Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 11
mihaela amalia spune:
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
LA MULTI ANI
SARBATORITILOR DE SF. ION!!!!!!
Mihaela esti mortala
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by andora
LA MULTI ANI
SARBATORITILOR DE SF. ION!!!!!!
Mihaela esti mortala
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Hihihihi se pare ca a inceput sa se trezeasca lumea p'acilea.
Mersi Andora
Restul tot
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
andora spune:
Mihaela o sa ne acuze moderatorii ca dam mesaje p'acilea ca sa facem puncte... Ce facem dom'le inchidem subectu' ??? Aaaa, eu cred ca fetele umbla cu dosarul pt CIC.... ca eu n-am solutionat problema inca... voi cum stati? "Voi"=Mihaela+Amalia, desigur
mihaela amalia spune:
Eu una nu vad nici un ban....pentru ca in vara am terminat cursurile unei postliceale si in oct am nascut.Si faza cea mai nasoala e ca eu stiam ca trebuie sa fi lucrat "n" luni ca iei acei bani...ca atunci cand eram in luna a 8-a sa aflu ca puteam sa platesc eu CAS-ul sa pot beneficia de CIC
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
andora spune:
Aoleu Mihaela ce nasol... trebuie sa-ti fie tare greu asa... da, puteai sa platesti CAS-ul far a lucra, ma intreb de ce nu informeaza si asta ca lumea sa stie lumea..... imi pare rau
mihaela amalia spune:
Eeeeee asta e cand nu stii.....mai bine zis cand nu esti informata cum trebe'.....
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
pufymic spune:
Hello fetelor!
Ne primiti si pe noi??????
Mihaela imi pare rau de tine ca nu ai stiut de CAS!Offff!Asa merg toate in tara asta cu fundu-n sus!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:
Pufyyyyyyyy eu te primesc, da! da! da! Mai ales ca iti cunosc bazucu' voinicu'
pufymic spune:
Andora te si mersi de primire!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump