Copilasi Balante (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Sanatate multa tuturor balantzucilor.
Vio, si noi tot balanta, de i an si 2 luni (7 octombire 2004) si tot Andrei (Alexandru Andrei).
Si noi ne laudam cu multe prostioare, dintisori avem 10 si 4 masele,
de raceala inca nu am dat in acest sezon, speram sa ne ocoleasca, numai de asta mai avem nevoie la diabet.....

In rest sanatate multa si succes la nebunii .............

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Neata si de la noi!
Facuram o pauza mai lunga dar ma bucur sa va gasesc tot aici
Balanta mea e tare dezechilibrata zilele astea si parintii ei pe langa ea. Ma refer la somnul total aiurea. Noaptea trecuta si ieri de ex n-a dormit in total nici 5 ore adunate si acum doarme de aseara, si e 10 jumate'. PLus istericalele. Are o personalitate tare puternica maimuta mea.
Cat despre prietenii din parc de care povestiti si voi, ati uitat ca balantucile au o carisma irezistibila? Cum sa nu-i iubesti cand sunt atat de smecheri in a se face placuti? Noi folosim pupicii si imbratisarile si chiar ne merge in a obtine ce vrem... in afara de mami adik subsemnata care nu se lasa amagita defel . Si se vede ca doar de mine asculta... ai vostri copii sunt ascultatori?
Cu adormitul.. cum o pun in pat si pica de somn (dar nu recunoaste) - pac pe burta si jos din pat. Si jucariile sunt in aceeasi camera.. dar nu sunt toate-n pat cu ea! Asa ca dureaza muuult pana le trece pe toate-n revista, strigam la "ham" sa fie cuminte, cantam putin, ne gadilam, ne jucam.. si dupa vreo 45 min adormim
Acum ..va dorim dintisori multi si masele nedureroase celor in cauza, iar mamicilor muuuuulta rabdare si indurare fata de mesajul meu kilometric.
Va pupacesc mult de tot!!!!! Mai ales bebicii proaspeti Laurasu' grasun si Andreiutzu' mic !

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

vio_reurean, bine ati venit printre balantuci. Pls zi-mi si ziua exacta ca sa va trecem in listuta.

Ana_miti, bine ati revenit ca voi sunteti de mult trecuti pe lista balantucilor.

Andora, bine ati revenit si voi. Iar in legatura cu carisma irezistibila, ai perfecta dreptate.
A mea bebelina este super alintata si bineinteles ca nu este deloc ascultatoare. Mi-a scos peri albi zilele astea dar e atat de scumpica de ma topesc toata numai cat se uita la mine

Lucia_B, bine ca v-a mai trecut raceala. Multa sanatate.

Noi am apaucat sa facem vaccinul antirujeolic si speram sa nu facem nici o reactie adversa.

Mergi la inceput

La Multi Ani! tuturor Nicoletelor si Niculailor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Rusine noua ca v-am neglijat...Ce va mai fac balantucile???a mea e foarte mofturoasa ca nu ii mai iese odata caninii aia.Offf.
In rest cam totul e OK (in afara de vesnicele alintaturi).Azi speram sa fie la fel de frumos ca si ieri si vrem sa pertrecem cat mai mult timp pe afara si mai ales prin oras sa mai cautam si alti bb-ei sa ne jucam.

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Ce mai fac micutile balantuci?

Lucia, ce mai face Lauras? Sunteti mai bine?

Ana_miti, pupam tare Alexutul . Sper ca sunteti bine. Daca mai ai ceva timp poate ne mai scrii si noua macar asa putin printre picaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Buna, Vrem sa intram si noi in clubul vostru.

Marina, balanta din 03 octombrie 2004 si Sanziana, mama Marinei, balanta din 17 octombrie 1972. Se pune si ascendentul ? Scorpion amandoua.

Credeam ca numai eu nu dorm noaptea cu copil peste un an, dar m-am linistit. Adica mai degraba nelinistit daca e sa ma iau dupa marturiile voastre. Eu stiu ca dormeam de rupeam si bebelus si dupa. O fi ceva cu balantele – maimuta ?

Se spune fie ca balanta e o fire echilibrata, fie ca dimpotriva, nu reuseste sa se echilibreze si e cand asa, cand asa. Voi ce credeti, ca eu una inca nu am reusit sa ma lamuresc.

Spor la somn tuturor so odihna de sarbatori ( credeti ca e posibil?).

Mergi la inceput

Mihaela, offf multi micutei balantuci si sa ii iasa mai repede caninii aia.

Sanziana72, bine ati venit printre balantuci. V-am trecut in listuta

Eu habar n-am cat de echilibrata sau nu e balantuca mea, dar clar ca mi-as dori sa fie echilibrata . Nu prea cunosc nici prea multe persoane balante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mihaela, bafta la canini!
Ellen, asa e, si mie de la 15 pana acum vreo 30min mi-a facut nervii trandari la cate crize de personalitate mi-a facut ! Insa cand iti zambeste privindu-te in ochi si te mai si imbratiseaza... uiti...
Sanziana, bun venit si te asteptam si la Clubul scutecelor, la "The best of sept-oct 2004" sa vezi acolo sporovaiala Cat despre echilibrul balantucilor, singura chestie care-mi vine-n minte ca viabila este ca el exista - in sensul ca niciodata dupa o perioada de zambete si joaca si cumintenie nu uita sa compenseze cu o serie de tipete si nervisori
Ma duc la incalzit papa de bebe urlator...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Fetele, timpul meu este foarte pretios....printre o masa, un schimbat de scutece....si multe alte activitati de genul asta si NU NUMAI( insulina, calculat hidratii de carbon din alimente, luat glicemia, supravegheat somnicul la bb), mai arunc si eu cate o privire de ansamblu pe forum
Intru la pagina de umanitare si vad ce au mai scris fetele, daca cineva mai afla ceva sau poate sa ma ajute.....

Este foarte greu.....
spuneam cu ceva timp in urma , mai exact acum 2 saptamani ca am schimbat tratamentul. Nu are rost sa va mai spun ce tip de insulina , ce efect are....cert este ca inca mai cautam doza optima pentru Alex.

Nu mai mult decat azi la ora 16.00 s facut o hipoglicemie de 32, urmata de o hiperglicemie de 410.

Valori anomarmale...dar asata este diabetul.
BAlanta mea este o nebunatica...toata ziua alearga prin acasa, scoate haine din sifonier, imi baga servetelele sub salteaua la pat( a gasit un coltisor si tot indeasa).
A incepu sa spuna grupuri de litere...are 10 dinti, 4 masele, 13 kg si vreo 80 cm

Cam atat, m-am laudat destul.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

ana-maria si Alexandru Andrei(7 oct.2004)http://www.cat.pscomp.ro/yap/

Mergi la inceput