Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
anamari spune:
lavi02-multumesc de incurajari. si la Lia am fost dilatata din saptamana 36-dar doar 1.5 si am "rezistat" pana in saptamana 39
+...asa ca cu nitel noroc rezistam pana in saptamana 37...
mirela-felicitari!!!...
tania-eu as reclama-o pe tanti respectiva. la administratie, manager sau ce sef au acolo--si le-as spune ceva de genul, daca nu rezolvati problema ma duc la concurenta...pentru ca sunt sigura ca fiind o clinica particulara le pasa cum se comporta personalul cu pacientii...
sa nu credeti ca toate asistentele sau receptionistele de aici au o fire placuta din natura, dar exista anumite reguli de comportament, anumite limite...si daca la nivel de servicii de stat nu se poate face mare lucru, macar la nivel de servicii particulare se poate face ceva...zic eu.
monet- uite ca uitai ce vroiam sa-ti spun, dupa ce batui campii atata...daca nu mai poti si nu mai poti, fiind a doua sarcina, colul dilatat si saptamana 39 poti cere sa-ti fie indusa nasterea...
simina-aici nu-ti vor spune sexul copilului 100% chiar daca sunt siguri-le e frica de procese , cred eu...
ina-amr 4 zile?
anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-34 
poze de copii cuminti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut
Ina869 spune:
Bine ai venit pe lume Cristian Andrei, sa fii sanatos si sa-ti fericesti parintii!! 

Asteptam sa vii curind acasa Mirela! 
Ina si bebelusha somnoroasa 34+
Ina869 spune:
Anamri:
- amr servici:3 zile
- amr soacra :5 zile ( 1 Noiembrie
)
- amr bebe :habar nu am! ![]()
Pai tu cu o dilatatie in forta s-ar putea sa iti devansezi dn cu mult, nu? Poate chiar pe la inceputul lui decembrie![]()
Iti tin pumnii sa fie asa cum vrei tu!! 
Ina
Ina869 spune:
Aoleu! Am uitat!!! 
La multi ani tuturor Dumitrelor pentru astazi si maine!! 
multi 
Ina si bebelusha adormita 34+
Ina869 spune:
Bic mai ai citeva ore pina la miezul noptii si ai scapat...nu trebuie sa-i pui numele Dumitra..
+![]()
Ina
Morgano spune:
Mirela, sa-ti traiasca copilul si sa va bucurati de el!
Iar tie multa sanatate si putere!!! 
Mai fetelor, eu am asa emotii la fiecare nou copil de mi se face pielea de gaina. Zilnic vom afla de cate un nou bebe, si ma gandesc ca si al meu e asa aproape, sunt plina de fel de fel de emotii... de bucurie, de asteptare!
Monet, jur ca nu as avea curajul tau, cat oi fi eu de mare si tare, tu m-ai depasit din mers :) 
Bic, ai dreptate, birocratia tot aia e, doar ca imbraca diverse forme, care mai de care mai de kkt. Eu zilnic ma lovesc de acte de pe-afara tarii, si de ex consider ca romanii sunt fix-pix fata de francezi, de ex. Poate ca la voi e mai civilizat, mai frumos ambalat totul, insa eu zic ca-cam tot aia e 
Eu iar am dureri de bazin, dar m-am ambitionat si am facut o supa de gaina cu taietei (damn! am scapat o tona) si ciulama cu carnea ramasa. Si aseara am ars mancarea, nu stiu ce sunt asa zapacita, numai aiureli fac peste tot. Azi la birou atata am verificat o foaie matricola de m-au durut ochii, ca imi sareau randurile de sub nas de atenta ce eram.
Ripley, 37+Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Siminaf spune:
Iar am plins cind am primit pe e-mail vestea nasterii bebeului Mirelei! Bine ca acum sint cu bine amindoi!!!
Felicitari, Mirela!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
ancaloredana spune:
ripley,pe toata perioada bebele meu a stat si sta cu capul in jos si bine fixata.Asa mi-a spu si sapt. trecuta la control cae jos de tot ,de aia am si dureri si ma misc greu si posibil ca sa vina mai repede.Ufff ...eu nu am dureri de spate si nici semne ca ar fii mai devreme sorocul pe langa ca imi doresc enorm de mult sa imi tin bebele in brate si sa scap .Si eu fac treaba toata ziua prin casa dar nu exagerez cu ridicatu de greutati....sper sa nasc mai repede...
37+2
raluca.gabriela spune:
Iar am intrat sa trag cu ochiul la voi ca-s melancolica rau
. Anul trecut pe vremea asta aveam ditai burta si ma rugam sa iasa maimutica de acolo sa o vad. Pe 7 decembrie face un an
...
Nu stiu cine a pus pozitele alea 3D cu bebe dar sunt magistrale
...
Sa fiti sanatoase si rabdatoare pana la sfarsit, astept sa vad daca naste cineva in decembrie pe 7
.
POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta
anda77 spune:
mey, ce se intampla aici? v-ati pus pe nascut?
felicitari, mirela! sa fie sanatos si voios!
la alea 34 de saptamani ale mele n-ar trebui sa am nici o treaba, dar acuma m-a apucat frica, parca ma doare mijlocul altfel, copilul parca se misca altfel...vroiam sa ma apuc si eu de bagaj si spalat lucruri bebe, dar azi si maine e sarbatoare, nu se poate face nimic cu spalatul...da' io sper ca Nichita e baiat fin si ma lasa sa-mi termin treburile si drumurile pe care le mai am de facut saptamanile astea...
noi cu bebeii de decembrie o sa stam cu sufletul la gura de acum, macar voi, celelalte sunteti pe ultima suta de metri si stiti asta, dar noi mai trepidam o luna sau doua...
vai, ina, ce relaxare pe capul tau saptamana viitoare, in concediu si fara soacra...cred ca o sa te vezi ca cea mai fericita de pe planeta..
acum urmeaza ripley, nu? parca ea incepuse sa aiba niste contractii "dubioase" si stari asemenea...
http://community.webshots.com/user/anda1977