Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 4
ellen spune:
Mihaela, ma bucur ca ti-a placut cheliuta mea mica
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ellen spune:
Ce mai fac micutele balantuci? Sunt bine, sanatoase?
Noi suntem bine si abia asteptam sa vina sarbatorile de iarna.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
herra spune:
Ellen, cum ati tuns-o?
cu masina? ca ma bate si pe mine gandul...
oricum, ii sta foarte bine!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
ellen spune:
Herra, multumim mult. Am tuns-o prima data cu masina, da, cu ce aveam mai scurt in dotarea masinii, adica 0,5. Iar a doua seara am ras-o cu lama. In seara asta tre sa mai luam o rezerva de lama si sa o radem iar.
Succes la tuns si sa ne arati poze cu Vladut tunsulica.
herra spune:
ei, la noi mai dureaza putin; pana imi trimite mama masina (au ei la Piatra), pana ma hotarasc la lungime (inclin spre un 1).
si nu cred ca m-as descurca cu lama, ca nu prea sta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61953" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
Daisy spune:
Eu am tuns-o pe Andre cheala la 1 an. Cu Bic-ul. Timp de o luna am ras-o saptamanal. Parul s-a indesit dar firul e inca fragil si subtirel. Oricum eu ii aplic acum un tratament capilar cu gaz si macerat de usturoi si sper sa i-l fac mai viguros.
Aprops, am pus pozele de la ziua ei in album.
Va pup si pe mamici si pe balantele alea mici,
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca
ellen spune:
Daisy, si mie mi-a zis cineva acum sa-i pun o masca de usturoi....dar chiar nu am indraznit. Cred ca miroase de iti muta nasul din loc.
Aseara am mai ras-o inca o data si a chiar am reusit foarte repede. Nu este asa interesata de ce ii facem noi. Mai interesata este sa se joace cu cate ceva. Iar daca ii dau telefonul in mana, pot sa fac ce vreau cu ea ca e foarte atrasa de el, sa-l inchida si sa-l deschida.
Herra, sa stii ca si eu am fost foarte stresata ca nu o sa vrea sa stea ca o sa fie interesata de aparat, dar nu a fost asa. Cu aparatul de tuns am terminat in max. 5 min. si se uita foarte interesata la parul care cadea .
Lucia_B spune:
buna mamicute
ne primiti si pe noi in gasca?
suntem o balanta nou-nouta, din cite vad, nu e nimeni, inca, prin rindurile voastre din 2005.
-------------------------------
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
Tot ce se intimpla, se intimpla spre bine.
ellen spune:
Lucia_B, bine ati venit printre noi.
V-am trecut in listuta.
Sa va traiasca micuta, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii. Tare frumoasa este. Te asteptam sa ne povestesti mai multe despre voi.
Bebelina mea si-a facut prieten in parc. E un baietel mai marisor putin decat ea ca cum o vede cum vine si o pupa.
Mai avem si un masea care a inceput sa sparga (doar pe o parte e iesita) si alte 3 masele umflate si un dintisor umflat.
Daisy spune:
Ellen, zi merci ca vine el si o pupa, a mea il pupa ea pe el...si n-ar fi nimic, dar "cuscru" e de prin insule si e cam negru, adica ce zic eu cam..., e negru de-a binelea, noroc cu maica-sa, canadianca blonda, de a iesit micul Dante, ciocolata cu lapte:))
Asa ca dragostea nu cunoaste varste dar nici "culoare"!
Cea care spera
http://community.webshots.com/user/andreeabianca