Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 2
ellen spune:
Daisy, am vazut pozele cu fumoasa balantuca
Elena & Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA!
ellen spune:
Lory, aouleu pai dupa cate povestesti tu e cam nasol ce ne asteapta.
Eu una nu am mai rezistat si in ultimele 2 zile am adormit-o langa mine in pat....dar cel putin a adormit, nu cum era inainte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
mihaela amalia spune:
Aoleu Ellen si Lory....nu stiu cum de mai puteti...Si Amaliuta mea e zilele aste f agitata si plange din nimic asa deodata...tind sa dau vina pe faptul ca urmeaza sa ii iasa canini. aseara am vrut sa vad daca se simte ceva si cand i-am bagat degetul meu in gura a strans cu toata puterea ei...si se vedea ca o mananca gingia,mititica..In schimb cand e vorba de somn adoarme repede si doarme bine, nu am(are) probleme cu dormitul si ziua si noaptea.In schimb singura problema e ca adoarme devreme seara si se trezeste devreme dimineata.Adoarme cam pe le 9 si la 7 dimineata e deja treaza si ne da si noua desteptarea...
Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
liliac1 spune:
Daisy Frumoasa fata aveti, mai!! Sa va traiasca!
Cat despre dormit in pat cu noi..hmmmmm...suferim de aceeasi problema!! Si acum la 2 ani si ceva tot cu noi serveste mandra nanitza. Cel mai fain e ca sufera de caldura si la cele 14-15 grade cate erau in casa inainte de a ne da caldura, don'shoara scotea cracaneii afara de ma lua pe mine cu rece!! ca sa nu mai comentez fazele cand doarme de-a latul pe pernele noastre, adica cu capul pe mine si cu picioarele in gura la tat-su! Ma trezesc noaptea cu cate-una-n cap iar cel mai fericit e tat-su ca mandra isi lasa picioarele sa cada dupa ce le scoate din invelitoare. I-am facut si sac de dormit dar e mai aiurea, ca nu-i place dom'le matrialul. Pretentioasa fata mai am! Dar...o astept sa creasca!
Va pupilesc
Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani
poze Andra Ghiberdica
ellen spune:
Hmmm, cel putin eu dupa ce adoarme la noi in pat o iau si o mut in patutul ei....dar presupun ca nu o sa mai tina mult figura asta.
mihaela amalia spune:
Ellen de ce spui ca nu o sa mai tina figura?Adica nu va mai dormi in patut la ea?Daca am inteles eu gresit, scuze.
Eu asa am invatat-o sa doarma in patut la ea.Cei drept faza asta cu dormitul in pat la noi a fost cat timp am alaptat-o.Si nu dormea toata noaptea, ci doar cat manca si dupa ce adormea o puneam in pat la ea, ca eu nu puteam sa adorm.Dupa aia (ca si acum )ii dadeam biberonul(in patut la ea) si ieseam din camera.Si adoarme singura.
Am vrut sa o adorm acum vre-o 3 seri in pat la mine.Mama,mama,ce scandal a iesit.Cum am pus-o in patut, in 5 minute sforaia.
Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri
"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL
ellen spune:
La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor de azi. multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
Mihaela, eu nu am nici o sansa sa o adorm in patut, decat plangand. Cum o pun in patut, cum incepe sa urle. Si cred ca nu o sa mai tina mult figura pentru ca sigur in curand o sa vrea sa doarma doar in pat cu noi...dar eu tot mai sper ca o sa fie bine
Faza este ca si noaptea daca se trezeste, tot numai in pat la noi adoarme.
mihaela amalia spune:
Multam' frumos de urari Ellen.Eu zic sa nu te descurajezi si sa o pui in continuare in patut la ea.Pentru ca, cu timpul va vedea ca tot in patut se trezeste si va deveni o obisnuinta sa se trezeasca acolo si mai ales sa doarma.Daca vei renunta incetul cu incetul ea va simti ca ii vei face pe plac si te vei trezi ca nu mai scapi de ea din patul tau.Parerea mea.
Eu deja ma gandesc la o "strategie" sa o mut in camera la ea.
Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
ellen spune:
Mihaela, offf tare as vrea si eu sa pot sa o mut in camera ei dar nu am decat 2 camere si nu prea am unde sa o culc singurica.
Cat despre mutat in patut, eu o mut de fiecare data dar e asa de mult timp si parca incep sa-mi pierd speranta ca o sa doarma acolo macar 1 singura noapte cap-coada ...dar inca nu renunt, mai incerc, mai incerc