Copilasi Balante (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ellen pai va dorim muklta sanatate si bafta la stimulent!
Herra pup Vladutu' si pe mamica lui victorioasa!!!!!!!!! Sa va distrati bine la petrecere ca meritati!!!!!!!!!!]
Si a propos de adormit, si pe mine ma adoarme Uca-n fiecare seara.... are niscai mucisori, tuseste noaptea, inre st turuie toata ziua cand pe limba ei cand pe-a noastra, si e o speculanta si jumatate.
Hai ca va pup sa dau o raita pe DC

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Herra, felicitari pentru intarcat si multa sanatate micutului sa treceti repede de perioada kk-oasa.

Andora, multumim mult. Spre rusinea mea, de stimulentul ala nici acum nu am apucat sa ma interesez, dar tot sper ca o sa reusesc intr-o zi.

Noi suntem bine. A trecut si raceala asta cu toata ca la mine inca se mai simte ca am vocea schimbata.

Ce mai fac micutele balantuci?

Mergi la inceput

Ce mai fac balantucile? Nu mai scrieti nimic?

Noi suntem bine si neastamparate ca de obicei.

Pupici si sper sa mai aflam vesti noi despre balantuci.

Mergi la inceput

La Multi Ani!

Un 8 Martie calduros, plin de frumusete si zambet.

Sa fiti inconjurate de dragoste, sa fiti iubite, rasfatate, alintate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI si din partea mea!

balanta mea devine usor isterica, din pacate; tocmai s-a crizat ca nu l-am lasat sa-si bea samponul!
va rog, spuneti-mi ca e doar o faza!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 14 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Herra ce iti mai face balantuca????A trecut de faza cu samponul ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SITE AMALIA

Sa nu traim spunand ca nu se poate, trebuie sa ne pastram speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daisy spune:

Balantuca mea face circ cand ajungem in supermarket la casa de marcat...
Se agata de cate un/doua/sau mai multe produse (in functie de preferinta) si urla ca din gura de sarpe ca ea nu vrea sa il (le) dea "Lu' tanti sa maicheze". E "fermecatoare", ma si anunta din timp ca ea va face "chize" la casa!!! Ma simt si eu si tasu mai ceva ca niste infractori cand un intreg magazin se uita chioras la noi cum urla copilul si noi suntem vineti-albastri si nu putem decat sa incercam sa "comunicam" cu fata, ca aici, altceva nu poti sa-i faci, nici macar sa ridici tonul mai tare ca deja te-ai si trezit cu "lupi moralizatori, plini de sfaturi cum sa educi si sa cresti un copil".
O iau razna, singuri nu putem face cumparaturile saptamanale ca nu avem cu cine lasa copilul, barbatu-meu uita mai tot mereu cate ceva pe lista facuta de mine acasa (sau chiar lista) daca il trimit singur, iar eu nu conduc si tanand cont ca magazinele sunt la distante de 25 de minute de casa (mers cu masina) aceasta varianta este exclusa din start.
Asa ca ne ametim cu gandul ca saptamana viitoare poate va fi mai bine...
Inutil sa va mai spun ca deja ne cunosc si casierii, care cand ne vad se schimba la fata.
Aseara bietului baiat (casier), nu cred ca avea mai mult de 17 ani, incepusera sa-i tremure mainile pe cardul femeii dinaintea mea de la rand cand a vazut ca ne-am asezat cosul in fata casei lui de marcat...
Si in rest e atat de draguta, ce sa fac?
Mai are cineva asa probleme?

http://community.webshots.com/user/andreeabianca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Herra ce iti mai face balantuca????A trecut de faza cu samponul ...

pot spune ca da; incerc sa nu fac mare caz cand face cate o criza, ca sa nu tina minte si sa o repete...
totusi saptamana asta tot s-a mai suparat o data, ca nu l-am lasat sa ... manance chibrituri...si de ciuda a morfolit doar partea interioara a cutiei - ca i-am luat-o si pe aia de care se aprin betele!

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput

Daisy - ati incercat sa iesiti din magazin prin locuri diferite - tu cu fata si sotul cu cosul de cumparaturi?
sa-i spui ca aduceti ceva (portofelul) de la masina, si apoi platiti si iesiti cu cumparaturile...si pe drum sper masina sa-i atragi atentia cu altceva...

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank"> caietel de amintiri
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank"> jurnal de copil cuminte

Mergi la inceput