Copilasi Balante (2)
Raspunsuri - Pagina 10
andora spune:
Aoleu acum vazui cat am lipsit de aici.... si zic cu intarziere mare LA MULTI ANI!
DE CRACIUN SI DE SF STEFAN!!!
Ce mai faceti? Sunteti ocupate cu "devorarea" bucatelor si cadourilor? Ce urat suna... dar la noi asa e.... ne pregatim acum de Revelion..... noi 3 plus parintii mei.... cam aiurea...
Va pupic si snatate si voie buna tuturor!!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
UN AN NOU PERFECT[/i][/b]
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Lory_k spune:
SALUTARE LA TOATA LUMEA! Bine v-am regasit! Stiu ca sunteti foarte ocupate mamicilor, si eu sunt la fel asa ca ma grabesc sa va urez LA MULTI ANI 2006! Sa aveti parte de un An Nou cat mai bun, sanatate, impliniri si fericire alaturi de cei dragi voua!
andora spune:
LA MULTI ANI!
2006 SA FIE UN AN FARA TRISTETE, INSORIT SI PLIN DE BUCURII,
IMPLINIRI SI LINISTE SUFLETEASCA!
Va doresc ca toate Balantucile micute sa fie la fel de fermecatoare si sa va umple sufletul de bucurie!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
herra spune:
LA MULTI ANI, FRUMOSI SI BUNI, SA FIM SANATOASE SI NOI SI AI NOSTRI, SA NE BUCURAM DE FIECARE CLIPA DARUITA ALATURI DE ACESTE MINUNI NASCUTE IN ZODIA BALANTEI!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal
SARBATORI FERICITE SI LA MUUUUUUULTI ANI!!!
ellen spune:
La Multi Ani! 2006. Multa sanatate, fericire, multa liniste, veselie si impliniri in anul ce tocmai a sosit.
mihaela amalia spune:
La multi ani!!! pemtru noul an 2006
Am revenit si eu dupa un an....
Sper sa ma mai primiti si sa nu va fi suparat pe mine.Oricum de acuma gata cu pregatiri, musafiri si toate alea sunt si eu mai libera ca sa dau mai des pe aici sa vad ce va mai fac balantucile.Apropo un pentru pitici si bineinteles inca un si pentru voi pentru noul an.
www.icq.com/img/friendship/static/card_16961_rs.swf" target="_blank">LA MULTI ANI!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
mihaela amalia spune:
'Neataaaaaaaa.
Da' ce liniste pe aici, cred ca mai dormiti, hai ca va las, vb mai tarziu cand se trezeste toata lumea
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
sanziana72 spune:
Chiar ca e liniste!
Inseamna ca lumea s-a distrat, nu gluma.
Hai sa va dau o reteta care poate o sa va mai trezeasca:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65425
La multi ani!
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
mihaela amalia spune:
sssssssssssttttttttttttttttt
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou
mihaela amalia spune:
Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou