Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

a, nu, lavi, iti spun sigur ca Badiu este fan nastere vaginala. ti-am mai zis ca am ajuns la el dupa ce 2 prietene de-ale mele au nascut cu el+prietenele lor. toate natural. chiar data trecuta mi-a zis ca daca asa a lasat natura, el nu prea intervine, doar daca se impune, adica trebe'neaparat. el stie ca eu fac toata ziua buna ziua ecografie, nu s-ar preta la asa ceva. Intre consultatia la el si ecografie au fost cateva zile, poate bebe chiar s-a intors. La "mana" el a zis ca nu simte cap de bebe, ci fund de bebe. Dupa cateva zile Pop a zis ca e cu capul in jos...o fi gresit la impresia manuala sau bebe s-a intors dupa.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ripley, esti o dulce cu cardul de nostradame si cu incurajarile. Asa ma rog si eu, sa fie bine, ca doar am copil/copii de crescut!

Meems, cred ca diseara il trimit pe sotior, fie la Target, fie la Walmart, ca mai e si salteluta de luat, si detergentul pt. bebe. Si nu se stie daca nu vine bebe chiar curind!

Pupici pe burtici tuturor!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, sint foarte ocupata la servici, de aceea si absenta de pe forum, dar scriu repede citeva cuvinte;

Pineapple felicitari ma bucur din tot sufletul ca totul s-a rezolvat cu bine si ai o fetitza sanatoasa!
Dordia iti doresc sa afli adevarul pina la urma, ca sa nu stai cu incertitudini !
Tania felicitari ptr. un Stefanutz cu obrajori frumosi si bucalati!!
Vaiiii ce indignata am fost cind am citit patania ta!!!

Corectati-ma va rog, daca gresesc: viitoarea mamica merge fericita la echo – cu plata!! - sa-si vada puiul, il ia si pe tatic care, uneori trebuie sa-si ia liber de la serviciu, iar daca au “ indrazneala “ sa intrebe cat mai dureaza sint asaltati si umiliti ( “ca si-asa nu avea programare!” atunci de ce au mai chemat-o, ca doar nu s-a dus de capul ei?) . Dintr-o data toata bucuria revederii cu puiul este minimalizata,caci iti indrepti atentia sper pipitza care te-a luat la rost, normal. De ce trebuie sa fie asa? Pai, te duci la un cabinet cu plata tocmai fiindca astepti sa fii tratat cu atentie si respect, nu?
De ce sa nu o deranjam pe d-na infirmiera in timp ce-si bea cafeaua si sa nu avem curajul sa-i spunem ca trebuie schimbat cearsaful patat, de ce sa nu ii reamintim asistentei care vorbeste nestingherita ore intregi la telefon ca a trecut ora cind trebuia sa imparta medicamentele, de ce sa nu avem curajul sa ne revoltam si sa reamintim persoanelor in speta ca sint platite ptr. ceea ce fac? Pina cind sa lasam capul in jos si sa ne facem ca nu observam jignirile si umilintele si indiferenta unor persoane care nu-si fac datoria? De-aceea se intimpla tot ce se intimpla, fiindca toleram si acceptam si pe deasupra mai si spaguim.
Nu sint in masura sa vorbesc fiindca aici este cu totul diferit, clientul, pacientul este nr.1 si este servit si tratat ca atare – de cele mai multe ori- dar sint revoltata ca voi fetelor, trebuie sa plecati capul ca sa aveti parte de ceva ce vi se cuvine. De ce?
Unde mai pui ca orele pe care Tania le-a pierdut acolo si le putea petrece stind in pat , sau invatind sau lucrind ptr. firma,ca doar si pentru ea timpul este pretios, dar cui sa-i pese? Bucuria s-a transformat in dezamagire din cauza unei idioate.
Macar putina consideratie vis-à-vis de faptul ca sintem gravi, sa nu mai fie privite femeile ca si cind ar pacalit sistemul ( am vazut pe forum mamici povestind ce-au patit si replicile primite, de genul “faci copiii ca sa stai acasa pe banii statului!” sau “pai sigur, acum daca esti gravida trebuie sa fii servita in fatza, ca matale nu poti sta la rand, nu-ti sade bine !” ) Purtam un copil in pantece, pentru numele lui Dumnezeu!!! Asta ar trebui sa fie perioada noastra de glorie, frumusete ,rasfat…cei din jur ar trebui sa-si revizuiasca atitudinea inainte de a trece la atac.
Dar mamicile pleaca mai departe, ranite, intorc capul in alta parte fara sa spuna un cuvint, ca “sa fie bine”…

Lavi02 bravo ptr. bebitza cuminte care vrea sa iasa normal!
Anda, ma bucur ca dai un semn de viatza!
Catutza deci saptamina viitoare nu mai scapi, o sa o tii in brate, ce bucurie!!
Aseara m-am urnit si eu putin, cit de cat; am scos lucrusoarle pe care vreau sa le iau la spital, le-am scos etichetele si urmeaza sa le spal. Am petrecut mult timp in camera bebeitzei ca-mi era dor de asta.

Va pupicesc dulce pe toate!!!

Ina si bebelusha cea cumintica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

E, Anda, daca e la "impresia manuala" chiar ca se poate sa se fi inselat, si capul si fundul sunt rotunde si tari. Eu tineam minte ca la eco precedenta era cu capul in jos, apoi ai zis ca se pare ca s-a intors cu fundul, acum iar cu capul. Eco e muuuult mai sigura decat palparea abdomenului. Dar pe bune eu stiu de un doctor (altul, dar f renumit) care a facut o astfel de inscenare ca sa zic asa, ca sa convinga pacienta pt cezariana. Nici eu nu ma asteptam de la Badiu la asa ceva, dar oamenii te mai surprind....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Pineapple, felicitari!!!
Sa-ti traiasca fetita.
Alexandrina, da' e bine de tot ca fetele care reapar dupa multa vreme au numai vesti bune. Sa ne traiasca grupul de mamici luptatoare si invingatore!

siminiaf, eu am vazut nursing pads si la raionul de bebelusi de la Longs. Cred ca are orice magazin din asta mare care are si farmacie.

Ilenutza, folosesti cumva sare in alimentatie? Daca da, ar fi bine sa o elimnin pina dupa ce nasti. Cind sintem organismul retine apa, iar daca maninci sarat ii este si mai greu.

Mirabilis, aoleooo, cum iti este sa fii vegetariana in Romania? Si mai ales cum ai reusit sa te alimentezi bine in sarcina? Eu de obicei tin post si zau ca in Ro atita ma saturasem de cartofi prajiti cu muraturi vreo 80 de zile pe an....Varza, fasole, orez? Mama, ce diversitate!

ho-paaa, cam multi nervi pe-aici. Dordia si Tania_z, va inteleg perfect, dar cred si voi sinteti supersensibile zilele astea, cum sint si eu. Si eu sint in acelasi hal de nervi in care ma cert cu toate functionarele, desi multe saracele n-au ele personal nici o vina, ci sistemul de kk, si mi se pare lumea e nedreapta si rea. Hai sa nu ne mai enervam atit ca mai e putin.

Dordia, vizualizarea organelor sexuale nu prea pare sa fie stiinta exacta, asa ca orice doctor se poate insela. Eu stiu ca Herghelegiu e destul de bun, dar fireste ca oricine poate gresi. Pina una alta, el mi-a spus ca am fetita si mi s-a confirmat aici de doua ori. O sa-ti spun in curind daca si la mine s-a inselat.
Eu ramin la concluzia ca testul cu verigheta nu minte. Fa-ti-l si tu si spune-ne ce a iesit!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Eu zic sa nu sariti asa de tare in capul lui Herghelegiu, pt. ca intr-adevar e un foarte bun echografist.
Aici m-au vazut 3 doctori diferiti la echografii pina acum, care mai de care mai specializat, si mi s-a zis ca "pare a fi fetita". Asta siguranta!!!
Poate ne face surpriza si iese cu "anexe" intre picioare! Mie nu-mi pasa prea tare ce este, sanatos/oasa sa fie, dar cei din jur deja au achizitionat multe-multe lucrusoare roz si rosii... mama-mama!

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ina, nu ne necaji acuma cand incercam sa fim optimiste, exuberante, radioase si bucuroase. Numai la sistemul sanitar nu vreau sa ma gandesc acum. Lasa-i in plata lor, ca fiecare pasare pe limba ei piere...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bic, "vegetarian" sau "vegan" in Romania e ca si cum ai zice "zombie". Nu e problema ce sa mananci, ci cum sa mananci sa nu-i ofensezi pe ceilalti (in speta rude), care sufera ca nu esti "de-al lor".

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ina ai dat glas exact gandurilor mele! Si eu ma revolt pe sistem (si, in acest sens, are si Bic dreptate, ca e de kkt). Dar ce te faci, Bicule, cu persoanele care se "muleaza" perfect pe sistemul asta si chiar le place ca e asa... gandeste-te ce senzatie pot avea aceste persoane cand "te au la mana", se simt atotputernice, iti sunt superioare pentru ca dispun de timpul tau asa cum vor si tu trebui sa fii binevoitor, ca altfel schimba placa. Uite, am vorbit astazi cu o prietena, care lucreaza in spital, desi e tot psiholog si stii ce mi-a spus? Ca trebuie sa le inteleg si pe ele, pentru ca sunt prost platite. Pai eu daca am salariu de kkt la facultate ma razbun pe studenti? Ii pic la examene sau ii port ore in sir asa, ca sa-mi arat eu indignarea pe salariul mic? Da, uite asa gandesc cei din sistemul medical. Dar nu le dau dreptate. Intamplator, o prietena buna lucreaza in aceiasi clinica "privata" la care am fost ieri, dar lucreaza la Terapie Intensiva, una din cele mai grele sectii! Si are EXACT acelasi salariu cu cele care stau la receptie, care nu au alta treaba decat sa stie sa vorbeasca. Si pentru asta, ea nu "uita" sa schimbe perfuziile pacientilor sau sa-i repeada daca doresc ceva.
Sa mai amintesc asistentele din spital care, desi "unse" cu ce trebuia, au uitat sa-mi dea medicamentele o zi intreaga sau m-au dus la radiografie in loc de echografie? Nuuuuu, eu cred ca, la fel ca si Ina, voi continua sa comentez, cu riscurile de rigoare. Spunea si Lordra ceva asemanator la un subiect, eu cred ca ne-a cam ajuns.

Ei, stiu ca nu e bine sa ne enervam, de aceea ma bucur ca pot intra pe forum si pot discuta cu voi .

Monet sa-ti traiasca frumusetea! Si multa putere sa ai sa reusesti sa le faci pe toate, ca prea s-au inghesuit intr-o luna...

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Bic, e ingrozitor sa fii vegetarian in Romania. Prin provincie unii nici nu inteleg ce-i aia. Eu de fapt sunt lacto-vegetariana si pot sa spun ca m-am alimentat binishor in sarcina. Si am mancat si peste, care contine pe langa proteine o groaza de acizi grasi esentiali f buni pt bebe. Dar...la restaurante..e jale....mi s-a intamplat de f multe ori sa nu pot comanda nimic, in cel mai bun caz o omleta cu salata de muraturi, mai ales iarna....a, si eu sunt ardeleanca 100%...ai mei au taiat in fiecare an porc...m-au acceptat f greu...Asta e!

Mergi la inceput