Bebelusi de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Multumesc Mona,Katink si Mamini!
Katink-la mullti ani!
mamini-felicitari pt casa noua sa o stapaniti sanatosi.Cat despre poveshti de acasa ar trebui sa-mi public memoriile sub titilul:Taramul disperarii.Pt ca la disperare am ajuns iar din cauza lipsei de respect crasa a romanului,a birocratiei,a mentalitatii comuniste inca din pacate si egoiste a romanul,a nesimtirii.Ma scuzati fetele,nu doresc sa va jignesc,simt nevoia sa mentionez asta inca o data,dar sunt tare dezamagita.Mai ales acum cand am un bb.Totul se amplifica.
Mi se frange inima pt ca e tara mea,of de ce?In mod sigur ca e si lipsa banului care ne face mai rai,fir-ar sa fie ca nu iti mai arde de nimic atunci cand nu reusesti sa iti dramiesti superputinul pe care de abia il ai.
Va voi povesti poate cand voi avea timp din peripetiile mele!
Oricum voi sunteti alinarea mea,ma bucur ca nu totul e pierdut acasa si mai sunt si pesoane normale si carora le pasa in general vorbind-ma refer la fetele din Romania.
Si inca o data va spun ca ma bucur ca v-am descoperit pe toate pe acest site

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Off, nu mai fi trista. Te inteleg perfect si sunt intru totul de acord cu tine. Sunt si eu la fel de trista ca si tine. Am ramas cu un gust amar cind anul trecut, de sarbatorile de iarna am fost in Romania cu bb de 7 luni pentru 3 saptamini. Cumplit! Schimbari mari..........in rau. Oamenii sunt foarte tristi si necajiti, ciini pe strada, betivi si muritori de foame.........OFFFF, asteptam o schimbare in bine dar Dumnezeu stie cind...
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Monica,tinem pumnii pentru voi.Sa dea Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate!

ankak,ai mai fost cu Matei la cardiolog?Se mai invineteste in jurul guritei?Dany da si mi-e o frica...sper sa nu aibe probleme.Vreau saptamana viitoare sa mergem la control.

Fetele,am gasit un centru de activitate de la chicco la 1.800.000.il puteti vedea http://pg.photos.yahoo.com/ph/gianadedu/album?.dir=/fc3a

Ce ziceti merita sa-l iau?e bun?mai are cineva asa?

Gianasi Dany

http://photos.yahoo.com/gianadedu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Sunt tare trista pt ca e tara mea si nu vad nici o schimbare in bine fir-ar sa fie.Mi-au dat lacrimile chiar si acum.
In schimb sunt f multi copii mici in Ro,sper ca parintii lor sa poata schimba ceva in bine,dar tot banii sunt problema.Sper sa mai fie sanse si pt noi romanii.Tot in borcanul melancoloiei sunt cand ma gandesc la fosta acasa-Ro.Acum acasa e aici unde o am pe bebita mea.Cu toatae ca nici aici nu umbal cainii cu covrigi in coada,se simte diferenta de mentalitate si de bun simt.
Asta e,sper ca nu v-am amarat prea tare si daca dac imi pare rau.

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

daaaa, de nenumarate ori. si colac peste pupaza, mai vroia si plimbat ca devenise plictisitor sa stea in brate asa fara sa se schimbe peisajul din fericire nu-l apuca prea des, de cele mai multe ori plange de oboseala si dupa putin ceai si plimbare

Alexandru (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Emaaaaaaaa! bine ai venit acasa!!!!! Cine te-a suparat asa tare? De parca n-as stii cum e romanul! Ce face Bibi? Intreaba Tudor de ea. Pozeeeeeee?

Monica ne rugam pentru voi sa se termine totul cu bine.

Monai, nu cred ca ai vazut bine pozele lui Tudor. Cele de la botez cand urla la mine in brate, sau cand suntem si cu tati la fel cu gura mare, le-ai vazut?

Kulta si Tudor facea asa. S-a mai cumintit, dar nu de tot. Si nu prea stiu cum. Muta-l si tu din bouncer in patut la carusel, apoi in carut si iar in bouncer. Se plictisesc repede.

Katink, tot vreau sa te intreb cate mese pe zi mananca Emma?

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Tia, Andre_ea, se pare ca e comun ca bebeii sa faca asa insa tot n-am ajuns la o concluzie. Oricum, a mers faza cu lasatul sa plinga. A dormit putin apoi s-a trezit si vorbeste cu jucariile.
Pupicei si va multumesc.
Emaimee, nu ne-ai amarit dar eu cel putin m-am intristat. Stai linistita, e normal sa ne intristam, doar e tara noastra, nu?
Asta-i viata. Poate copiii nostri vor schimba ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anca, Ella, Kulta, Emaaimee multumim

Emaaimee, nu se supara nimeni pe tine ca iti spui parerea...

Laura, la multi ani fericiti!!!

Andreea, in 24 ore Emma mananca de 8-9 ori, in ultimile 2 zile a avut 8 mese...
Seara se culca dupa ce mananca la ora 21.00 si se mai trezeste la 2 noaptea si apoi dimineata undeva intre 5-7...

Tudor cum mananca?

Pupici de la Emma pentru Tudorel

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Tudor mananca cam de 9-10 ori. Dar e si vina mea ca ii dau sa pape imediat ce mi se pare ca plange de foame. Nu trag mai deloc de timp. Mi-am propus sa o fac incepand de azi. Oricum una dintre mese e de rasfat. Imi dau seama ca nu mananca mai deloc.
El mananca ultima masa pe la 10 si adoarme la 11. Aseara a adormit la 10.30. Si se mai trezeste pe la 4-5. Azi s-a trezit la 5. Dar ziua mananca prea des, si nu prea doarme.
Sper sa reusesc sa-i fac un program.
Va pupam si noi!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Salutare mamici si bebici,

noi ne-am intors de la o plimbare luuuuunga, am fost pe jos - cu carutul - pana in Mamaia la Club Sen si inapoi, mi-a prins tare bine miscarea, iar Ioanei i-a facut o pofta de somn!!!!Doarme de la 11 din momentul in care am iesit pe usa.

Emaimee, imi pare rau ca te-ai intors cu gust amar de acasa, mie cand eram pe vapor mi se facea un dor de casa nebun, iar dupa vreo o luna de stat acasa aveam chef de duca... Acum... pot doar sa visez la duca... Adevarul ca fara pile, relatii, cunostinte in Romania esti pierdut!! Daca vrei sa-ti scoti niste acte trebuie sa stai la cozi interminabile, iti faci nervi... birocratia de doi lei!! Si n-ar fi vorba de birocratie ca doar este peste tot in lume, dar este proasta organizare si neseriozitatea functionarilor care isi inchipuie ca-s buricul Pamantului!!! Si lista poate continua... lui Bibi de la Ioana!!!!

Ioana si Adriana, la multi ani lui Andrei si Aidan!!! Mai Ioana, ce cadou i-ai facut si tu lui Andrei la 4 luni... taman azi sa-l duci tu la vaccin???!!!!

Kulta, si Ioana plangea si vroia mai mult in brate, dar stii ce fac eu? Cand are chef de plans o pun pe masa de infasat si-i desfac salopeta, o las cu picioarele goale si imediat se linisteste!! INCEARCA, se merita!!! Cand incepe iar sa maraie, ma duc la ea si vorbesc cu ea, o alint si incepe sa rada cu gura pana la urechi!!

Giana, ala este premergator, asa-i? Daca nu stai la casa cu etaj - unde riscul de accindente este crescut - poti sa-l iei, vei avea nevoie cand incepe sa vrea sa umble in picioare. Este nou sau second hand la pretul ala?

Eu deja incep sa ma uit de scaun pentru servit masa, cred ca de Craciun asta va fi cadoul meu pentru Ioana...

Pupam fetele si baieteii

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Buna fetelor!

sunt tare prinsa cu treburile prin casa ( abia acum am dulap! ) si imediat iesim, noi fetele...

Corbioana, cresteti mari si sanatosi... "baban" Andrei!

Kulta, multi .

Ella si printesele ei: Paula si Iulia

Mergi la inceput