Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Am si eu o intrebare..de ce sant x-urile alea la mine pe listuta de gravidute?Ce date trebuiesc date ?37+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

ancalorena , trebuie sa ne dai
um - data ultimei menstruatiei
dpn - data probabila a nasterii
daca stii ce o sa ai , fetitat sau baiat , numele daca l-ati ales, varsta ta , la ce doctor si daca va fi natural sau cezariana
din cate stiu eu

eu ma foiesc ca barbatelul meu a ramas blocat cu un vapor intre doua poduri

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

de aiurita ce sunt ti-am spus ancalorena , scuze ancaloredana

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fee, ai grija, du-te repede la maternitate si tine-ne la curent!Poti sa imi dai sms sau sa ma suni cand vrei!
Pupici si bafta multa!

Alina si Bebitza Amalia 37+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Fee, la 34 sapt ar trebui sa te opreasca la spital si sa te tina sub observatie inca vreo saptamana cel putin, sa te treaca pe niste antibiotice usoare ca sa se evite infectia la bebe, insa ei stiu mai bine. Am o prietena care a nascut la 35 sapt, dar i s-a rupt apa in sapt 28, si a stat in spital pana in sapt 35 - are un bebe ok, sanatos si scumpic foc!
Asa ca fruntea sus Fee si curaj!

Alina si Bebitza Amalia 37+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pineapple spune:

Nu mai apuc sa citesc tot ce scrieti, timpul meu zboara atat de repede acum.
Mirela Anca feliciari pentru bebe si refacere rapida ca sa va puteti bucura impreuna!!

Azi am alaptat-o pe Mirai pentru a doua oara, si i-aam facut si prima baita la spital. A inceput sa ia deja in greutate, sper sa o vad acasa cat de curand.

Numele e corect, Mirai, scor apgar 9, 46 cm. De ce am impresia ca am mai scris asta odata...? Adevarul e ca sunt deja foarte obosita, m-am agitat cam mult de cand am venit acasa, si asta de bucurie, sau ca sa umplu golul pe care l-a lasat traiul in spital.

Nastere usoara la toate mamicile care sunt pe aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PINEAPPLE…sa-ti traiasca inca o data odorul si f bine ca o poti alapta…cred ca a fost superb la prima baita pe care i-ai facut-o
FEE bafta la doctor sa speram ca nu este chiar asa de rau, dar mai bine daca te-ar opri acolo. Pupici multi si sa fiti sanatosi si asteptam vesti…
ANCALOREDANA, ti-a raspuns Fee la intrebare, tot ce stii si vrei sa ne dai..
FELICIA..despre ce site vb???? Vreau si eu !!!
Deci..nu m-am dus la intalneala… chiar imi vine sa ma dau cu capul de pereti…dar m-am culcat pe la 15.30 si m-am trezit la 17.10 Si asta nu ar fi fost nimic, dar cum am mai zis a venit socrela acasa si astazi a venit sora ei in vizita …de fapt a venit pt mine sa ma vada….si cum era sa plec…??
Cu pipotica sunt asa si asa. Tot nu mi-e f bine; astazi am stat in buc pana la 15.00…am zis ca daca dorm nitel mi-o fi mai bine. Da de unde…plus ca diseara suntem invitati si la nasi…si nu am nici un chef sa merg...pur si simplu nu-mi sunt boii acasa.
Si mai sunt si umflata si la maini si la picioare

joy + bocanila34+
EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI, a cam inceput sa curga cu bebei, sa te tii de-acuma
FEE, ai grija de tine si tine-ne la curent. Cred ca e ok bebe la 34 sapt, oricum poate reuseste sa-l mai amane putin, e mai bine la mami in burtica decat afara. Eu ii spun asta bebelinei meke de fiecare data cand e zbantuita.
JOY, si eu am probleme cu respiratia, am momente noaptea in care simt ca ma ia cu lesin. dar mi-a spus cineva sa incerc sa stau in fund cu mainile deasupra capului, si imi e mai bine.
Noi suntem bine, bebe a fost tare cuminte draguta de ea, in afara de faptul ca imi omoara un mat cu piciorusele, e ok. Azi noapte scotea cate o talpa prin burtica si o gadilam, o tragea la loc. Si uite asa ne-am jucat pana pe la 3 noaptea. Plus ca facea la tumbe, parca era la circ. Cateodata mi-e frica sa nu se infasoare in cordon la cat de agitata e, dar cred ca iar devin paranoica....imi fac prea multe griji.
Dupa care mi s-a facut un rau de credeam ca mor, imi iau tensiunea, 9 cu 4. Noroc ca aveam niste ciocolata in casa, am mancat repede si mi-am revenit.
A, azi am terminat si cu cumparaturile ptr bebe, o sa fac pozici si sa le pun sa le vedeti
Luni mergem la doctor sa vedem ce zice, dar sunt sigura ca o sa fie totul ok.
Asteptam vesti de la intalneala, si pozici ca data trecuta ne-ati tras clapa

Madau si Miruna 32 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Joy, eu am tensiunea mica, cam 9/10 cu 5 si tot nu pot sa respir cum trebuie citeodata. Am avut asta cam toata sarcina. Ca si tine, de multe ori cind ma mut de pe un scaun pe altul sau pur si simplu cind stau la computer incep sa am palpitatii. In mod neasteptat, totusi, nu am nici o problema cind ma plimb sau cind inot. Cred ca doar la miscari bruste. Volumul de singe pe care il pompeaza inima in timpul sarcinii este cu vreo 50 % mai mult decit in mod normal, asa ca nu cere si tu prea mult de la biata inima.

M-am gindit sa fac si eu ce zic astia pe aici in articole si anume sa gatesc mincare si sa o pun la congelator. Dar pentru asta am nevoie de idei. Eu nu prea fac mincare din asta care sa poata fi stocata, mincam mai mult chestii proaspete si nu am foarte mult idei despre ca as putea face. M-am gindit la un orez cu ciuperci, la o mincare de ficatei si la o supa groasa de linte. Alte idei?

Fetelor care ati nascut deja, cind aveti timp, ne impartasiti si noua atit din experienta nasterii, cit si din primele zile de viata ale copiilor?

Altfel, nici un semn la mine.

Monet, vad ca nu esti prezenta la apel, poate eai intrat in labor.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

mercii fetele !!
Pai programare ptr. nastere o am pe 14 nov. si e fetita si o va chema vanessa.Vreau nastere naturala cu epidurala si mai multe nu stiu ...aici se naste cu moasa.va pupik pe toate
37+3

Mergi la inceput