Bebelusi de iulie-august 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Giana, ma intereseaza foarte mult si pe mine centrul de activitate, eu am vazut doar unul adus din Canada, nu am stiut ca voi gasi si aici. Te rog spune-mi de unde l-ai comandat.

Irina, nu e premergator, e fix si de aceea e mai recomandat.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ella2000 spalam cu detergentul nostru de rufe, la masina automata, dam si cu Lenor dupa aia, dar clatim de doua ori hainutele. N-am avut probleme cu pielicica Cristinei. Oricum, toate hainele ai sunt calcate.

Tia eu am luat orez de la Nestle, simplu, pt etapa 1, e fara zahar si stiu ca si Miruna l-a acceptat cu placere. Apoi, Cristina bea Nan si banui ca se potriveste pe sistemul ala de gusturi si preparate. Inca nu i-am dat insa.

ankak dar ce lapte ii dai tu lui Matei? Ca stiu ca se face dilutie o masura de lapte praf la 30 ml de apa, sau ti-a recomandat medical altfel???

peca imi pare rau ca ai trecut iar prin experineta spitalului cu piticul tau. Multa sanatate de acum incolo!!!

Pupici,
vad ca iar sunt in urma rau de tot cu cititul, ce sa mai zic de raspuns la timp

Bogdana, mama Cristinei (25.07.2005) si a Mirunei (16.01.2001)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

laura25 eu stiu ca biscuiti dupa 6 luni, pana atunci numai cereale fara gluten. In plus, acum sunt si cam acide merele, eventual amesteca cu banana ca sa fie mai usor.

monica LA MUUULTI ANI! Pututului tau, micul embrionas devenit globulet de aur! Sa va aduca numai bucurie sis a va lumineze viata ca in ziua in care ati aflat ca visul vostru devine realitate! Scuze de intarziere inca o data, dar mai bine mai tarziu decat deloc¡K

ZenaO noi am scapat usor de cojite dupa masaj cu ulei pe caput inainte de baita, timp de vreo 2 saptamani. Acum e curata, curata fetita ļ

fetele raportam si noi ca la 3 luni am ajuns la 6.670 kg si 60 cm (eu as zice cam 61 la cum stateau cartile de strambe cand am masurat-o), deci a luat cam 750 g in ultima luna, in ciuda faptului ca e cam certata cu mancarea zilele astea. Uraaaaaaaaa! Am scapat de griji cateva zile.

Oana mamaaaaaaaaaaaaaaa! Ce mare e Eva!!!! Sa va traiasca maricica de ea sis a va bucurati de ea, hihihi.

Adriana la noi Miruna nici nu voia sa vada biberonul, nici la 4 luni, nici la 5, nici la 6. Bea numai apa sau ceai din el. Cand vedea alb in biberon, chiar cu lapte de san, facea scandal. Asa ca intr-o zi i-am ascuns biberonyul intr-un ciorap albastru si a papat fata mea fara nici o problema. Am tinut-o tot asa cateva zile si apoi a acceptat biberonul cu lapte si fara ciorap de schimbat culoarea.hihihi. Si sa stii ca am mai auzit de lume care punea colorant alimentar ca sa nu vada bebe alb. Incearca si tu, vezi poate merge .

Va pup,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bogdana_mitu/album?.dir=/95e8&.src=ph&.tok=ph43VyDBS5HERIVP

Mergi la inceput

Fetele, pe mine m-a invatat pediatra sa-I dau cu Lioton la piciorusul cu vaccinul, ca e mult mai bine decat cu comp[rese reci, Si ea a fost super OK dupa vaccine, doar in prima zi s-a vazut fff putin rosu, dar la miscare n-a plans deloc. Poate sa fie si in fujnctie de cum ii tine medical sau asistenta piciorusul???

Laura e posibil sa- dea dintisorii, mai ales ca eruptia propriu zisa poate dura pana la o luna. Mirunei, fetei mele celei mari, i-a iesit primul dintisor fix la 6 luni.

Irda Daria are 3.5 luni, varsta de la nastere, este vorba de modul in care proceseaza mancarea cu care s-a intalnit evident din prima zi de viata extrauterina, indifferent daca s-a nascut la 7,8 sau 9 luni bebelusul. Dar daca alaptezi exclusive nut e grabi cu diversificarea, cum zicea si Monai va avea timp o viata intreaga sa pape diversificat! Hihi.

Denisam bafta multa la control sis a dea Domnul sa fie cum vreti voi cu Emma mica! Cred ca vei fi cea mai experimentata proaspata mamica daca tot intri pe la noi, si ai vazut ce probleme sunt si cum le-am deposit cu bebeii. Pupici!

Katink LA MULTI ANI inainte fericiti in casnicie si mult noroc alaturi de sotul tau si de fatuca cea mica, sa va dea Domnul numai bucurii, multa sanatate si noroc!

Monica multa sanatate sotului tau si sa se termine totul cu bine! Iti tinem pumnii!

Monai de accord cu tine 100% in ce priveste stabilitatea in viata copilului, asa creste ca din apa si este si super-cumintel si linistit!

Cred ca asta e ultimul din repriza asta de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Feteleeeeeeeeeeee, Magda, ne-au dat banca aprobarea pentru banii de casa.
Doamne, mare esti!
Casa visurilor mele: maaaaaaaaaaaare(97mp), 5 camere, terasa mare, casuta pentru copii pe terasa, toate foarte aproape de casa, inclusiv serviciul sotului...sper sa fie bine, sa ma adaptez.
Alta veste e ca VINE MAMA IAR si mai sta 12 zile cu noi.
Va pupic si sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visurile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Kulta, FELICITARI PENTRU APROBARE!!!!!

Fetelor, ma plang voua ca nu am cui...stiu ca sunteti rabdatoare . Acu am terminat plansul ca fetele dorm si nu doream sa ma vada!
Am pregatit-o pe Iulia sa mergem la dans. Adica am vrut sa fie draguta eleganta etc... si ce credeti... se dezbraca ca nu e bine... de fustita, de costumul de dans, de ciorapei si sta in chilot... ii dau alti ciorapei, alt costm , cel pe care-l vroia! si cand sa plecam -in prealabil, am imbracat-o si pe Paula, stiti cum e sa imbraci un bb, sa scoti carucior, sa iei un ceiuc cu tine- sa nu mai spun ca si eu trebuie sa ma aranjez! si ce credeti... Iulia vrea la baie, iarasi dam jos toate, pana la costum si uite asa trece ora la care trebuia sa plecam sa ajungem in timp util... O iau razna! Atunci plangeau amndoua si nu stiam la care sa ma duc! acum ele dorm si eu bocesc!
Na ca m-am descarcat!

Ella2000 si printesele (Paula si Iulia)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Kulta felicitari!!! Sa fie cu noroc si sa o stapaniti sanatosi! Ma bucur mult pentru tine ca o vei avea ca ajutor pe mama ta.
Bogdana, multumim frumos

Astazi 27 oct am avut UM!!! Eu, Bogdana si Delia... mai tineti minte fetelor ?! la mine tot UM a ramas ca inca nu mi-a venit dupa nastere...

Hai pupici ca s-a pus pe chitait!!!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000

Kulta, FELICITARI PENTRU APROBARE!!!!!

Fetelor, ma plang voua ca nu am cui...stiu ca sunteti rabdatoare . Acu am terminat plansul ca fetele dorm si nu doream sa ma vada!
Am pregatit-o pe Iulia sa mergem la dans. Adica am vrut sa fie draguta eleganta etc... si ce credeti... se dezbraca ca nu e bine... de fustita, de costumul de dans, de ciorapei si sta in chilot... ii dau alti ciorapei, alt costm , cel pe care-l vroia! si cand sa plecam -in prealabil, am imbracat-o si pe Paula, stiti cum e sa imbraci un bb, sa scoti carucior, sa iei un ceiuc cu tine- sa nu mai spun ca si eu trebuie sa ma aranjez! si ce credeti... Iulia vrea la baie, iarasi dam jos toate, pana la costum si uite asa trece ora la care trebuia sa plecam sa ajungem in timp util... O iau razna! Atunci plangeau amndoua si nu stiam la care sa ma duc! acum ele dorm si eu bocesc!
Na ca m-am descarcat!

Ella2000 si printesele (Paula si Iulia)

poze

Multumesc pentru felicitari.
Stiu prin ce treci.Eu trec prin asta - imbracatul si scosul afara si plinsul impreuna- aproape zilnic. Citeodata simt ca NU MAI POT si-mi vine sa-i las acolo si sa plec de acasa dar imi revin, pling de mi se rupe sufletul de durere si de mila de ei ca nu ma pot imparti cum ar trebui si merg mai departe. Dar nu cresc ei? Sa vezi atunci ce mindre vom mai fi! Lasa c-o fi bine si pentru noi, nu-i asa Ella?
Hai ca trece. Daca ti-e greu, gindeste-te ca in Noiembrie tre sa ma mut la 70km de aici, cu un camion superincarcat, singura(cu sotul) si cu 2 copii mici, afara frig si zapada, etc. Asta o sa te faca sa te simti mai bine

Mergi la inceput

Katink, multumesc mult de urare insa mama nu va fi aici decit la impachetat, ceea ce este foarte bine. Ma gindesc, ca la mutat ne va ajuta cumnatul sotului meu si inca vreo 2 baieti dar va fi jale la asezat in casa, ceea ce va trebui sa fac eu singurica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Kulta, mersi pentru incurajare! Simt ca imi plezneste capul! Am vrut sa fiu o mamica buna si sa le ofer ceea ce eu nu am avut. Cu tot greul cu cea mica am vrut sa o duc la dans sa se dezvolte armonios, sa fie cu copii ... si asa eram de fericita cand o vedeam cum danseaza cu umbreluta! Poate va trece ziua de azi si maine imi voi putea intra in normal ca nu am incotro. Acum mi-a picat si o lucrare pe care trebuie sa o termin repede! Cand? Cum?

Sa ai bafta cu casuta! sa-ti aduca numai fericire si bucurii!

Ella2000 si printesele ( Paula si Iulia )

Mergi la inceput