Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
Bic spune:
Fetelor, hai sa va spun ce traznai imi mai trec mie prin cap.
Eu ma simt tare lovita in amorul propriu de grup (sic) cind vad mesaje la odisee postate de fete care, daca ne luam dupa nr. de saptamini de sarcina, ar apartine grupului nostru, dar nu sint inscrise aici.
Oare nu le place de nooooi? 
DPN 31.10.05 
Morgano spune:
Fee! tin pumnii sa fie totul ok si te asteptam cu vesti bune.
Ioanap, bine ai venit printre noi, asteptam sa ne spui cate ceva despre tine. La fel si pt. ancaloredana.
Pineapple, las' ca e bine sa te tina ocupata fetita ta, nu vezi ca toate murim de nerabdare sa avem alte ocupatii decat zugravit, ordine, gatit si asteptat???? 
Joy & Bic & Madau, cred ca as face crize de panica sa nu pot respira cum trebuie, eu am o obsesie cu sufocarea. Eu stiu ca cea mai buna pozitie este culcat pe spate si cu mainile in spate intinse deasupra capului, adica te intinzi cat esti de lunga si respiri fte rar si adanc.
Eu iar am reluat ritualul cu spalat pe cap, aranjat, epilat.... deh, tot sper sa vina bebe odata ca sunt destul de gigea si pregatita de o vreme.
Am ajuns sa ma bucur ca au intarziat astia cu mobila din dormitor pana maine, sunt culmea... dar marius ajunge acasa numai pe la 12 de la timisoara (I hate drumurile astea!!!) si mi-ar fi fost greu dc nu si putin penibil sa dirijez eu 3 barbati cum sa aranjeze si organizeze.
Alina, las-o in pisici salata de boeuf, de ciuda pe mine nici din supa n-am mancat, jur ca nu-mi mai trebuie :)) Mi-a dat cineva azi o idee super: de acuma sa fierb taieteii separat
, m-a dat gata ca veci nu mi-ar fi trecut prin cap. Spuneai de galuste, eu din alea n-am curajul sa fac, nu ca nu gatesc fte bine (zic altii si eu rosesc de modestie, nu alta) dar mi-e frica de chestiile simple, iar cand ma gandesc la galuste facute de mine vad chestii tari si neaspectuoase. ceva gen prima mea prajitura: omleta cu faina si gem de caise.
Ripley, 37+ (peste 4 ore 38 fix)
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
ioanap spune:
quote:M-am gindit la nume. Cred ca va fi Luca.
Originally posted by bb_alinus
Hai mey Ripley ca acuma chiar ma simt vinovata! Dar sti ce, o fi si asta un semn ca...nu mai ai timp nici sa mananci salatica.
Deci Tania, uite o alta metoda descoperita...hai sa vedem care din ele functioneaza?
Oricum mi-ati facut pofta cu tot ce mancati voi, dar atat va spun, ca mamitzul meu ajunge aici duminicia si sa va tineti burtici...nici nu stiu cu ce sa incep sa imi gateasca, de fapt cred ca stiu, cu o supica de gaina - dar cu galuste ca sa nu ma risc.
Ei, deci cine urmeaza pe lista? Catutza oare? Sau Monet?
Ina, sa ai o zi usoara la servici...pt asta gandeste-te la AMR-uri
Ioanap, sa iti traiasca printesa si flacaul sanatos sa vina! Te-ai gandit deja la nume?
Gata va las, ma duc sa fac si eu ceva prin casa - sa aranjez patul macar- ca am dormit -in sfarsit- 2 ore neintoarsa, si uite ca iar trece ziua fara sa fac nimic !
Stii ce Ripley, o sa dau si cu aspiratorul - poate functioneaza ca o alta metoda!
Alina si Bebitza Amalia 37+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
anda77 spune:
seara buna pt romania sau buna dimineata si buna ziua pt. diaspora!
ce-ati mai facut, a mai nascut cineva?
fee, ai grija detine, iri tinem pumnii.
bicule, cum e ala amor propriu de grup

haoleu, ce greu merge dial-up-ul asta...un minut numai sa incarce paginuta cu "entire smile list"!
sunt foarte incantata ca mi-am mai rezolvat doua probleme azi din lista aia ingrozitoare "to do" care s-a abatut pe capul meu acum ceva timp...
m-am hotarat sa intru in concediu din 15 nov., daca tot au zis doctorii astia ca nasc pe 1 decembrie. Zisesem ca merg pana in ultimul moment la serviciu, dar sa stiti ca a inceput sa-mi fie foarte greu..Si asta de cateva zile doar. Parca pana saptamana asta nici n-am fost insarcinata...Si sa ma dau jos din masina imi e gre acum...De asemenea, imi e greu sa mai stau pe scaun 8 ore. trebie sa stau f. dreapta pt. ca ma impinge bebe si-n col si-n coaste, cum ma aplec putin...
si cu mancarea e problema, nu mai intra! desi mie imi e fome...ce senzatie tembela, sa-ti fie foame si sa nu ai loc sa mananci. grasanul mi-a inghesuit paratul digestiv peste ala respirator si le simt pe amandoua"in gat"...pipi din ora in ora, grasime peste tot pe corp, trebuie sa ma tin de ceva sa ma ridic de pe canapea sau din cada, dar le stiti si voi pe-astea...aa, azi dimineata n-am mai putut sa-mi pun sosetele in picioare!!! adica am putut foooaarte greu...
http://community.webshots.com/user/anda1977
Ina869 spune:
Mihaela 73 acelea sint contractii false, atita timp cat sint nedureroase, in unele sarcini sint normale.
Fee nastere usoara si sa ne dai vesti despre tine si bebitza cat de curind!
Bic vin si eu cu niste sugestii
: mincarica de fasolica, de mazare ( asta fiindca ai spus ca esti vegetariana, nu?) ciorbitza de cartofi, ciorbitza de zarzavaturi ( pui legume cat mai multe) poti sa faci si placinta sa o bagi la congelator (cu mere, brinza, dovleac).
Ripley sper sa fie ultimul epilat pina vine bebe si sa fie Marius prin zona..![]()
Si eu tot asa procedez uneori cu taieteii, ii fierb pe masura ce mincam; avantaje: nu absorb toata zeama si nici nu-si lasa faina.
Anda ma bucur ca, usor-usor incepi sa vezi lumina de la capatul tunelului – nici nu ma indoiam ca nu ar fi asa - ; iti tin pumnii sa le ai pe toate gata rezolvate pina vine bebe.
In ceea ce priveste prenatalul, mai bine ca ti-ai luat mai devreme, macar sa prinzi si tu vreo doua saptamani de stat acasa ( sau, ma rog, sa nu mai fii nevoita sa te duci la serviciu)
Fetelor ce-ati facut la intilnire? Eu tot ma uit sa vad poate posteaza Lavi02...daca nu o fi prea obosita...![]()
Pupici dulci,
Ina si bebelusha
activa 34+
Hildegard spune:
Ancaloredana
La voi se naste cu moasa, nu cu medic si moasa? Asta la natural.
Eu sunt inca acasa, ma doare spatele. De dupa -masa abdoemnul meu este tot timpul tare, de mor
De ce?
La noapte sper sa fie bine.
Hildi
40+3
http://community.webshots.com/user/hildegard122
anda77 spune:
ripley, tu care te duci si acum la birou, cum rezisti? cat stai pe zi?
ina, chiar mpregateam sa te intreb de ce tot scri bebelusa somnoroasa, dar vad ca acum e voioasa..
fetelor, ce e cu linistea asta pe aici? fetele din alte orase decat bucurestiul (care sunt la intalnire (sau erau)), unde sunteti?
eu cred ca mi-am cam adunat lucrurile pt. spital azi mi-am mai luat 2 chiloti de mamaie), imi mai trebuie doar niste papuci naspa. Imi luasem niste papuci lila, pufosi, cu stelute, de fitze...si bineinteles ca m-au trezit prietenele: ce faci, draga cu aia, in spital? curge sange pe ei, apa, mizerie...etc? asa ca ma duc sa-mi iau unii naspa din plastic.
http://community.webshots.com/user/anda1977
meems spune:
Eu azi-dimineata am tras o sperietura pentru ca de aseara bebita mea n-a mai miscat. Stiu ca aseara am adormit numarand miscarile si cand m-am trezit azi-dimineata mi-am dat seama ca am dormit bustean, ceea ce nu s-a mai intamplat de ft. mult timp pentru ca bebita avea intotdeauna grija sa ma trezeasca in timpul noptii. Nici macar la baie nu m-am trezit sa merg azi-noapte. Si azi-dimineata am sunat la spital sa le spun ca nu mi-am mai simtit bebele miscand. M-au pus sa mananc ceva, sa astept 20 de minute, si apoi sa incerc sa numar 10 "lovituri". Spre linistea mea, bebita a inceput sa se miste foarte repede dupa ce am mancat, asa ca am obtinut 10 kicks rapid si se pare ca totul e in regula. Draga de ea, poate se odihnea si ea putin mai bine si eu m-am panicat toata ca nu se mai misca! Sunt bucuroasa ca totul e ok acum.
Aveti grija de burtici si abia astept sa vad care e urmatorul bebe care iasa la lumina zilei!
Meems 32s+ / DPN 20 Dec.
Ina869 spune:
quote:
Originally posted by Bic
Monet, vad ca nu esti prezenta la apel, poate eai intrat in labor.DPN 31.10.05
Bic inca nu, dar are dilatatia 4...

Ina
bb_alinus spune:
Tocmai am primit un mesaj de la Fee, au oprit-o la spital, are dilatatia 2 si contractii dese, deci au pus-o la perfuzii pt a le oprii! Ii tinem pumnii sa fie bine!
Alina si Bebitza Amalia 37+
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png