Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela amalia spune:
Bine ati venit, Ioana si La multi ani!!! pentru ziua de sambata....
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
hehehe..... sa vedeti eu cum sparg acum tacerea cu o super veste.. daca ma lasa Pufy....
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mihaela amalia spune:
Spune, spune, spune..........
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
ellen spune:
Salutare fetelor.
Sper ca nu ne-ati uitat si ne iertati pentru ca nu am mai intrat pe aici.
Eu de la inceputul anului mi-am schimbat locul de munca si se cunoaste...nu mai am timp mai deloc sa intru pe DC. O sa mai incerc sa mai intru din cand in cand seara de acasa, asta in cazul in care ma lasa Alexuta.
Pufymic, bine ati venit printre balantuci si mii de scuze ca nu am fost prezenta ca sa fac primirile . O sa va trec imediat si pe voi in listuta.
Mihaela, offf tare rau imi pare ca nu beneficiezi de CIC.
Eu trebuie sa ma duc sa-mi fac si eu dosarul ala pentru stimulent, dar habar n-am unde trebuie sa ma duc.
Noi suntem bine, mai ales acum de cand a venit si tati acasa din plimbarile lui.
Va pup si sper sa mai reusesc si maine sa intru daca ma lasa motata.
mihaela amalia spune:
Numai absente, absente, absente..........
Site Amalia
andora spune:
Ellen bun revenit! Bafta la dosarelul cu stimulentu', vezi ca pe la legislative zice ce si cum...
Mihaela mama... am uitat de veste... avem o balantuca in burtica hihihi.. in burticuta lui Pufyyyy
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
mihaela amalia spune:
Site Amalia
ellen spune:
Offf, ca nu am reusit sa ma tin de cuvant si sa mai intru pe DC. Abia azi am mai avut ceva timp si iata ca am intrat sa vad ce mai fac balantucile.
Balantuca mea e binisor. A facut saptamana trecuta putin rosu in gat dar azi am terminat tratamentul si sper sa nu mai faca febra. In rest suntem bine si facem numai nazbatii cat e ziulica de mare. Incepem sa ne intelegem din ce in ce mai bine dar de vorbit mai putintel. Nu avem un vocabular prea mare dar e bine ca ne intelegem.
Balantucile voastre ce mai fac?
Andora, offf ca am si uitat de stimulentul ala. Bine ca mi-ai adus aminte. Sper sa reusesc sa fac si dosarul ala.
Va pupic dulce
herra spune:
buna seara!
fac o scurta pauza de ca sa trec sa va salut!
noi suntem binisor, asteptam sa mai prindem cate o zi de iesit pe-afara; ne luptam de ceva timp cu o candidoza intestinala, care ii provoaca lui Vlad scaune cam dese si cam moi.
a, si era sa uit stirea de ultima ora: s-a intarcat copilu', dupa un an si patru luni de alaptat victorios!
chiar sambata merg la o petrecere sa ma premiez!
Mihaela, imi pare rau de faza cu CAS-ul, poate daca descopereai DC mai devreme...
seara buna, acum chiar ma duc la , daca a reusit sotul sa-l adoarma pe Vlad, ca in ultimele doua seri ne-a cam adormit el pe noi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!