Copilasi Balante (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

Mii de scuze pentru intarziere!

MIHAELA, LA MULTI ANI!!!Multa sanatate si tot ce-ti doresti!
Ce mai faceti mamicilor? Ati reusit sa va obisnuiti balantele sa doarma singure? Eu am avut asa momente pot sa zic dar prea putine! Il culcam singur in camera lui,dar peste noapte se trezea si ne dadea si noua desteptarea! Tot timpul trebuia sa-l iau de-acolo si sa-l pun langa noi,asa ca am renuntat in special acum ca s-a mai racorit si nu sta invelit deloc.Asa ca toata noaptea stau de planton sa-mi invelesc feciorul, si dimineata sunt rupta de oboseala! Si uite asa incepe o noua zi...si tot inainte!Nu conteaza decat ca el sa fie sanatos! VA PUP!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lory, eu nu am reusit sa o fac sa adoarma singura ca de dormit singura nici nu pot sa incerc ca nu am decat 2 camere.

Ce mai fac balantucile?

Eu sunt bucuroasa ca a inceput Alexuta mea sa se ridice singurica de jos. Pana acum daca se aseza jos trebuia sa ma duc eu sa ii dau mana sa se ridice sau se deplasa ea in patru labe pana intr-un punct unde se putea agata de ceva....dar acum se ridica singurica. Am fata mare ce sa mai.

Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si balantuca mea pana acum o sapt nu se ridica singura, a trebuit sa ii arat eu cum trebuie sa procedeze si s-a prins repede.
Lory si eu trebuia sa stau de paza sa o invelesc noaptea, dar mi-am dat seama ca am un portbebe(sau cum s-o chema)gen sac de dormit. O pun seara in acel sac de dormit si pana dimineata nu se dezveleste.Rar cand o gasesc dezvelita.
In rest la noi mai nimic nou...

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

MIHAELA, e bine ca sta !Si noi i-am cumparat si e gen paturica pufoasa,nici sa nu-l vada! Tipa de zici ca-l tai asa ca n-am sanse! Pe bune ,va invidiez ca aveti asa copii cuminti!

Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

am si eu un sac de dormit, sus e gen maieu; l-am luat de la un magazin TCM, dar e foarte lung; si cum Vlad are obiceiul sa se mai ridice in genunchi sau in picioare pana adoarme, sigur s-ar impiedica si ar da cu capul de patut.

care patut e lipit de al nostru, in partea mea, of course, dar macar sta acolo toata noaptea!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

La mine nu se mai ridica dupa ce o bag in sacul de dormit, cel mult se mai uita la tv , oricum dupa ce o pun la locul ei sa doarma in cel mult 10 min sforaie.
Lory da' de unde copil asa de cuminte, intr-adevar la capitolul somn e pe primul loc, in schimb la capitolul mancare e de jale, sa ma vezi cum fug dupa ea si ea de mine, desene animate nu alta.
la bebici

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Offf ce noapte agitata am avut, toata noptea Amalia mea s-a zvarcolit si a plans .Si problema cea mai mare e ca nu imi dau seama din ce cauza .Ori ca ii dau caninii(nu ma lasa sa ma uit in gura ei nici moarta), ori ca o "paste vre-o raceala".Si din cauza ca se intorcea non-stop a trebuit sa o las dezvelita ca plangea daca vedea ca nu se poate intoarce usor, si uite asa dimineata s-a trezit mucoasa.Copii astia, ce rau e ca nu pot sa vorbeasca, sa spuna ce ii doare.

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI

Mergi la inceput

Eu am incercat o singura data sacul de dormit si cand am vazut dimineata ca transpirase toata, am zis ca nu-l mai incerc. Si nu era imbracata mai gros decat de obicei, nu era mai cald in camare decat de obicei, dar ea era uda fleasca.

Mihaela, tinem pumnii sa iasa odata caninii aia ca sa nu o mai chinuie.

Eu am tuns bebelina si acum avem un baietel in casa E haioasa foc.
In weekend-ul asta i-am luat si din mot si a ales Mouse-ul pe care nu l-a mai dat jos din mana....chiar a adormit cu el in seara aia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti o balantuca chelioasa, click aici

Mergi la inceput

Ellenchiar ca e haioasa foc,pe cheliuta

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput