Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

A nascut Mirela Anca!!!
Am primit SMS de la Lavi. Zice ca se simte bine si ea si bb!
O sun pe Lavi pt mai multe amanunte!

Felicitari Mirela, sa fiti sanatosi si sa fiti in continuare o familie fericita toti 4!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Gravidutelor si mamicutelor, eu am fost la o singura eco 4d la medlife la dr. Chitescu.Am platit 2, 2 mil dar a meritat toti banii.Era cam pe la inceputul lunii sase si pana atunci facusem numai eco obisnuit si nu se vedea nimic.Oricum, dr. s-a purtat f. frumos, ne-a tinut vreo 20 min si am intrat de 2 ori, a doua oara ca sa imi vada si colul( m-a pus sa beau apa multa )Oricum, ne-a spus din prima ca este baiat!Si pentru ca eu eram toma necredinciosul si am intrebat daca este sigura ne-a facut vreo trei poze numai cu puta lui bebe.Asa ca orice speranta de-a mea de a avea fata( nu dati cu pietre) s-a dus.Am avut din prima clipa feelingul ca este baiat si pana atunci numai la masculin vorbisem de bb.Asa ca doar mi s-a confirmat doar!O sa fac o ultima eco tot la ea joia viitoare.Sper sa fie de bine!
Si in pret ne-a dat si un dvd de vreo 7 min cu bb sa ma uit la el cand mi-este dor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ooooaaaaa! Mirela

Bravo pt nasterea cu happy-end! .

Ce-au inceput sa "curga" bb-ii! Fetelor, nu va ia cu racori?

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mirela, din tot greul uite ca a ramas doar cel mai frumos lucru.
Multa bucurie sa-ti aduca si acest !
Sa-i spui cand va creste ca s-a nascut intr-o zi minunat de frumoasa de toamna.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Felicitari, Mirela! Sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, mancacios si vesel! Totul e bine cand se termina cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Alexandrina mi-a placut tare mult ce ai scris Mirelei. Foarte frumos si plin de sensibilitate.

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am sunat-o pe Lavi, care a tinut legatura cu Mirela, dar nu poate sa intre. are aprox 3050g si e bine. Mirela a avut probleme dupa operatie, din cauza anesteziei, nu putea sa respire. Acum i-a trecut si se simte bine, e la terapie intensiva. Ea a avut si data trecuta probleme de la anestezie, asa ca nu va speriati, fetelor cu cezariana!

Lavi nu se simte prea bine, are dureri mai de burta, in zona fostei operatii de cezariana. Nu stie daca va putea sa vina maine. O sa mearga si la dr sa vada ce-i cu ea.

Chiar ca la Mirela se aplica din plin "totul e bine cand se termina cu bine".

Eu vad ca am unele dureri de burto-spate, probabil de la tuseul vaginal. Dar si eu am fost de acord sa mi-l faca, asa ca asta e! Totusi n-as naste noaptea asa! As prefera dupa 39 s, dar acuma.... cu scorpioancele astea nu te pui!

Va pup. Lavi02 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

felicitari, mirela! sa-ti traiasca puiutzul! da' chiar c-au inceput sa curga bebelucii, ce fain, nu?

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (39fix)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Yohoooo, felicitari Mirela

quote:
Dar ce te faci, Bicule, cu persoanele care se "muleaza" perfect pe sistemul asta si chiar le place ca e asa...

Iti spui eu ce te faci. Te cari in State ca sa scapi de toata sleahta asta , iar in State te lupti cu alti dobitoci si alt sistem de kk, dar amabalat frumos, cu fundita
Ei, fac haz de necaz, ca ti-am zis ca si eu ma lupt aici cu functionari idioti, pe care ii gasesti peste tot in lume. Cred ca cel mai important este ne impunem noua sa fim calme, ca altfel o sa murim in curind de inima rea, fie ca sintem in RO sau in State.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

FELICITARI pentru bebei si mamici :)
eu momentan mor de somn, n-am intrat decat putin sa vad ce s-a mai intamplat in lipsa mea (ca am fost la munte - ultima "iesire" in formatia de doi). si sa va spun ca vin la intalneala. daca apar modificari de program, trimite-ti-mi si mie un sms.
da... si sa va zic pe scurt ce s-a intampalt la doftor:
bb mare, capu' mare, si bb lung - femur lung, lichid gramada, si nu da semne ca ar vrea sa vina pe lume - se pare ca-i place inauntru. col inchis, bazin nemodificat. si "nu putem sa vorbim acum despre nastere. mai vedem cat mai creste". mai merg si saptamana viitoare la control. asta e.
C & bbandrei 36++++, maine 37

Mergi la inceput