Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 5
ellen spune:
Daisy, hehe pai nu are fata gusturi rele...cu un mulatru, ohoho ce barbat o sa iasa ala
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
herra spune:
quote:
Originally posted by ellen
Daisy, hehe pai nu are fata gusturi rele...cu un mulatru, ohoho ce barbat o sa iasa ala
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ellen spune:
Ce mai fac balantucile?
Noi suntem tot cu probleme cu somnul. Ma chinui o gramada sa o adorm, dar asta e, poate o sa adoarma si ea mai repede cand o sa mai creasca.
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Bine v-am regasit! Ce mai faceti? Cu ce va mai laudati balantele? Hai sa ma laud eu,nu? In primul rand , nu doarme invelit sub nici o forma, in al doilea rand, ne cam deranjeaza noaptea! Se trezeste de cateva ori plangand si nu-i intram in voie cu nimic! Mai nou, vrea sa si plece din camera, sa se duca in camera cu jucarii si adoarme acolo pe mocheta. De ce nu vrea sa doarma in camera lui sa ne lase si pe noi sa dormim linistiti????Pe bune, n-am mai avut un somn linistit, nici nu mai stiu de cand.In rest...nebunii cat cuprinde, tipete, istericale( in special cand nu-i facem pe plac!), vorbeste o gramada sa intelegem si o gramada pe limba lui, ne imbratiseaza tot timpul si ne spune I LOVE YOU, si cate si mai cate. Nici nu-mi mai vin acum in minte! Ma grabesc sa va scriu acum cat doarme ca daca se trezeste...s-a dus linistea!
ellen spune:
Lory, hehe ce scumpic mic. Ce frumos ca va spune "I Love You!". Off, cat despre somn, te inteleg perfect ca si eu am cam aceleasi probleme. Dar nu poti sa ii pui patutul acolo in camera cu jucarii?... macar nu se mai deplaseaza pana la ele.
herra spune:
salutari!
WE placut la toate balantucile si la mamicile lor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
Lory_k spune:
'NEATA MAMICILOR! Ce mai faceti? Balantele ce fac? Sunt cuminti? Eu am dormit ceva mai bine, multumesc lui D-zeu.Nici la ora asta nu s-a trezit Alinutul meu este deja 10:14 si m-am apucat sa va scriu repede cat mai este liniste in casa.Va pregatiti de Mos Nicolae? Eu abia astept sa vad cum reactioneaza Alin! Cu ce va ocupati astazi? La noi ploua si e cam racoare asa ca vom sta in casa pana mai pe seara cand na va scoate sotiorul meu in lume. Va pup pe toate si pe toti, va doresc o duminica placuta si sa auzim numai de bine!
Lucia_B spune:
buna scumpilor
noi suntem deja bine. zic deja doarece am fost putin bolnavioare. a racit tati si dupa el si noi. ne-a curs nasucul, stranutam si mai tuseam, ne bucuram ca nu facusem febra. am fost la controlul de 2 luni si suntem mari, avem 5.560kg si 58cm. ne-au pus si vaccinurile si ne laudam ca nu am avut reactii adverse. iaka astea-s pe la noi :)
va dorim o duminica frumoasa si numai bine
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
ce mari suntem
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
vio_reurean spune:
salut tuturor,
si eu am o balanta!e un baietzel mic de 1 luna si 3 saptamani si il cheama Andrei.
Vio