Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda77 ca ti-ai luat laptop ca sa vorbesti cu noi. Meriti un mare, mare . Desi stiu ca nu ca sa vorbesti cu mine ti-ai pus net...

Anda77, la cine ai fost tu la ultima eco la care ti-a zis ca e cu capul in jos? Tot la Badiu sau la una din multele eco morfo pe care le tot faci?

Ripley nu pot sa-ti dau decat sfatul pt Hildegard! Imbinarea utilului cu placutul! A mea, nefiind prea mare, parca mi-e frica sa-l aplic... o mai las, macar sa trec de 38 de saptamani.

Nici o veste de la Mirela Anca hmmmm!!!!

Lavi02 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pineapple, felicitari pt. micuta!!!

Ina, ce draguta esti tu, mereu amintesti toate fetele in mesajele tale si nu lasi sa se simta nimeni ignorata. Ce norocoasa e fetita ta cu o mamica asa atenta si draguta!

Simina, nursing pads gasesti sigur la Target daca ai pe-aproape, m-am uitat si eu sa fiu sigura ca au pentru ca avem un Target foarte aproape de casa si daca e nevoie sa-mi trimit sotul sa le cumpere, m-am asigurat ca le vand in sectiunea pentru babies. Ai grija de tine!

Pupici la toata lumea.

Meems 32s+ / DPN 20 Dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Lavi, eu m-am gandit la asta din motive pur de pofta aseara, da' sotu' nu vrea, l-a apucat pudoarea . Si cum maine are iar drum de timisoara, poate nici nu e indicat taman acuma.
As bea o bere , dar mi-e teama sa nu ma apuce nascutul si sa zic la clinica "deh, m-a apucat setea" si sa duhnesc ca naiba. Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi02, ce te mai rasfeti...ca nu cu tine vroiam sa vorbesc, bla-bla..ca sa vin eu acum sa te asigur ca nu-i asa...Bine, te asigur ca nu e asa. Eu chiar vreau sa vorbesc cu toata lumea, ce crezi, ca daca ne-am "argumentat" mai demult, are vreo importanta acum? Sa fim serioase...
Ecografia am facut-o la Pop, de ce?

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pineapple felicitari pentru BB!

Lavi ce ma bucur ca ai reusit sa mai intri, sa ne dai vesti despre tine! Hai, ca nici tu nu mai ai mult, asa ca putem incepe cu galeria. O combin cu cea pt Mirela-Anca

Pico, Ripley, Lavi02 asa e, cretini sunt peste tot, dar atunci cand mai dau si bani sa le ascult ineptiile ma enervez rau de tot!!! Azi m-am resimtit, intr-adevar, dupa ziua de ieri - drept e ca am avut si mult de lucru (Ripley, sunt cam in aceiasi barca cu tine, cu cat vreau sa scap mai mult de treaba, cu atat parca de aduna mai multa!)

Lavi02 - bune vestile despre bb-itza! Chiar e adevarata chestia ca daca ai colul scurt si moale nasti usor? Sa indraznesc sa ma bucur?

Ma tot uit la BB Stefan si parca-l vad pe Cosmin cand doarme. Si eu care stiam ca baietzi seamana cu mamicile ... o fi avand taticu' gena mai puternica

Anda felicitari pt laptop, sper sa fim cat mai multe la taclale si dupa nastere!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai tania, dar mie mi se paare ca seamana cu tine...poate nu vad eu bine...sa ma mai uit inca o data..

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor,

ce ma bucur ca sinteti vesele, m-ati binedispus si pe mine. acuma m-am intors dintr-o plimbare lunga de vreo 2 ore jumate pe la magazine. sigur ca nu m-am abtinut si-am cumparat to' felu' pentru mici si mari . cind m-am asezat din nou in masina, dupa tot preumblatul, am simtit ca ma doare rau de tot osul pubian si osul coccis; na, ce-am rezolvat si eu! ma gindeam ca o sa se rupa apa sau incep contactii..... sa mai sper....

tania, ce papusa dulce e bebicul tau!

vesti de la mirela?

pai, sa faceti poze daca va intilniti, va rog eu frumos....

ripley, ce sa zic eu de nerabdare, cind sint cu 39 de saptamini in cap (adica in burta!) si ma asteapta mutat la 2000 de km departare, cautat casa pe la mijlocul lui noiembrie la fatza locului (in florida), inceput servici in ianuarie?!!! cum crezi ca ma simt eu de nerabdatoare?! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! asta a fost cu glas tare .

pupici tuturor si s-auzim numai de bine!

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (39fix)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicitari mamicilor care au nascut!Sa le traiasca bebeii, sa fie sanatosi si mancaciosi!Eu m-am intors acasa ieri, am mai facut niste analize, o ecografie-are bebele meu 3,200 kg,nu sa intors inca, am o usoara anemie si glicemia scazuta, dr a zis ca nu e nici o problema ca e normal in sarcina.Merg luni si nu-mi mai da drumu acasa,marti sau miercuri i-mi face cezariana.Am niste emotii...eu ma asteptam sa nasc normal,iar acum trebuie sa ma pregatesc pentru cezariana, nu stiu nimic! In cat timp i-mi da drumu acasa, cand se declanseaza laptele,ce fac daca nu se declanseaza-adica ce va manca ea intre timp...etc. Off abia astept sa ma intorc acasa cu bebele in brate si sa ma linistesc ca tare stresata sunt!Catutza39

Mergi la inceput

Da, Anda, la rece gandind, recunosc ca m-am alintat. Pt ca tocmai am venit de la doctor si sunt bucuroasa. Asa ca sunt intr-o stare de alint. Sorry daca te-am suparat iar.

Hmmmm, daca-ti zic de ce te-am intrebat, o sa zici ca-s , dusa de-acasa. Sau cel putin paranoica. Deci paranoica din mine zice ca bebele tau e de mult cu capul in jos (pt ca odata ajuns cu capul in jos el taaare greu isi mai schimba pozitia pt ca corpul femeii favorizeaza pozitia asta). Si nu-i exclus ca Badiu a scos-o de la el ca bb ar fi pelvian ca sa te pregateasca usurel pt cezariana. Stiu ca el nu e 100% adeptul cezarienei dar mi-a spus o prietena ca mai toate colegele ei de la Orange au nascut cu Badiu si mai toate cu cezariana. Iar tu cum te-ai dus cu ideea sa-ti faca intradermica la epiziotomie, etc, o fi zis ca esti mai fitoasa, sau cine stie ce alt motiv sa-ti faca cezariana. Bineinteles ca poate sa fie scenarita pura ce zic eu! E doar un feeling. Cum poti sa-ti dai seama: data viitoare cand te duci la el si iti face eco, fii atenta unde pune transductorul cand ii masoara BPD-ul, si cand se vede capul pe ecograf. Daca iti zice iar ca bb e pelvian e cam ciudat. Na, e posibil si ca bebele tau sa se tot intoarca, doar ca e destul de putin probabil. (Multi doctori apeleaza la fel de fel de tertipuri; eu de Badiu am auzit numai de bine, + faptul ca face muuuulte cezariene)

Tania din ce stiu eu, macar e sigur ca POT naste normal. Acuma cat de usor.. o sa vedem!

Deci: propunere de intalnire: Joi, ora 17.30 Terasa Doamnei. Cine vine?
Pana acum pe lista sunt: Mirabilis, Corap, Lavi02.

Lavi02 37+

Mergi la inceput

Ripley cu berea ai dreptate , dar cu sotul... trebe pusi la treaba astia domne'! Adica noi caram burtoiul toata ziua incoace si incolo si ei nici atata efort sa nu faca pentru psihicele noastre? Si pentru fizicele

monet , hai nu mai fii asa nerabdatoare!

Mergi la inceput