Bebelusi de iulie-august 2005 (14)
Raspunsuri - Pagina 2
ankak spune:
Cipcipcip, Matei nu se prea constipa, nu stiu daca e de la dozajul laptelui...da' intre mese ii mai dau si ceai de tei si se mai dilueaza...
Acusor Si la Teo la fel, ca sint nascuti in aceeasi zi
Monica, imi pare rau pentru voi ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Poate totusi nu e cazul
Gata cu discutiile ca s-a trezit minunea! Trebuie sa manince , sa-i scimb scutecul si, cred ca mai are ceva de comentat de aseara Iar ramin in urma cu cititul, sper sa mai pot intra mai tirziu. Afara e asa de frumos ca o sa iesim la plimbare mai tirziu.
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
Ella2000 spune:
Monica, nu-mi gasesc cuvintele... sanatate multa sotzului tau! iar tie sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci prin asta!
Ella2000 si printesele ei: Paula si Iulia
Ella2000 spune:
Anis, ai observat sa o dreanjeze daca face la 2 zile? Paula a inceput tot la 2 zile dar nu o supara...in general o pun pe burtica mai mult decat inainte si ii face bine la burtik.
Katink, LA MULTI ANI! iti doresc sa fifi fericiti!
Kulta, am fost ocupata tare in ultimele zile, acu ma uit la pozici! am si eu poze dar calitatea lasa de dorit... dupa ce le-am descarcat am fost tare furioasa!
Ella2000 si printesele ei Paula si Iulia
ankak spune:
Katink, felicitari si La multi, multi ani! Intr-adevar trece tare repede timpul...
Laura, La multi ani mamei tale! Si voua la fel! Intr-adevar, dupa ce trecem si noi prin acestre momente apreciem mamele mai mult ca orice!
mamini, eu fac asa : fierb apa minerala plata mai multa ( 1,5-2 litri) si ii pun in termos. Opresc cit imi trebuie pentru masa , eventual racesc apa intr-un alt vas mai mare ( pun apa in biberon si biberonul in cana ) Cind e fierbinte pun laptele praf si apoi racesc pina la temp. optima. Dureaza ceva, dar altfel nu ai cum... De obicei ii fac lapticul cu o juma' de ora inainte de masa ca sa aiba timp sa se raceasca singur. Seara ii faceam biberonul de lapte si il puneam la frigider pentru masa de dimineata dar dr. mi-a spus ca daca trec mai mult de 3 ore de cind l-am preparat nu-i tocmai sigur ca nu se dezvolta microbii chiar si la frigider. Asa ca ii fac lapticul chiar inainte de "administrare" Daca am ghinion si nu ma incadrez in timp cu "fabricatul" mai serveste suzeta.
Intre timp s-a cam innorat! Uf! Nu stiu daca mai iesim azi!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
corbioana spune:
Monica ma rog la Dumnezeu pt sanatatea sotului tau si pentru tine sa fii tare sunt sigura ca va avea grija de voi si puiul vostru si veti toti bine!
Adriana LA MULTI ANI lui AIDAN !!!!!!!! sa creasca mare si sanatos!!!
Azi am fost si noi la vaccinul de 4 luni chiar de ziua lui a plans putin saracutul nu cand i-a bagat acul ci cand a introdus serul. Dar a trecut repede. Speram sa scapam cu bine diseara fara reactii adverse doamne ajuta!! ca asearav tare a mai fost agitat si s-a foit toata noaptea!
Avem la 4 luni 7,700 kg si 68,5 cm. Baiat mare are mama!
Va puam ca iesim la plimbarica e soare si frumos sa nu ratam nimic.
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
MONAI spune:
Salutari, gagici!
Emaaimee, bine-ai revenit . Ce mai face Bibi?
Anis, si Sara a avut o perioada cand facea kk la 2 zile. Vei vedea ca poate va reveni la bunul obicei de-a te ferici macar o data pe zi.
Cum va spuneam am vorbit ieri cu pediatra despre faptul ca Sara a luat tare mult in greutate de la nastere (4.200 kg in 3 luni jumate), dar a si crescut mult-14 cm. Probabil ca seamana cu sotul care este inalt. Mi-a spus ca atata timp cat e hranita doar cu lapte de la san poate lua oricat in greutate, nu este nimic rau in asta.
Despre problemele endocrinologice de care pomenea Anis, aestea pot aparea la copii obezi hraniti artificial si aceste probleme sunt, de obicei, asociate cu retard psiho-motor, ceea ce nu se pune problema la nimeni de aici, multumim lui Dumnezeu pentru asta.
Apoi faptul ca vrea sa se ridice in fundulet nu este ingrijorator, avand in vedere ca ea arata ca un copilash de 5-6 luni. Eu trebuie sa fac cu ea in continuare exercitiile care o stimuleaza si sa o pun cat mai mult pe burica pentru ca sa-si intareasca muschii spatelui. A remarcat ca-si tine foarte bine capul, are o pozitie corecta in raport cu corpul. Asa ca Oana C, se pare ca suntem in aceeasi oala.
Referitor la fontanela, faptul ca e mica nu inseamna mare lucru deocamdata, dar trebuie tinuta sub observatie. Vom lua Vigantol o zi da, una ba si vom merge la controale periodice. Deocamdata nu se pune problema de rahitism, de asemenea copii hraniti la san au o mai buna fixare a vitaminei D.
Am mai vorbit despre hrana, dar asta v-am zis deja. A fost tare incantata de cat de vorbareata e Sara si cum s-a lasat ea consultata fara sa faca scandal.
Asa de bine-mi prinde mie sa ma duc cu fata la control, prind aripi cand stiu ca totul e OK cu ea si ca evolueaza bine. Pediatra mea este foarte capabila, facea parte din cateva grupuri de cercetatori, plus ca se instruieste foarte mult si e si foarte tanara. Avem mare noroc c-o avem in oras si abia acum incepe sa fie cunoscuta, deci suntem avantajati ca ne-a fost recomandata.
Acum va pup, ne pregatim sa iesim la plimbare.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
emaaimee spune:
Monica-ii doresc din tot sufletul sanatate sotului tau.
Oana-multumesc ca mi-ai simtit lipsa
V-am citit asa pe sarite pt ca a-ti scris mult!
Irina-iti multumesc mult ca ai mai transmis fetelor urari si vesti de la mine.
Multumesc de urari de welcome back.
Fetei nu prea i-a priit acasa,iar mie nu mi-a placut deloc.Am doar familia acolo si atat.Scuze fetele care stau in Romania,dar m-am obosnuit tare aici fara nervi si bataie de cap.
Am plans de fericire cand am ajuns aiaci si acum sunt f vesela cu toate ca nu are cine sa ma ajute si sunt cu bagajele in mijlocul casei si am o groaza de treaba de facut.
Biba doarme acum si ii place la nebunie ca am ajuns acasa e tare linistita sa nu o deochi,scumpica mea dulce si ubita.Nu trebuia eu sa merg in Ro si sa stau atat.
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
mamini spune:
Monica, Doamne ajuta! iti dorim sa fii puternica pt sotul tau si pt Mihnea, o sa iesiti voi si din asta!
MonaI, mi-ar place tare mult sa ne cunoastem, poate ne intilnim half-way la vara...
Anka, Irina,Oana multumim de raspunsuri.
Emaaimee, bine ai revenit! asteptam sa ne povestesti cum a fost acasa si mai ales ce face Bibi!
la multe luni bebicilor care au implinit 4 luni si 3 luni!
Boga, multumesc, sper sa se linisteasca si Veve, cred ca dupa botez va fi mai bine...
am senzatia ca am uitat pe cineva, daca e asa, imi cer scuze. va pup, incerc sa o scot la plimbare.
M
emaaimee spune:
Multumesc Mona,Katink si Mamini!
Katink-la mullti ani!
mamini-felicitari pt casa noua sa o stapaniti sanatosi.Cat despre poveshti de acasa ar trebui sa-mi public memoriile sub titilul:Taramul disperarii.Pt ca la disperare am ajuns iar din cauza lipsei de respect crasa a romanului,a birocratiei,a mentalitatii comuniste inca din pacate si egoiste a romanul,a nesimtirii.Ma scuzati fetele,nu doresc sa va jignesc,simt nevoia sa mentionez asta inca o data,dar sunt tare dezamagita.Mai ales acum cand am un bb.Totul se amplifica.
Mi se frange inima pt ca e tara mea,of de ce?In mod sigur ca e si lipsa banului care ne face mai rai,fir-ar sa fie ca nu iti mai arde de nimic atunci cand nu reusesti sa iti dramiesti superputinul pe care de abia il ai.
Va voi povesti poate cand voi avea timp din peripetiile mele!
Oricum voi sunteti alinarea mea,ma bucur ca nu totul e pierdut acasa si mai sunt si pesoane normale si carora le pasa in general vorbind-ma refer la fetele din Romania.
Si inca o data va spun ca ma bucur ca v-am descoperit pe toate pe acest site
mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos
KULTA spune:
MONAI, Denisam, andre_ea, caterina71, blackpanterro, Irinuca mamei, OanaC, Ella2000, va multumim pentru aprecierile la adresa lui Sebisor. E dulcic flacaul mamei, nu? Tare-s mindra.
Katink, La multi ani cu sanatate si scuza-ma pentru intirziere.
Corbioana, ce puiut mare ai! Sa fiti sanatosi. si pupici.
Mai fetelor, tot la voi e speranta.
Nu mai stiu ce sa fac cu Sebi: noaptea mai doarme, se mai foieste, dar ziua.......E JAAAALEEEEEEEEE, cind nu doarme, nu sta nici o secunda in bouncer fara sa plinga. Oare e din cauza de colici sau DIN CAUZA DE MOFTURI. Cum il iau in brate, cum nu mai are nik, nu mai plinge, nu mai miriie. Cum il pun jos, parca-l pun in foc. Nu mai stiu ce sa fac.Ieri l-am lasat sa plinga si a plins 6 minute dupa care a stat si s-a uitat la jucarii vreo 25minute si iar a inceput si bineinteles ca l-am luat iar in brate.
Acum, a plins vreo 5 minute, a stat vreo 10 si acum iar plinge. N-am de gind sa-l iau in brate iar pt ca papat e, dormit e, schimbat e, mingiiat e, asa ca....mai astept.
Voua vi s-a intimplat?
Pupici si sanatate.