .
Va felicit pe toate si va doresc numai bine .

Sotul Anei,
Cristian"

Mi-am trecut id-ul de YM, astept sa ne vedme pe un chat cand aveti chef, e mai usor de comunicat acolo mai ales noptile.

La mine acum se monteaza mobila in dormitor, arat betooon!

Ripley 38+

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput