Cine mai este din Zalau sau Salaj ?
Raspunsuri - Pagina 6
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Elvira!!!!!!!!!pauza de cafea.Hai sa ne bem cafeaua ca imediat e gata ziua.Ce face printesa?E tot cu tine?
Adraina ce ai cumparat?Vrem poze!!!Da vad ca esti harnicuta foc.Iar gatesti.Sa ne pui poze si reteta.
Mihaela cum a fost la serbare?A venit Mosu?
Pupici dulci la printese.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Elvira eu sunt la a patra cafea pe ziua de azi.Asa ca te trec absenta.Sincer mie nu-mi plac sarbatorile.E atata munca , oboseala si risipa de-ti vine sa-ti iei campii.Dar imi place sa fac bradu si sa asez cadouri sub el.Ma simt fff implinita cand Tudor isi gaseste cadoul si e multumit de ceea ce i-am luat.Astept cu nerabdare reactiile lui Matei.Imi place sa simt mirosul de brad si de sarmale( pe care NU le pregatesc eu ).Pt Alexia nu-ti face problema anul asta oricum nu intelege ce se intampla si poate nici la anu.
Adriana e o scumpa si o dulce.Sincer mie mi draga ca-i tare sincera si corecta( nu vreau sa te "lustruiesc" draga finuta, dar asta e parerea mea).Da sa le vezi pe printesele ei.Cea mica ii o scimpica, iar Andreea te cucereste cu rabdarea si limbajul ei.Is o familie tare frumoasa.
Mihaela cum fu la serbare?Poze avem?
PS Adriana vrem poze cu papica gatita.
Pupici dulci la printese!
mihaela_s spune:
Fetelor salutari!
serbarea a fost simpatica, copiii astia educati altfel decat noi-Silvia e la un camin particular si totul e atat de natural pentru ei, fara obligatii si alte alea-au fost foarte degajati. asa a fost si serbarea, din cei 6 copilasi de grupa pitica, doar Silvi si inca o fetita au stat pe scena, dar de cantat au cantat educatoarele. Apoi, pana copilasii mai mari au tinut sceneta si au recitat poezii, astia mititeii au alergat, s-au trantit pe jos, au tzopait...Intre cei maricei a fost un baietel haios, care nu voia sa spuna defel poezioara lui, ii spunea educatoarei:"bine, eu spun, dar nu ce vrei tu! daca ma lasi spun ce vreau eu!" Apoi a venit mosul si toti au fost foarte incantati, Silvia s-a dus la el si a dat mana, apoi a luat cadoul cand a fost strigata si i-a spus "menchiu(thankyou)". Poze am, le voi descarca si va anunt .
adriana, ce frumoase preparate...sunt convinsa ca si bune!
Eu abia astept sa fie joia viitoare ca sa ma apuc de facut mancare si prajituri de sarbatori. Nu multe, ca suntem doar noi, nu avem familii cu care sa ne vizitam, nici prieteni, asa ca nu e o corvoada.
Hai spun ce meniu planuiesti de Craciun? Poate ma inspiri si pe mine.
elvira, noi nu suntem credinciosi, nici eu nici sotul, nici parintii mei nu sunt/au fost, dar niciodata nu am fost private de bradul de Craciun, de cadouri de la Mos Craciun. Si nici de mancare buna de sarbatori. La randul nostru, facem la fel pentru fete. Noi nu sarbatorim Craciunul din punct de vedere religios, e un obicei frumos impodobitul bradului si venirea mosului/desfacerea cadourilor. nu cantam colinde, ne place sa le ascultam, nu suntem chiar fanatici impotriva religei, e ceva ce trebuie sa tolerezi din moment ce majoritatea e credincioasa. Noi cantam cantecele pentru brad, cantecele in engleza care sunt tare dragute.
Parerea mea este ca daca tu doresti si sotul tau e de acord, dupa cum spui, fa un bradut pentru papusica mica, sa vina mosul, chiar daca sotul tau nu participa acum, poate la un moment dat, daca ii explici cu binisorul cam ce ti-am spus eu, va face acest lucru pentru ea. Nu fi trista, e un moment minunat pentru copii, trebuie sa traiesti alaturi de fetita ta asta!
bianca, categoric suntem cat 10! Eu abia astept sa ajung acasa sa va citesc si sa va scriu!
sper sa mai intru in seara asta...va pup pe toate!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Elvira la cafeaua nr. 4 esti pusa absenta.Iar ca sa- ti motivez absenta tre sa bem musai cat de curand o cafea mare.
Adriana draga da ce faci? Ce ai gatit asa de bun azi? Vrem poze!!!!!!!Si vorba Mihaelei ia treci tu ici sa meniu de la ziua lui Paula si de la masa de Craciun.Ai grija ce treci ca daca-mi plac vin cu platou la colindat.
Ma apuca nostalgia si in coltul ochilor storc o lacrimuta cand imi aduc aminte cum circulau vasele cu mancare de la mama mai ceva ca taxiurile prin Zalau.Dar ata ete .Noroc ca am pe cineva de suflet si ma ajuta ca altfel ai mei ar manca pate, unt , miere, gem, ochiuri, lapte si ceai.
Mihaela cu mucisorii cum stati?Cum a reactionat Silvia cand l-a vazut pe Mosu?Cred ca au fost toti niste dulci.
Bimilit spune:
Noapte buna!!!!!!!!!!!Somn usor!!!!!!!!!!
Va pupicesc pe toate.Vb maine.
dianaiulie2009 spune:
Vai mai fetelor ce imi faceti voi mie !!!!
Ma faceti sa de cate laude citesc pe aicea ... va multumesc tare mult pentru aprecieri . Dar lasa ca nici voi nu sunteti mai prejos .
Bianca , te poti considera o norocoasa din aproape toate punctele de vedere , cand spun aproape ma refer doar la faptul ca nu sunt parintii tai langa tine , stiind cat ajutor ai avut si ai si prezent de acolo de unde sunt , din partea lor . Poti sa spui ca ti-ai facut datoria fata de viata , ai 2 copilasi minunati si cuminti , un sot care iti mananca din palma , asa l-ai educat si pentru asta si bravo tie .
Elvira ,nu fi trista draga , cu atatea minunatii in jurul tau si atatia copilasi cati trec pe la tine si atatea idei frumoase , cea cu scrisoarea catre Mos Craciun m se pare excelenta , ar trebui sa fii un pic mai vesela . Cat desprea faza cu bradutul eu as face un bradut mare la magazin , as chema sa zicem joi sau vineri toti copilasii colegelor (care nu au sa vina cu nepoteii ) , eventual poti chema si nepotii tai care tot ziceai ca sunt 7 la numar , as imbraca pe cineva in costum de Mos , fiecare sa cumpere de vreo 2-300 mii lei ceva dulciuri sau jucarii ( sau ma rog fiecare de cat isi permite ) , sa vina mosu asa din senin( din spate din magazie de undeva sa nu stie copii , ei sa stea sa se joace pe acolo ) , fiecare sa zica ce stie (un cantecel,o poezie,etc.) si uite-asa ar veni mosu' si la printesuca ta Alexia . acasa eu , daca ar fi sotul meu asa cum ai spus tu ca nu e de acord cu bradutul , alea...alea...) si de ciuda as cumpara un brad , globuri,beteala , tot ce ii trebuie unui bradut sa arate bine cat de cat si impreuna cu fiicele mele as incepe sa-l impodobesc si sa vezi tu atunci daca nu o sa-l lase si pe el sufletul lui de om mare cand o vedea cat se bucura Alexia la impodobitul bradului , sa vina sa dea o mana de ajutor . Sper ca nu te superi ca ti-am dat idei dintr-astea , dar trebuie dom'le sa le schimbam un pic comportamentul asta ...
In rest nu fi trista cu hainele ca nu esti singura in situatia asta ...
Daca mai doresti idei traznite da un bip si imediat iti impui capul cu de toate ...
Mihaela ,ma bucur ca a iesit bine serbarea . Ce noroc pe voi ca aveti gradinite particulare ... La Andreea in grupa sunt 30 de copii , dar sunt totusi multumita de educatia primita , din spusele celor de prin oras e unul dintre cee mai bune camine din Zalau ( gradinita Ion Creanga de pe strada Closca ) . Imi pare rau de voi ca nu aveti cu cine sa va colindati si sa mai schimbati o vorba . Noi ne simtim tare bine cand " evadam " putin si suntem doar cu prietenii la un pahar . Bianca stie ....
Sa va spun cum decurge seara de Craciun la noi . Vreau in primul rand sa va anunt ca noi deja am cumparat bradutul , anul acesta mai mititel asa ca o sa-l punem pe manerele de la fotoliu ( pe un raft ) ca sa nu ajunga Paula la el ... iar impodobitul o sa-l facem vineri seara .
Revin mai tz cu povestea ca s-a trezit Paula si nu mai pot scrie de ea ...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos
Bimilit spune:
Salutare!Salutare!
Elvira pauza de cafeaaaaaaaa! Eu acuma beau prima cafea.Is cateleghidata.Sper sa-mi revin .Nu am chef de nimic.Ce face printesa?
Adriana pupici la fete.Merci , merci de laude.Stiu ca Flaviu ii baiat bun , ma mai supara cand ii e dor de mama( lui) , dar in rest e ok.Ar fi culmea sa fie totul roz.Daca nu ar fi sarata dragoastea s-ar imputii.
Mihaela ce faci? Esti in convalescenta dupa serbare?Silvia mai are mucisori? Diana ce face ?Sti ce vrea sa te intreb ce specializare are sotul tau?
Gata va las ca ma duc la cafea si tzighi.
PS Mai trec pe la voi.
Bimilit spune:
Am uitat sa va zic ceva.
In cartier la mine toata lumea bate covoare.Eu am ghinionul ca o bara de batut covoare sa fie chiar sub geamul meu.Nu pot sa aerisesc casa ca-mi intra prafu .Si vaz ca astea-s bat covoarele doar la sarbatori, de aspirator nu au auzit ca e un praf de-ti vine sa-ti pui masca.Asea-i romanu.PACAT
Gata va las.Da mai viu.
dianaiulie2009 spune:
Sa contiuni povestea cu Mosu'...
Deci dupa cum spuneam noi vom impodobi bradutul vineri seara .
Am cumparat acum 5 ani un costum de mos complet dotat si in seara de Craciun il imbracam pe un vecin in el si vine la usa cu cadourile . Sa o vedeti pe Andreea prima data ce speriata a fost de el ... acum s-a obisnuit si merge ea sa deschida usa cand aude ca e mosu'. Apoi ne tot minunam de cadouri , si in cele din urma vine vecinul (care a fost imbracat in mos)si intreaba daca la noi a fost mosu' ca l-a vazut prin bloc ... Ne asezam la masa ,impreuna cu bunicii , care sunt nelipsiti la venirea mosului , apoi vin colindatori , si dupa ce culcam fetele stam la taifas in bucatarie(loc unde se si fumeaza)pana sre dimineata . A doua zi mergem la bunici la masa ,iar spre seara(asta daca nu suntem foarte obositi)incepem sa ne vizitam prietenii . Si tot asa ne plimbam de la unii la altii , ziua cu copii ,noaptea numai noi .
La capitolul mancaruri pentru ziua lui Paula incep de luni dimineata . Poze boneinteles ca va voi arata numai sa aveti putintica rabdare . Iar la meniul de Craciun ma gandeam la ceva rulade aperitiv,ceva oua umplute sub diferite forme , ceva salate cu maioneza , fripturica , platou rece . oricum va tin la curent si doritoarelor pot scrie retete.
Nu stiu daca azi sau maine mai reusesc sa intru ca suntem super ocupati acum , dar va promit ca pe luni vin la raport .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/album?.dir=mail&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/lucian_ciotlaus/my_photos
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa va intreb ceva BIANCA SI ELVIRA nu beti voi , mai fetelor , cam multa cafea ?????????
Iar bianca mai lasa-le draga in colo de tzigari ca nu sunt bune la nimik ...
Sa nu va sune a critica , dar ma gandesc la sanatatea vostra ....